Era un înger? (1)

  Îngerul Domnului tăbărăşte în jurul celor ce se tem de El şi-i scapă din primejdie. (Psalmii 34:7)

  Încă din copilărie, visul meu a fost să devin asistentă, aşa că, după terminarea liceului, m-am înscris la Universitatea Adventistă din Columbia. Iar pentru a-mi susţine financiar studiile, m-am înscris în programul de evanghelizare prin literatură. Prima mea sarcină a fost să merg în Ipiales, un oraş aflat la graniţa cu Ecuador. Nerăbdătoare, am mers acasă, mi-am făcut bagajul, am scris adresa familiei cu care urma să stau şi am urcat în autobuzul care mă ducea la destinaţie.

  Totul a decurs bine, însă autobuzul a ajuns în oraş la miezul nopţii. Pregătindu-mă să cobor din autobuz, am căutat în geantă adresa familiei la care trebuia să stau dar, spre disperarea mea, nu puteam găsi hârtia. Am căutat agitată peste tot, în fiecare compartiment al genţii şi în fiecare colţişor la care se putea gândi mintea mea neliniştită, dar căutarea mea a fost în zadar. Deja eram singurul pasager rămas în autobuz. Şoferii s-au uitat la mine nedumeriţi şi m-au întrebat dacă totul era în regulă. Nu ştiam ce să spun sau ce să fac, aşa că am început să mă rog în taină, cerându-I Domnului să mă călăuzească. Apoi şoferul mi-a spus: „Domnişoară, am ajuns la destinaţie. Trebuie să ştim încotro mergeţi.” Am continuat să mă rog: „Doamne, sunt singură. Este miezul nopţii şi mi-e frică. Te rog, călăuzeşte-mă!” De îndată, m-a cuprins un licăr slab de speranţă. Domnul mi-a amintit că trebuia să cobor la prima staţie PECO din oraş, dar asta era tot ce puteam să îmi amintesc cu privire la direcţia în care trebuia să merg.

  M-am întors spre şofer şi i-am spus: „Vă rog, duceţi-mă la prima staţie PECO din oraş.” El a răspuns: „Eşti sigură? Este târziu în noapte şi eşti singură. Nu vrei să mergi la mine acasă?” Nu aveam încredere în şoferul autobuzului, aşa că i-am spus: „Este în regulă. Cineva mă va aştepta la acea staţie PECO.” Am continuat să mă rog în tăcere: „Isuse, Te rog, trimite îngeri să mă aştepte la staţia PECO.” Când autobuzul a ajuns în staţia PECO, am păşit în noaptea întunecoasă. Am continuat să mă rog, în timp ce repetam Psalmul 23: „Chiar dacă ar fi să umblu prin valea umbrei morţii, nu mă tem de niciun rău, căci Tu eşti cu mine.”

  Zoraida Powell, Insulele Cayman

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cum să rămâi în viață

  Ai murit față de păcat - așa că rămâi mort! Ți-ai luat angajamentul de a-L urma pe Dumnezeu - așa că lucrează la acel angajament! Te-ai hotărât să renunți la rău - rămâi hotărât! Ai hotărât să nu intri în ring - atunci nu intra!

  Alegând viața din belșug

  Sper să învățăm să căutăm fața Lui și să ne încredem în cuvântul Său. El ne oferă viață din belșug – doar dacă Îi cerem. El ne iubește cu o iubire veșnică. Mă rog în fiecare zi să alegem viața trăită cu Dumnezeu.

  Luceafăr strălucitor de dimineață

  Este de făcut o mare lucrare și trebuie depuse toate eforturile posibile pentru a-L prezenta pe Hristos ca Salvatorul care iartă păcatele, Hristos, Purtătorul păcatelor, Hristos, Luceafărul strălucitor de dimineață. GÂNDESC MAI DEPARTE Care a fost cea mai recentă ocazie în care Dumnezeu Și-a arătat favoarea față de mine în timp ce încercam să-L prezint pe Hristos cuiva? Cum a fost să știu că Dumnezeu mă folosește pentru a-L prezenta altora pe Luceafărul strălucitor de dimineață?

  A békesség evangéliuma

  „És felsaruzván lábaitokat a békesség evangéliumának készségével... ” (Ef 6:15)A bűn járványa" között élünk, amit...

  Faptul că trăiești, Dumnezeu are un plan cu tine

  „Mai înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale, te cunoșteam, și mai...