Era un înger? (1)

  Îngerul Domnului tăbărăşte în jurul celor ce se tem de El şi-i scapă din primejdie. (Psalmii 34:7)

  Încă din copilărie, visul meu a fost să devin asistentă, aşa că, după terminarea liceului, m-am înscris la Universitatea Adventistă din Columbia. Iar pentru a-mi susţine financiar studiile, m-am înscris în programul de evanghelizare prin literatură. Prima mea sarcină a fost să merg în Ipiales, un oraş aflat la graniţa cu Ecuador. Nerăbdătoare, am mers acasă, mi-am făcut bagajul, am scris adresa familiei cu care urma să stau şi am urcat în autobuzul care mă ducea la destinaţie.

  Totul a decurs bine, însă autobuzul a ajuns în oraş la miezul nopţii. Pregătindu-mă să cobor din autobuz, am căutat în geantă adresa familiei la care trebuia să stau dar, spre disperarea mea, nu puteam găsi hârtia. Am căutat agitată peste tot, în fiecare compartiment al genţii şi în fiecare colţişor la care se putea gândi mintea mea neliniştită, dar căutarea mea a fost în zadar. Deja eram singurul pasager rămas în autobuz. Şoferii s-au uitat la mine nedumeriţi şi m-au întrebat dacă totul era în regulă. Nu ştiam ce să spun sau ce să fac, aşa că am început să mă rog în taină, cerându-I Domnului să mă călăuzească. Apoi şoferul mi-a spus: „Domnişoară, am ajuns la destinaţie. Trebuie să ştim încotro mergeţi.” Am continuat să mă rog: „Doamne, sunt singură. Este miezul nopţii şi mi-e frică. Te rog, călăuzeşte-mă!” De îndată, m-a cuprins un licăr slab de speranţă. Domnul mi-a amintit că trebuia să cobor la prima staţie PECO din oraş, dar asta era tot ce puteam să îmi amintesc cu privire la direcţia în care trebuia să merg.

  M-am întors spre şofer şi i-am spus: „Vă rog, duceţi-mă la prima staţie PECO din oraş.” El a răspuns: „Eşti sigură? Este târziu în noapte şi eşti singură. Nu vrei să mergi la mine acasă?” Nu aveam încredere în şoferul autobuzului, aşa că i-am spus: „Este în regulă. Cineva mă va aştepta la acea staţie PECO.” Am continuat să mă rog în tăcere: „Isuse, Te rog, trimite îngeri să mă aştepte la staţia PECO.” Când autobuzul a ajuns în staţia PECO, am păşit în noaptea întunecoasă. Am continuat să mă rog, în timp ce repetam Psalmul 23: „Chiar dacă ar fi să umblu prin valea umbrei morţii, nu mă tem de niciun rău, căci Tu eşti cu mine.”

  Zoraida Powell, Insulele Cayman

  Era un înger? (1) - 2016. Am continuat să mă rog: „Doamne, sunt singură. Este miezul nopţii şi mi-e frică. Te rog, călăuzeşte-mă!” De îndată, m-a cuprins un licăr slab de speranţă. Domnul mi-a amintit că trebuia să cobor la prima staţie PECO din oraş, dar asta era tot ce puteam să îmi amintesc cu privire la direcţia în care trebuia să merg.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...