Era un înger? (2)

  Îngerul Domnului tăbărăşte în jurul celor ce se tem de El şi-i scapă din primejdie. (Psalmii 34:7)

  Era miezul nopţii şi eu stăteam singură în staţia PECO, fără să avem adresa familiei la care urma să stau. Îmi era frică, dar m-am rugat pentru protecţie şi, dintr-odată, am simţit îndemnul de a merge în josul străzii, vizavi de această staţie PECO. Deşi nu ştiam încotro o iau, am început să merg. Imediat am văzut un domn care mergea înaintea mea, cu un bebeluş în braţe şi un alt copilaş care mergea alături de el. Am hotărât să mă apropii. Nu îmi poate face rău, are doi copilaşi cu el, mi-am spus eu în sinea mea. Când l-am ajuns din urmă, i-am spus: „Domnule, m-am pierdut. Mă puteţi ajuta? Ştiţi cumva pe cineva în acest oraş care vinde cărţi creştine?” M-a privit nedumerit: „Foarte interesant, astăzi m-am mutat în noul apartament şi am întâlnit un domn care mi-a arătat cărţi pentru copii. Ai vrea să vezi dacă aceea e persoana pe care o cauţi? El locuieşte în blocul în care stau eu, la etajul trei.”

  L-am urmat pe acel domn până la blocul unde locuia şi mi-a arătat apartamentul noului vecin. Am ezitat o vreme, apoi am ciocănit la uşă. Am fost bucuroasă să văd că cel care mi-a deschis uşa era evanghelistul cu literatură şi familia lui! În lacrimi, am îngenuncheat şi I-am mulţumit lui Dumnezeu pentru călăuzirea şi protecţia Sa. Cu toţii am fost încurajaţi ca urmare a faptului că am experimentat împlinirea uneia din marile făgăduinţe a lui Dumnezeu, care spune: „Îngerul Domnului tabără în jurul celor ce se tem de El şi-i scapă din primejdie.”

  Dumnezeu este uimitor! El a făcut ca acel domn să se mute în noul apartament şi să îşi întâlnească vecinul (chiar persoana de care aveam eu nevoie) exact în ziua în care eu am ajuns ca străină în oraş şi m-am pierdut. Şi apoi, El l-a trimis, în mijlocul nopţii, să se plimbe cu copiii, ca să mă poată întâlni şi să mă ducă la destinaţie. Dumnezeu este cu adevărat uimitor! Îmi vine în minte versetul biblic care spune: „Înainte ca să Mă cheme, le voi răspunde; înainte ca să isprăvească vorba, îi voi asculta!” (Isaia 65:24). Aceasta este experienţa pe care am avut-o în acea noapte întunecoasă, în Ipiales. Adesea m-am întrebat dacă acel bărbat nu a fost un înger. Tu ce crezi?

  Zoraida Powell, Insulele Cayman

  Era un înger? (2) - 2016. Dumnezeu este uimitor! El a făcut ca acel domn să se mute în noul apartament şi să îşi întâlnească vecinul exact în ziua în care eu am ajuns ca străină în oraş şi m-am pierdut. Şi apoi, El l-a trimis, în mijlocul nopţii, să se plimbe cu copiii, ca să mă poată întâlni şi să mă ducă la destinaţie.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...