Un inginer în lucrarea cu literatură

  Şi, fiindcă avea acelaşi meşteşug, a rămas la ei şi lucrau- meseria lor era facerea corturilor. (Faptele Apostolilor 18:3)

  Sunt sigur că Domnul a fost bun cu mine. Tocmai de aceea mi-am propus să Îl laud şi să Îi slujesc toată viaţa mea. După ce mi-am terminat studiile în inginerie mecanică şi am început să lucrez, am aflat de la directorul de Publicaţii din zona noastră despre lucrarea evangheliştilor cu literatură şi am simţit îndemnul de a mă implica în această lucrare cu jumătate de normă. Lucrez într-un departament de telecomunicaţii, dar bucuria mea este să slujesc cu jumătate de normă ca evanghelist cu literatură. Şi pe soţia mea am întâlnit-o tot în colportaj.

  Într-o zi, prezentam cărţile unei doamne care lucra la o reprezentanţă. A cumpărat mai multe cărţi dar, în timp ce eram acolo, mi s-a părut că majoritatea angajaţilor erau stresaţi. După ce am vorbit cu ea puţin despre sănătate în general, ea m-a invitat să le vorbesc angajaţilor ei despre probleme de sănătate. Am planificat o întâlnire, dar chiar în ziua în care trebuia să merg la ei, am fost sunat de o firmă care voia să îmi ofere o slujbă şi m-au rugat să ne întâlnim pentru a discuta mai mult. Dar am avut simţământul puternic că Dumnezeu mă chemase să vorbesc la acea reprezentanţă auto şi astfel am refuzat oferta din partea acelei firme.

  Am ajuns acolo şi am discutat cu angajaţii despre cum să faci faţă stresului şi alte principii sănătoase de viaţă. Am fost apreciat şi mulţi dintre lucrători şi-au cumpărat cărţi pe aceste subiecte. De fapt, în acea zi, am vândut mai multe cărţi decât vândusem vreodată înainte! Chiar a fost nevoie să mă întorc la sediul editurii pentru a mă aproviziona, pentru ca toţi să poată cumpăra ce doreau!

  Deşi continui să lucrez ca inginer, lucrez o jumătate de normă şi ca evanghelist cu literatura. Nu am pierdut niciodată din vedere chemarea care mi-a fost adresată. Acum am prieteni şi clienţi care au renunţat la fumat, alcool şi alte substanţe nesănătoase.

  La fel ca apostolul Pavel, care făcea corturi şi a găsit un teren comun pentru a da mărturie celor din Corint, şi eu sunt binecuvântat să ajung la colegii mei ingineri, dar şi la oamenii din comunitatea unde fac colportaj.

  Denis Sukami, Republica Democrată Congo

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  A unsprezecea poartă – de Iacint

  La rândul nostru, și noi putem fi o reflexie a luminii care vine de la Dumnezeu spre cei ce trăiesc anonim sau ascunși de rușine ori de teamă. Dacă ei încă nu Îl văd pe Dumnezeu, noi am putea să le arătăm măcar puțin din ceea ce este El pentru viața noastră. Cu un mic efort și cu puțină bunăvoință, am putea să-i punem pe ceilalți în valoare mai mult decât o facem acum sau decât facem pentru noi înșine.

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  De la bocet la bucurie

  Dumnezeu poate şi vrea să ne ia tristeţea, descurajarea şi amărăciunea, ca noi să ne putem bucura de viaţă şi să fim pregătiţi să-L primim cu bucurie. Domnul ne va binecuvânta dacă îi dăm voie.

  Între două lumi

  Tată, ne rugăm pentru tinerii indeciși să se prindă de Tine! Și pe cei plecați departe înapoiază-i casei Tale! PROVOCARE: Gândește-te la o carte care vorbește despre Isus și ofer-o, când ai ocazia, unui tânăr!

  Isten minden cselekedetet megítél

  „Mert minden cselekedetet az Isten ítéletre előhoz, minden titkos dologgal, akár jó, akár gonosz legyen...