Un inginer în lucrarea cu literatură

  Şi, fiindcă avea acelaşi meşteşug, a rămas la ei şi lucrau- meseria lor era facerea corturilor. (Faptele Apostolilor 18:3)

  Sunt sigur că Domnul a fost bun cu mine. Tocmai de aceea mi-am propus să Îl laud şi să Îi slujesc toată viaţa mea. După ce mi-am terminat studiile în inginerie mecanică şi am început să lucrez, am aflat de la directorul de Publicaţii din zona noastră despre lucrarea evangheliştilor cu literatură şi am simţit îndemnul de a mă implica în această lucrare cu jumătate de normă. Lucrez într-un departament de telecomunicaţii, dar bucuria mea este să slujesc cu jumătate de normă ca evanghelist cu literatură. Şi pe soţia mea am întâlnit-o tot în colportaj.

  Într-o zi, prezentam cărţile unei doamne care lucra la o reprezentanţă. A cumpărat mai multe cărţi dar, în timp ce eram acolo, mi s-a părut că majoritatea angajaţilor erau stresaţi. După ce am vorbit cu ea puţin despre sănătate în general, ea m-a invitat să le vorbesc angajaţilor ei despre probleme de sănătate. Am planificat o întâlnire, dar chiar în ziua în care trebuia să merg la ei, am fost sunat de o firmă care voia să îmi ofere o slujbă şi m-au rugat să ne întâlnim pentru a discuta mai mult. Dar am avut simţământul puternic că Dumnezeu mă chemase să vorbesc la acea reprezentanţă auto şi astfel am refuzat oferta din partea acelei firme.

  Am ajuns acolo şi am discutat cu angajaţii despre cum să faci faţă stresului şi alte principii sănătoase de viaţă. Am fost apreciat şi mulţi dintre lucrători şi-au cumpărat cărţi pe aceste subiecte. De fapt, în acea zi, am vândut mai multe cărţi decât vândusem vreodată înainte! Chiar a fost nevoie să mă întorc la sediul editurii pentru a mă aproviziona, pentru ca toţi să poată cumpăra ce doreau!

  Deşi continui să lucrez ca inginer, lucrez o jumătate de normă şi ca evanghelist cu literatura. Nu am pierdut niciodată din vedere chemarea care mi-a fost adresată. Acum am prieteni şi clienţi care au renunţat la fumat, alcool şi alte substanţe nesănătoase.

  La fel ca apostolul Pavel, care făcea corturi şi a găsit un teren comun pentru a da mărturie celor din Corint, şi eu sunt binecuvântat să ajung la colegii mei ingineri, dar şi la oamenii din comunitatea unde fac colportaj.

  Denis Sukami, Republica Democrată Congo

  Un inginer în lucrarea cu literatură - 2016. Sunt sigur că Domnul a fost bun cu mine. Tocmai de aceea mi-am propus să Îl laud şi să Îi slujesc toată viaţa mea. După ce mi-am terminat studiile în inginerie mecanică şi am început să lucrez, am aflat de la directorul de Publicaţii din zona noastră despre lucrarea evangheliştilor cu literatură şi am simţit îndemnul de a mă implica în această lucrare cu jumătate de normă.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare neînțelepte

  Neînțelept nu este cel ce nu a avut posibilitatea să învețe sau să se pregătească, ci acela care a considerat că e suficient să știi și să ai valori, dar să nu te deranjezi să le folosești. Lipsa înțelepciunii poate să însemne uneori comoditate, alteori poate fi egală cu superficialitatea; se poate rezuma la pregătire pe jumătate sau la speranța că voi avea „noroc”. Un simplu simț al administrării chibzuite le-a salvat pe cele cinci fecioare de la o așteptare ratată, inutilă.

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Ţepuşul din carne

  Poate că Dumnezeu îngăduie durere în viața ta ca să corecteze anumite trăsături de caracter. Dacă acesta este cazul, mergi înainte ca Pavel sau ca David, nu în puterea ta, ci datorită influenței miraculoase a Creatorului care lucrează în tine.

  Eu, un salvator?

  Doamne, îți stau la dispoziție ca o umilă unealtă prin care să lucrezi la salvarea copiilor și a tinerilor! PROVOCARE: Alege unul sau mai mulți copii lipsiți de șansa unui cămin care să îi apropie de Domnul și oferă-te Lui ca să te folosească la salvarea acestora!

  A szemek kívánsága

  „Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kívánságnak okáért, immár paráználkodott azzal...