Dorinţa de a spune şi altora

  Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh. (Matei 28:19)

  Am locuit şi am făcut colportaj şase luni în oraşul Porto National. Dar aveam în inimă dorinţa de a face colportaj în Silvanopolis, un oraş cu 6 000 de locuitori şi fără prezenţă adventistă, din statul Tocantis. Motivat de dorinţa de a-i mântui şi pe alţii, împreună cu soţia şi cu fiica noastră ne-am mutat în Silvanopolis, unde am închiriat o casă şi am stat acolo, lucrând ca evanghelist cu literatură.

  Din nefericire, prima provocare a fost sănătatea mea. Adesea trebuia să rămân acasă, în timp ce soţia mea mergea la muncă. De multe ori, m-am gândit să renunţ, dar soţia mea m-a încurajat să continui. Bazându-mă pe ajutorul lui Dumnezeu, am găsit puterea de a aduce la îndeplinire ceea ce Dumnezeu dorea ca noi să facem. Am vizitat fiecare casă, pe rând. Dacă într-o zi bătaia rămânea fără răspuns, în ziua următoare încercam din nou.

  O tânără pe nume Luzineide m-a văzut trecând pe lângă casa ei de mai multe ori. Când am ajuns şi la casa ei, mi-a spus că de fiecare dată când mă vedea, eu eram însoţită de altcineva care mergea alături de mine, cineva îmbrăcat în alb. Când m-am întors să îi duc cărţile, Luzineide a vrut să vorbească cu mine, deoarece simţea că poate avea încredere în mine.

  Părinţii ei divorţaseră de curând şi ea se gândea să se facă prostituată, dar şi-a dat seama că asta nu i-ar fi rezolvat problemele. I-a cerut lui Dumnezeu- dacă El exista cu adevărat – să trimită pe cineva la familia ei. Şi iată-mă pe mine. Ea mă considera un mesager din partea Domnului.

  Am început să ţin studii biblice cu Luzineide şi a fost botezată în ianuarie 2011. La scurtă vreme după aceea, a devenit evanghelistă cu literatură. „Am învăţat din nou să am credinţă”, a spus ea. „Vreau să fac ce face şi Junior – să câştig suflete pentru Dumnezeu.”

  Un an mai târziu, au fost botezate 13 persoane, acesta fiind primul grup de adventişti din Silvanopolis. Toate acestea au fost posibile pentru că Dumnezeu a pus în inima noastră, a mea şi a soţiei, dorinţa arzătoare de a salva suflete prin lucrarea cu literatură.

  Când vei merge la lucru astăzi, porneşte cu aceeaşi dorinţă în inima ta – dorinţa de a-i salva pe alţii.

  Junior Cama, Brazilia

  Dorinţa de a spune şi altora - 2016. O tânără pe nume Luzineide m-a văzut trecând pe lângă casa ei de mai multe ori. Când am ajuns şi la casa ei, mi-a spus că de fiecare dată când mă vedea, eu eram însoţită de altcineva care mergea alături de mine, cineva îmbrăcat în alb. Când m-am întors să îi duc cărţile, Luzineide a vrut să vorbească cu mine, deoarece simţea că poate avea încredere în mine.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...