O carte neglijată

  Eu iubesc pe cei ce mă iubesc, şi cei ce mă caută cu tot dinadinsul mă găsesc. (Proverbele 8:17)

  Mulţi sunt cei care caută adevărul, deşi Satana încearcă să îl ascundă de ei. Dar pentru cei care însetează cu sinceritate după El, Domnul are un plan şi le va netezi cărarea înaintea lor.

  În vara anului 1997, un frate baptist a primit o carte numită Mother’s Love („Dragostea mamei”) la o întâlnire de evanghelizare a adventiştilor de ziua a şaptea. Pentru că el nu o voia, i-a dat-o lui Zaw Win, căruia îi plăcea să citească. Dar Zaw Win, răsfoind cartea, a avut impresia că este un roman şi a pus-o în magazie, unde s-a aşezat praful pe ea în următoarele şase luni.

  Într-o zi ploioasă, când nu avea atât de multă treabă de făcut, Zaw Win a intrat să se odihnească puţin în magazie, unde a dat de cartea prăfuită şi aproape uitată. Deschizând-o, a observat un verset biblic care i-a captivat interesul, căci îi plăcea să citească cărţi religioase. A citit despre Sabat şi apoi despre animalele curate şi necurate. A mers la pastorul său şi i-a pus întrebări cu privire la Sabat şi la alte puncte biblice care păreau contrare cu practica lor. Pastorul i-a răspuns că toate animalele sunt curate, dacă ne rugăm pentru ele, şi că Sabatul a fost desfiinţat când Isus a murit pe cruce.

  Zaw Win s-a gândit la toate aceste lucruri, dar nu a fost mulţumit de răspuns. A început să studieze singur. A citit din nou Mother’s Love şi a comparat-o cu versetele biblice, toate se potriveau. Duhul Sfânt lucra în inima lui şi voia să afle tot mai multe. Apoi a întâlnit un prieten al cărui tată era adventist de ziua a şaptea. Împreună cu tatăl prietenului lui, Zaw Win a aflat mai multe despre Biblie.

  Într-o zi, un membru adventist a sunat la el acasă. Au ajuns să discute despre cartea Apocalipsa. Acel membru i-a explicat foarte clar profeţiile. Având o înţelegere clară despre sfinţenia Sabatului, Zaw Win a aflat acum despre semnul fiarei şi despre sigiliul lui Dumnezeu. La scurtă vreme după aceea, a participat la o întâlnire de evanghelizare într-un sat din apropierea casei lui, unde L-a acceptat din toată inima pe Isus. Apoi, în noiembrie 2011, a participat la un curs de instruire şi a intrat în lucrarea de colportaj. Dumnezeu lucrează în moduri minunate!

  Mya Chit, Birmania

  O carte neglijată - 2016. În vara anului 1997, un frate baptist a primit o carte. Pentru că el nu o voia, i-a dat-o lui Zaw Win, căruia îi plăcea să citească. Dar Zaw Win, răsfoind cartea, a avut impresia că este un roman şi a pus-o în magazie, unde s-a aşezat praful pe ea în următoarele şase luni.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...