Tot ce avea nevoie

  Şi balaurul cel mare, şarpele cel vechi, numit diavolul şi Satana, acela care înşală întreaga lume, a fost aruncat pe pământ şi împreună cu el au fost aruncaţi şi îngerii lui. (Apocalipsa 12:9)

  Annie este neînfricată în faţa câinilor. Eu am învăţat-o cum să vândă cărţi, ea m-a învăţat ce să fac în faţa unui câine. Aşa că nu am fost tulburat când Psycho, un pitbull, a venit alergând spre poartă – am intrat liniştit. Stăpâna lui Psycho, Tania, a ieşit să mă întâmpine şi curând am descoperit că era o persoană prietenoasă, deşi spunea că e satanistă.

  I-am spus că şi eu am fost aşa cândva şi i-am arătat însemnul satanic pe care îl tatuasem pe gleznă, la vârsta de 16 ani. Am crezut că era foarte „cool”. Apoi i-am spus cât de rău mi-a părut mai târziu că îmi făcusem acel tatuaj. Am încercat să scap de el, dar nu am putut. Aşa că pe cealaltă gleznă mi-am tatuat crucea, pentru a contracara celălalt simbol.

  I-am spus că Isus m-a condus la cruce şi că eu îmi predasem viaţa Lui. A fost mişcată de ce i-am spus şi a început să se deschidă, la rândul ei. Mi-a povestit despre abuzurile fizice şi sexuale prin care trecuse pe când era doar un copil. Mi-a arătat cicatricele de pe încheietura mâinilor, unde a fost tăiată. Aproape că mi-au dat lacrimile când i-am spus cât de mult o iubeşte Dumnezeu şi că El îi poate vindeca durerea.

  Încă nu îi arătasem Taniei cărţile pe care le aveam la mine, dar m-am rugat ca Domnul să îmi spună ce să îi zic. Duhul mi-a spus: Arată-i cărţile. Aşa am şi făcut. I-au plăcut foarte mult şi voia să cumpere, dar nu avea bani. Soţul ei era şofer pe tir şi toţi banii erau la el. El conducea tiruri noaptea şi ziua nu se trezea deloc până la ora 6 seara.

  Am rostit încă o rugăciune, pentru că voiam neapărat ca ea să aibă acele cărţi. Am văzut că, dincolo de rănile şi durerea din viaţa ei, inima îi era deschisă pentru Dumnezeu. În acel moment, pe uşă s-a ivit capul cuiva, care a strigat: „Ce faci?” Apoi a dispărut.

  Tania a alergat după el şi i-a spus că vrea să cumpere acele cărţi. El s-a uitat la mine şi eu i-am ţinut o prezentare scurtă, dar plină de putere. S-a gândit puţin, după care a spus: „Ai voie să ai 20 de dolari pe săptămână, atâta tot.” Lăudat să fie Domnul, asta era tot ce aveam nevoie!

  Adam Weal, Noua Zeelandă

  Tot ce avea nevoie - 2016. Mi-a povestit despre abuzurile fizice şi sexuale prin care trecuse pe când era doar un copil. Mi-a arătat cicatricele de pe încheietura mâinilor, unde a fost tăiată. Aproape că mi-au dat lacrimile când i-am spus cât de mult o iubeşte Dumnezeu şi că El îi poate vindeca durerea.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...