Deschis faţă de oportunităţi

  De altă parte, ştim că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, şi anume spre binele celor ce sunt chemaţi după planul Său. (Romani 8:28)

  „Dorody”, cea mai mare piaţă de haine din Asia Centrală, este vizitată de mai mult de 10 000 de persoane în fiecare zi, iar eu merg acolo pentru a vinde cărţi creştine, rugându-mă pentru călăuzirea lui Dumnezeu.

  Într-o zi, am intrat într-un magazin şi am invitat-o pe vânzătoare să se uite la cărţi. M-a ascultat o jumătate de oră, dar apoi mi-a spus că nu era interesată. Am plecat dezamăgit: De ce, Doamne? De ce am petrecut atât de mult timp preţios cu ea şi nu a cumpărat nimic? Apoi m-am simţit ruşinat. Tată, de ce nu mă încred în Tine? Poate că Tu ai pregătit ceva special.

  Stând în faţa magazinului, din cel de alături a ieşit o doamnă:

  – Aţi vrea să vedeţi aceste cărţi? am întrebat-o eu.

  – Nu, mulţumesc, mi-a răspuns ea. Nu am timp, spunându-mi despre o croitorie unde erau nişte fete cărora le plăcea să citească.

  Am mers acolo şi am întrebat:

  – Aţi vrea să vedeţi nişte cărţi?

  Au fost nerăbdătoare să le vadă şi au cumpărat şase cărţi. Apoi am înţeles. Dacă nu aş fi stat atât de mult în primul magazin, nu aş fi întâlnit-o pe a doua doamnă, care mi-a sugerat să merg la acea croitorie.

  În acea zi, o doamnă care vindea banane mi-a povestit despre viaţa ei dificilă, reuşind cu greu să îşi plătească facturile. Mi-a spus că citea regulat din Biblie, lucru care îi aducea pacea în inimă. „Obişnuiam să merg la biserică, dar acum nu mai merg. Cred că Dumnezeu te-a trimis la mine.” Nu am putut să plec până nu i-am dat Calea către Hristos. Mi-a mulţumit şi mi-a promis că o va citi.

  O altă femeie s-a uitat şi a ales câteva cărţi de sănătate. Mă îndoiam că va putea să le cumpere pe toate dar, spre surprinderea mea, a avut bani suficienţi şi chiar m-a întrebat ce altceva ar mai putea să cumpere cu banii rămaşi. Suma care îi rămăsese îi ajungea exact pentru Calea către Hristos. „Ce coincidenţă”, a spus ea.

  Nu, mă gândeam eu. Este voia lui Dumnezeu! l-am mulţumit lui Dumnezeu pentru că a intervenit şi mi-a îndrumat activităţile, lucru care mi-a oferit oportunităţi de a lua parte la minunile Sale.

  Arthur Shultz, Kyrgyzstan

  Deschis faţă de oportunităţi - 2016. O altă femeie s-a uitat şi a ales câteva cărţi de sănătate. Mă îndoiam că va putea să le cumpere pe toate dar, spre surprinderea mea, a avut bani suficienţi şi chiar m-a întrebat ce altceva ar mai putea să cumpere cu banii rămaşi. Suma care îi rămăsese îi ajungea exact pentru Calea către Hristos. „Ce coincidenţă”, a spus ea.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...