Ca de la creştin la creştin

  Mai am şi alte oi, care nu sunt din staulul acesta; şi pe acelea trebuie să le aduc. Ele vor asculta de glasul Meu, şi va fi o turmă şi un Păstor. (Ioan 10:16)

  Eram în colportaj împreună cu un coleg şi am hotărât să îi sunăm pe toţi pastorii din acea zonă. Am vizitat mai mulţi pastori evanghelici şi le-am prezentat colecţia noastră de cărţi Treasures of Life („Comori ale vieţii”). Am fost bine primiţi de aceşti lideri spirituali şi ne-au spus că aceste cărţi le erau foarte folositoare ca materiale pentru comentarii şi ca sursă pentru predici.

  Mă bucur nespus de mult să văd că aceste cărţi ajung în casele şi bibliotecile acestor lideri. Mai mult, influenţa recomandărilor lor generează relaţii excelente atunci când îi contactez pe cei pe care îi păstoresc. Nu ar trebui să îi trecem cu vederea pe aceşti lideri, căci ei sunt de o importanţă vitală în comunităţile în care slujesc.

  Când l-am contactat pe un profesor, împreună cu Joel, prietenul şi colegul meu de colportaj, acesta ne-a primit foarte prietenos. Fiind membru activ al unei biserici locale, el era interesat de lucrurile spirituale. Am văzut că era foarte deschis la studii biblice şi acum avem întâlniri regulate cu el sâmbăta, în casa lui, ocazii în care studiem Cuvântul lui Dumnezeu şi încheiem Sabatul împreună. Atât lui, cât şi soţiei lui le plac materialele noastre. Sufletele noastre sunt reînviorate de părtăşia cu aceşti creştini cumsecade şi când le prezentăm adevărurile noastre, noi ne rugăm ca să le putem explica în mod clar şi eficient.

  „Publicaţiile noastre au de făcut o lucrare cum nu se poate mai sacră în a face clară, simplă şi pe înţeles temelia spirituală a credinţei noastre. (…) În acest timp, solia lui Dumnezeu pentru lume trebuie să fie prezentată cu atâta importanţă şi atâta putere, încât oamenii să fie aduşi faţă către faţă, minte către minte şi inimă către inimă, cu adevărul.” (Mărturii pentru biserică, voi. 7, p. 150).

  Eu cred că Dumnezeu onorează eforturile noastre de a-L mărturisi înaintea multelor oi care nu sunt din staulul acesta şi de a ajunge la oamenii educaţi şi cu un anumit statut în comunităţile noastre. El să ne ajute să perseverăm în propovăduirea Evangheliei în orice loc, prin cuvântul scris.

  Aldomar Morales Hernandez, Mexic

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Despre numai zece oameni

  La o relație de adevărată prietenie cu Dumnezeu nu se ajunge din întâmplare, sau ferindu-ne cu groază de mânia Lui, ori făcând din obligație lucruri. Prietenia este un exercițiu al cunoașterii; este nevoie să citim despre El, să-L căutăm în natură și să simțim în rugăciune apropierea Lui.

  Legătura

  Cred cu tărie că trebuie să rămânem legate de Dumnezeu și unele de altele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest devoțional care ne ajută să fim sincere unele cu altele și să creăm o legătură între noi!

  Rugăciunea pentru duşmani

  Dacă ai şi tu pe cineva care ţi-a greşit, îţi propunem astăzi să te rogi pentru acea persoană. Imaginează-ţi că este foarte serios mustrată de conştiinţă, dar îi lipseşte curajul să-ţi ceară iertare. Roagă-te, iubeşte şi binecuvântează! Nu pierde ocazia de a-i face bine!

  Să nu îi pierdem!

  Doamne, dă-ne disponibilitatea să îi înțelegem pe tineri și înțelepciunea și priceperea de a le oferi programe publice încântătoare la biserică! Provocare: Ia-ți timp să vorbești cu un tânăr despre lucrurile care îi plac sau nu în cadrul programelor oferite de biserica ta! Și, atât cât ține de tine, fă din ea un loc în care tinerii să vină cu drag!

  Az igazak elváltozása

  „Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak...