Ca de la creştin la creştin

  Mai am şi alte oi, care nu sunt din staulul acesta; şi pe acelea trebuie să le aduc. Ele vor asculta de glasul Meu, şi va fi o turmă şi un Păstor. (Ioan 10:16)

  Eram în colportaj împreună cu un coleg şi am hotărât să îi sunăm pe toţi pastorii din acea zonă. Am vizitat mai mulţi pastori evanghelici şi le-am prezentat colecţia noastră de cărţi Treasures of Life („Comori ale vieţii”). Am fost bine primiţi de aceşti lideri spirituali şi ne-au spus că aceste cărţi le erau foarte folositoare ca materiale pentru comentarii şi ca sursă pentru predici.

  Mă bucur nespus de mult să văd că aceste cărţi ajung în casele şi bibliotecile acestor lideri. Mai mult, influenţa recomandărilor lor generează relaţii excelente atunci când îi contactez pe cei pe care îi păstoresc. Nu ar trebui să îi trecem cu vederea pe aceşti lideri, căci ei sunt de o importanţă vitală în comunităţile în care slujesc.

  Când l-am contactat pe un profesor, împreună cu Joel, prietenul şi colegul meu de colportaj, acesta ne-a primit foarte prietenos. Fiind membru activ al unei biserici locale, el era interesat de lucrurile spirituale. Am văzut că era foarte deschis la studii biblice şi acum avem întâlniri regulate cu el sâmbăta, în casa lui, ocazii în care studiem Cuvântul lui Dumnezeu şi încheiem Sabatul împreună. Atât lui, cât şi soţiei lui le plac materialele noastre. Sufletele noastre sunt reînviorate de părtăşia cu aceşti creştini cumsecade şi când le prezentăm adevărurile noastre, noi ne rugăm ca să le putem explica în mod clar şi eficient.

  „Publicaţiile noastre au de făcut o lucrare cum nu se poate mai sacră în a face clară, simplă şi pe înţeles temelia spirituală a credinţei noastre. (…) În acest timp, solia lui Dumnezeu pentru lume trebuie să fie prezentată cu atâta importanţă şi atâta putere, încât oamenii să fie aduşi faţă către faţă, minte către minte şi inimă către inimă, cu adevărul.” (Mărturii pentru biserică, voi. 7, p. 150).

  Eu cred că Dumnezeu onorează eforturile noastre de a-L mărturisi înaintea multelor oi care nu sunt din staulul acesta şi de a ajunge la oamenii educaţi şi cu un anumit statut în comunităţile noastre. El să ne ajute să perseverăm în propovăduirea Evangheliei în orice loc, prin cuvântul scris.

  Aldomar Morales Hernandez, Mexic

  Ca de la creştin la creştin - 2016. Eram în colportaj împreună cu un coleg şi am hotărât să îi sunăm pe toţi pastorii din acea zonă. Am vizitat mai mulţi pastori evanghelici şi le-am prezentat colecţia noastră de cărţi Treasures of Life. Am fost bine primiţi de aceşti lideri spirituali şi ne-au spus că aceste cărţi le erau foarte folositoare ca materiale pentru comentarii şi ca sursă pentru predici.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Nici măcar jumătate

  Deși la prima vedere anturajul pe care îl alegem și locul în care alegem să trăim pot părea inofensive, ele pot deveni totuși periculoase. Poate că ne considerăm suficient de maturi ca să fim ispitiți de ceva dăunător. Însă realitatea este că, pe neobservate, ceea ce se întâmplă lângă noi ne influențează, mai ales dacă e vorba de ceva negativ. Nimic din ceea ce vedem sau auzim nu ne lasă indiferenți, chiar dacă nu acordăm prea multă atenție. A ne considera intangibili nu este o dovadă de înțelepciune și nici de tărie, ci mai degrabă trădează imaturitate și superficialitate. A ne teme de influențe rele nu e o slăbiciune, ci o dovadă de precauție și discernământ spiritual.

  Deschide-mi inima!

  Doamne, fie ca dragostea Ta necondiționată să crească în inima mea și să mă determine la acțiune!

  Rugăciunea şi mulţumirea

  Dacă treci prin dificultăţi, în mod deosebit din cauza insultelor, a urii, a invidiei, a resentimentelor sau asprimii în relaţiile cu ceilalţi, citeşte, reciteşte, memorează şi roagă-te. Copiază acest text pe ceva şi poartă-l la tine pentru a-l folosi când eşti ispitit. Mai presus de toate, roagă-te tot timpul, aşa cum te învaţă apostolul Pavel.

  O apă limpede

  Doamne, ajută-mă să port lumina Ta pentru semenii mei astăzi și în fiecare zi! PROVOCARE: Ia-ți timp să meditezi la viața ta așa cum este ea reflectată în cei din jurul tău!

  A hamis tudomány veszélyei

  „Timótheus, őrizd meg, ami rád van bízva, elfordulván a szentségtelen, üres beszédektől és a hamis...