Nu călătoreşti niciodată singur

  Nu ţi-am dat Eu oare porunca aceasta: „Întăreşte-te şi îmbărbătează-te”? Nu te înspăimânta şi nu te îngrozi, căci Domnul Dumnezeul tău este cu tine în tot ce vei face. (Iosua 1:9)

  Mi-am început activitatea ca evanghelist cu literatură în oraşul Lahore, din Pakistan, în anul 1981. În acelaşi an, am lucrat în oraşe diferite din sudul teritoriului Punjab. Pentru că mai lucrasem înainte la poliţie, s-a considerat că pot obţine rezultate bune în zona de nord, unde se fabricau droguri şi arme, care mai apoi erau trimise în multe zone din Pakistan şi în alte ţări.

  Nu aveam nicio problemă să le vând cărţi talibanilor şi altor organizaţii. Dar un lucrător din biserică m-a avertizat să fiu atent, deoarece numărul de răpiri în unele părţi era foarte mare. El mi-a spus să nu lucrez în acele zone, dar eu mă gândeam în sinea mea: Lucrez pentru Domnul. Nu e problema mea să am grijă de mine – e problema Lui.

  Au avut loc multe incidente în perioada în care am fost în acele zone, dar nu voi uita niciodată una dintre experienţe. În 1986, eram aproape de graniţa afgană, într-un loc în care talibanii îşi aveau sediul. L-am întâlnit pe liderul acelei zone şi i-am vândut câteva cărţi de Ellen White. El şi-a făcut abonament şi la revista noastră lunară de sănătate, Sehat.

  În aceeaşi zonă, l-am întâlnit şi pe ofiţerul comandant al Frontier Constabulary, care a comandat 250 de cărţi Where There Is No Doctor („Unde nu este niciun doctor”). Trebuia să călătoresc cu avionul, deoarece în acea parte nu erau foarte multe drumuri. Şi, pentru că aceea a fost prima mea călătorie cu avionul, nu am ştiut că trebuia să îmi cumpăr şi bilet de întoarcere. După ce i-am dus cărţile comandantului, el m-a întrebat dacă aveam bilet de întoarcere. Când a auzit că nu am, mi-a ştampilat mâna cu o ştampilă de plastic, semn care a fost destul pentru a călători înapoi. Am ajuns astfel la destinaţie – călătorie care ar fi durat trei zile – în doar 45 de minute.

  Ştiu că Dumnezeu m-a condus în timp ce lucram în acele zone dificile din Pakistan, ajutându-mă să ajung în locuri în care puţini au curajul să meargă. Când vindem cărţile lui Dumnezeu, noi nu călătorim niciodată singuri. Niciodată să nu uităm că „Domnul, Dumnezeul tău, este cu tine în tot ce vei face.”

  Ejaz GUI, Pakistan

  Nu călătoreşti niciodată singur - 2016. Ştiu că Dumnezeu m-a condus în timp ce lucram în acele zone dificile din Pakistan, ajutându-mă să ajung în locuri în care puţini au curajul să meargă. Când vindem cărţile lui Dumnezeu, noi nu călătorim niciodată singuri. Niciodată să nu uităm că „Domnul, Dumnezeul tău, este cu tine în tot ce vei face.”
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci cercuri olimpice

  Ai și tu legende pe care le crezi, deși nu îți e foarte clar de unde vin? Crezi în prezicerile horoscopului sau în ceva semne inexplicabile? Sfatul este să mergi pe o variantă mai clară și mai sigură – Cuvântul lui Dumnezeu. Îl ai sigur în bibliotecă, dacă nu cumva chiar în telefonul tău.

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Luați-vă timp!

  Îi așezăm azi, Doamne, pe dragii noștri copii și nepoți în mâna Ta, spre binecuvântare! PROVOCARE: Fă-ți timp, chiar acum, pentru copii și nepoți! „Treaba poate aștepta până ce îi arăți copilului curcubeul, dar curcubeul nu așteaptă până ce termini treaba” (Patricia Clafford).

  „Amint Noé napjaiban volt…”

  „És miként Noé napjaiban lett, úgy lesz az ember Fiának napjaibanis.” (Luk 17,26)„Az Úr feltárta...