„Du-ne la biserica ta!”

  Rodul celui neprihănit este un pom de viaţâ, şi cel înţelept câştigă suflete. (Proverbele 11:30)

  Denis Nimboth este un client care îmi punea adesea întrebări despre Biblie când ne întâlneam în biroul lui. Într-o zi, unul din directorii de la locul de muncă al lui Denis a intrat în biroul lui în timpul unui studiu biblic şi a întrebat: „S-a transformat cumva biroul în biserică?” De atunci, ne întâlneam în fiecare sâmbătă după-amiază la el acasă. Subiectele studiate se bazau pe întrebările pe care le avea după ce citea cărţile noastre.

  După mai multe luni de studiu, am mers acasă la el, într-un Sabat, pentru întâlnirea noastră săptămânală şi fiica lui mai mare m-a întâmpinat plină de entuziasm.

  – Ce ne-aţi învăţat este adevărat! Nu mai e nevoie să veniţi pentru studii biblice. Veniţi mâine şi duceţi-ne la biserica dumneavoastră!

  I-am spus că tocmai mă întorceam de la serviciul de închinare.

  – Nu, azi e sâmbătă – vrem să mergem la serviciul de închinare de mâine, a zis ea.

  I-am spus din nou că serviciul de închinare se încheiase, dar de data aceasta am adăugat:

  – Dacă vrei, astăzi putem studia despre Sabat.

  – Da, a spus ea. Am studiat atâta timp şi nu trebuie să ne oprim la jumătatea drumului.

  Am stat şi am vorbit cu întreaga familie despre Sabat din Vechiul şi din Noul Testament. Apoi fiica lor cea mare a spus:

  – Voi ce credeţi? Spuneţi ceva!

  – Este clar că acest adevăr este din Biblie, au răspuns Denis şi soţia lui.

  În sâmbăta următoare, fiica lor cea mare a venit la Biserica Adventistă din Yaounde. O săptămână mai târziu, toată familia a venit, părinţii împreună cu cei cinci copii ai lor, şi au participat la serviciul de închinare. Nu după multă vreme, toţi şapte au primit botezul. A Domnului să fie slava!

  În timp ce studiam cu familia Nimboth, un prieten de-al lor s-a arătat şi el interesat şi m-a invitat în casa lor pentru studii biblice. După luni de studiu, domnul şi doamna Djouboune şi fratele lui au acceptat mesajul şi au fost botezaţi. Astăzi, ambele familii sunt dedicate bisericii, iar Denis slujeşte ca prezbiter. Îi mulţumesc Domnului pentru privilegiul şi bucuria de a conduce zece suflete preţioase la El, în acest an.

  Ev a Akono, Camerun

  „Du-ne la biserica ta!” - 2016. Denis Nimboth este un client care îmi punea adesea întrebări despre Biblie când ne întâlneam în biroul lui. Într-o zi, unul din directorii de la locul de muncă al lui Denis a intrat în biroul lui în timpul unui studiu biblic şi a întrebat: „S-a transformat cumva biroul în biserică?” De atunci, ne întâlneam în fiecare sâmbătă după-amiază la el acasă.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...