Totul pentru jumătate de kilogram de orez (2)

  Am luat cărticica din mâna îngerului şi am mâncat-o: în gura mea a fost dulce ca mierea, dar, după ce am mâncat-o, mi s-a umplut pântecele de amărăciune. (Apocalipsa 10:10)

  Deşi atunci când mi-am predat inima Domnului eram băut, m-a mirat că prietenul meu nu se bucura împreună cu mine. La plecare, el m-a întrebat:

  – De ce l-ai transformat pe Dumnezeu într-o glumă? Tu ai făcut ce ai făcut doar pentru că erai beat.

  – Am făcut ce am făcut datorită conştiinţei mele.

  – În regulă, dar te voi duce la altă biserică!

  Următoarea duminică seara, el m-a dus la o biserică mare, dar nu a intrat împreună cu mine. Stăteam acolo şi ascultam, ţinând cartea mea în mână, în timp ce predicatorul vorbea despre adevărata zi de odihnă – Sabatul zilei a şaptea! M-am bucurat, căci în sfârşit îmi găsisem biserica. Când am ieşit de la întâlnire, prietenul meu nu mai era acolo.

  În ziua următoare, ajuns la casa prietenului meu, m-a invitat într-o cameră mai retrasă şi acolo a început să plângă. Mi-a explicat că ambele biserici la care mă dusese erau biserici adventiste şi că el fusese membru activ în cea mai mare dintre ele. „Chiar am slujit ca lider de tineret acolo,” a spus el.

  Mai târziu, am fost botezat, împreună cu soţia, fratele meu şi soţia lui şi, da, prietenul meu cu soţia lui. Câţiva prieteni, care de curând şi-au exprimat şi ei interesul faţă de religie, au venit la botez. Toate acestea s-au întâmplat pentru că Dumnezeu a ajuns la inima mea printr-o carte pe care am primit-o în schimbul a jumătate de kilogram de orez – cartea Viaţa lui Isus.

  Micul grup în care mi-am predat pentru prima dată inima lui Dumnezeu este acum biserică şi din această biserică s-au format alte grupuri mici. Din anul 1989, m-am dedicat în slujba lui Dumnezeu în lucrarea de colportaj. Am credinţă că fiecare carte are puterea de a schimba vieţi şi de a aduce roade. În momentul de faţă, în casa noastră avem un grup care creşte tot mai mult, majoritatea cunoscânu-L pe Isus prin cărţile noastre. În curând, vom construi o biserică în cartierul nostru. Eu şi soţia mea împreună cu cei doi copii ai noştri suntem binecuvântaţi de lucrarea de colportaj.

  Francisco Morales, Columbia

  Totul pentru jumătate de kilogram de orez (2) - 2016. Următoarea duminică seara, el m-a dus la o biserică mare, dar nu a intrat împreună cu mine. Stăteam acolo şi ascultam, ţinând cartea mea în mână, în timp ce predicatorul vorbea despre adevărata zi de odihnă - Sabatul zilei a şaptea! M-am bucurat, căci în sfârşit îmi găsisem biserica. Când am ieşit de la întâlnire, prietenul meu nu mai era acolo.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Răsplata

  Se poate spune că răsplata imediată şi valabilă a slujirii constă într-o îmbunătăţire a stării de bine şi în bucuria oferirii ajutorului celor care sunt în nevoie. Astăzi, te încurajăm să împlineşti nevoile unei persoane apropiate. Adu-ţi aminte că „oricine dă un pahar de apă unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic nu-şi va pierde răsplata”.

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Jel a nagyvárosok elhagyására

  „Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll...