Totul pentru jumătate de kilogram de orez (2)

  Am luat cărticica din mâna îngerului şi am mâncat-o: în gura mea a fost dulce ca mierea, dar, după ce am mâncat-o, mi s-a umplut pântecele de amărăciune. (Apocalipsa 10:10)

  Deşi atunci când mi-am predat inima Domnului eram băut, m-a mirat că prietenul meu nu se bucura împreună cu mine. La plecare, el m-a întrebat:

  – De ce l-ai transformat pe Dumnezeu într-o glumă? Tu ai făcut ce ai făcut doar pentru că erai beat.

  – Am făcut ce am făcut datorită conştiinţei mele.

  – În regulă, dar te voi duce la altă biserică!

  Următoarea duminică seara, el m-a dus la o biserică mare, dar nu a intrat împreună cu mine. Stăteam acolo şi ascultam, ţinând cartea mea în mână, în timp ce predicatorul vorbea despre adevărata zi de odihnă – Sabatul zilei a şaptea! M-am bucurat, căci în sfârşit îmi găsisem biserica. Când am ieşit de la întâlnire, prietenul meu nu mai era acolo.

  În ziua următoare, ajuns la casa prietenului meu, m-a invitat într-o cameră mai retrasă şi acolo a început să plângă. Mi-a explicat că ambele biserici la care mă dusese erau biserici adventiste şi că el fusese membru activ în cea mai mare dintre ele. „Chiar am slujit ca lider de tineret acolo,” a spus el.

  Mai târziu, am fost botezat, împreună cu soţia, fratele meu şi soţia lui şi, da, prietenul meu cu soţia lui. Câţiva prieteni, care de curând şi-au exprimat şi ei interesul faţă de religie, au venit la botez. Toate acestea s-au întâmplat pentru că Dumnezeu a ajuns la inima mea printr-o carte pe care am primit-o în schimbul a jumătate de kilogram de orez – cartea Viaţa lui Isus.

  Micul grup în care mi-am predat pentru prima dată inima lui Dumnezeu este acum biserică şi din această biserică s-au format alte grupuri mici. Din anul 1989, m-am dedicat în slujba lui Dumnezeu în lucrarea de colportaj. Am credinţă că fiecare carte are puterea de a schimba vieţi şi de a aduce roade. În momentul de faţă, în casa noastră avem un grup care creşte tot mai mult, majoritatea cunoscânu-L pe Isus prin cărţile noastre. În curând, vom construi o biserică în cartierul nostru. Eu şi soţia mea împreună cu cei doi copii ai noştri suntem binecuvântaţi de lucrarea de colportaj.

  Francisco Morales, Columbia

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Despre numai zece oameni

  La o relație de adevărată prietenie cu Dumnezeu nu se ajunge din întâmplare, sau ferindu-ne cu groază de mânia Lui, ori făcând din obligație lucruri. Prietenia este un exercițiu al cunoașterii; este nevoie să citim despre El, să-L căutăm în natură și să simțim în rugăciune apropierea Lui.

  Legătura

  Cred cu tărie că trebuie să rămânem legate de Dumnezeu și unele de altele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest devoțional care ne ajută să fim sincere unele cu altele și să creăm o legătură între noi!

  Rugăciunea pentru duşmani

  Dacă ai şi tu pe cineva care ţi-a greşit, îţi propunem astăzi să te rogi pentru acea persoană. Imaginează-ţi că este foarte serios mustrată de conştiinţă, dar îi lipseşte curajul să-ţi ceară iertare. Roagă-te, iubeşte şi binecuvântează! Nu pierde ocazia de a-i face bine!

  Să nu îi pierdem!

  Doamne, dă-ne disponibilitatea să îi înțelegem pe tineri și înțelepciunea și priceperea de a le oferi programe publice încântătoare la biserică! Provocare: Ia-ți timp să vorbești cu un tânăr despre lucrurile care îi plac sau nu în cadrul programelor oferite de biserica ta! Și, atât cât ține de tine, fă din ea un loc în care tinerii să vină cu drag!

  Az igazak elváltozása

  „Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak...