Lumea are nevoie de acest mesaj

  Eu mă voi lăuda cu Dumnezeu, cu Cuvântul Lui. Mă încred în Dumnezeu şi nu mă tem de nimic. Ce pot să-mi facă nişte oameni? (Psalmii 56:4)

  Niciodată nu am putut să trec nepăsătoare pe lângă o carte bună. Într-o zi, eram la piaţă şi am văzut nişte cărţi expuse pe capota unei maşini. Am oprit şi am cumpărat o carte cu titlul Guidance for the Bible Study („Ghid de studiu al Bibliei”). După ce am citit-o, voiam să îmi cumpăr o Biblie, aşa că m-am rugat: „Doamne,Te rog, ajută-mă să găsesc o Biblie.” În aceeaşi zi, am văzut una la un chioşc. Citind din ea, nu puteam înţelege de ce întreaga lume se închină duminica, dacă Dumnezeu a spus în Cuvântul Său să păzim ziua a şaptea. M-am rugat ca Dumnezeu să îmi descopere adevărul.

  Într-o zi, am văzut un afiş care anunţa un program de evanghelizare. Am participat la acele întâlniri, comparând cuvintele prezentatorului cu Biblia. Tot ce spunea era în conformitate cu Biblia. Am hotărât să primesc botezul. La un an după botez, am simţit că Dumnezeu mă cheamă să fiu evanghelistă cu literatură.

  De curând, în ţara noastră s-a dat o lege care limitează distribuirea de cărţi religioase. M-am gândit serios şi m-am rugat ca Duhul Sfânt să mă conducă la oamenii care sunt gata să accepte vestea bună a mântuirii. Într-o zi, mi-am luat geanta plină de cărţi de la centrul de carte, dar era prea grea şi nu puteam să o ridic pentru a o pune pe umăr. Încercând să ajung în staţia de autobuz, l-am rugat pe un tânăr să mă ajute să îmi duc geanta. I-am dat Tragedia Veacurilor în semn de mulţumire şi a fost foarte încântat. Când am urcat în autobuz, Duhul Sfânt m-a îndemnat să îi dau şi şoferului o Tragedia Veacurilor, fiind şi el foarte bucuros de carte.

  În dimineaţa următoare, am simţit îndemnul să o vizitez pe doamna căreia îi duc în mod regulat cărţi adventiste. S-a uitat la cărţi, le-a cumpărat pe toate şi a mai comandat câteva. A comandat 58 de cărţi, dintre care opt erau Tragedia Veacurilor. Mi-a spus că plănuia să le ofere cadou colegilor ei. Tot atunci m-a rugat să o contactez de fiecare dată când am cărţi noi.

  Doar prin puterea Duhului Sfânt pot face această lucrare minunată. „Pot totul prin Hristos, care mă întăreşte.” (Filipeni 4:13).

  Galina Vasilyeva, Kazakhstan

  Lumea are nevoie de acest mesaj - 2016. Niciodată nu am putut să trec nepăsătoare pe lângă o carte bună. Într-o zi, eram la piaţă şi am văzut nişte cărţi expuse pe capota unei maşini. Am oprit şi am cumpărat o carte cu titlul Guidance for the Bible Study. După ce am citit-o, voiam să îmi cumpăr o Biblie, aşa că m-am rugat: „Doamne,Te rog, ajută-mă să găsesc o Biblie.”
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...