Lumea are nevoie de acest mesaj

  Eu mă voi lăuda cu Dumnezeu, cu Cuvântul Lui. Mă încred în Dumnezeu şi nu mă tem de nimic. Ce pot să-mi facă nişte oameni? (Psalmii 56:4)

  Niciodată nu am putut să trec nepăsătoare pe lângă o carte bună. Într-o zi, eram la piaţă şi am văzut nişte cărţi expuse pe capota unei maşini. Am oprit şi am cumpărat o carte cu titlul Guidance for the Bible Study („Ghid de studiu al Bibliei”). După ce am citit-o, voiam să îmi cumpăr o Biblie, aşa că m-am rugat: „Doamne,Te rog, ajută-mă să găsesc o Biblie.” În aceeaşi zi, am văzut una la un chioşc. Citind din ea, nu puteam înţelege de ce întreaga lume se închină duminica, dacă Dumnezeu a spus în Cuvântul Său să păzim ziua a şaptea. M-am rugat ca Dumnezeu să îmi descopere adevărul.

  Într-o zi, am văzut un afiş care anunţa un program de evanghelizare. Am participat la acele întâlniri, comparând cuvintele prezentatorului cu Biblia. Tot ce spunea era în conformitate cu Biblia. Am hotărât să primesc botezul. La un an după botez, am simţit că Dumnezeu mă cheamă să fiu evanghelistă cu literatură.

  De curând, în ţara noastră s-a dat o lege care limitează distribuirea de cărţi religioase. M-am gândit serios şi m-am rugat ca Duhul Sfânt să mă conducă la oamenii care sunt gata să accepte vestea bună a mântuirii. Într-o zi, mi-am luat geanta plină de cărţi de la centrul de carte, dar era prea grea şi nu puteam să o ridic pentru a o pune pe umăr. Încercând să ajung în staţia de autobuz, l-am rugat pe un tânăr să mă ajute să îmi duc geanta. I-am dat Tragedia Veacurilor în semn de mulţumire şi a fost foarte încântat. Când am urcat în autobuz, Duhul Sfânt m-a îndemnat să îi dau şi şoferului o Tragedia Veacurilor, fiind şi el foarte bucuros de carte.

  În dimineaţa următoare, am simţit îndemnul să o vizitez pe doamna căreia îi duc în mod regulat cărţi adventiste. S-a uitat la cărţi, le-a cumpărat pe toate şi a mai comandat câteva. A comandat 58 de cărţi, dintre care opt erau Tragedia Veacurilor. Mi-a spus că plănuia să le ofere cadou colegilor ei. Tot atunci m-a rugat să o contactez de fiecare dată când am cărţi noi.

  Doar prin puterea Duhului Sfânt pot face această lucrare minunată. „Pot totul prin Hristos, care mă întăreşte.” (Filipeni 4:13).

  Galina Vasilyeva, Kazakhstan

  Lumea are nevoie de acest mesaj - 2016. Niciodată nu am putut să trec nepăsătoare pe lângă o carte bună. Într-o zi, eram la piaţă şi am văzut nişte cărţi expuse pe capota unei maşini. Am oprit şi am cumpărat o carte cu titlul Guidance for the Bible Study. După ce am citit-o, voiam să îmi cumpăr o Biblie, aşa că m-am rugat: „Doamne,Te rog, ajută-mă să găsesc o Biblie.”
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...