Lumea are nevoie de acest mesaj

Eu mă voi lăuda cu Dumnezeu, cu Cuvântul Lui. Mă încred în Dumnezeu şi nu mă tem de nimic. Ce pot să-mi facă nişte oameni? (Psalmii 56:4)

Niciodată nu am putut să trec nepăsătoare pe lângă o carte bună. Într-o zi, eram la piaţă şi am văzut nişte cărţi expuse pe capota unei maşini. Am oprit şi am cumpărat o carte cu titlul Guidance for the Bible Study („Ghid de studiu al Bibliei”). După ce am citit-o, voiam să îmi cumpăr o Biblie, aşa că m-am rugat: „Doamne,Te rog, ajută-mă să găsesc o Biblie.” În aceeaşi zi, am văzut una la un chioşc. Citind din ea, nu puteam înţelege de ce întreaga lume se închină duminica, dacă Dumnezeu a spus în Cuvântul Său să păzim ziua a şaptea. M-am rugat ca Dumnezeu să îmi descopere adevărul.

Într-o zi, am văzut un afiş care anunţa un program de evanghelizare. Am participat la acele întâlniri, comparând cuvintele prezentatorului cu Biblia. Tot ce spunea era în conformitate cu Biblia. Am hotărât să primesc botezul. La un an după botez, am simţit că Dumnezeu mă cheamă să fiu evanghelistă cu literatură.

De același autor

De curând, în ţara noastră s-a dat o lege care limitează distribuirea de cărţi religioase. M-am gândit serios şi m-am rugat ca Duhul Sfânt să mă conducă la oamenii care sunt gata să accepte vestea bună a mântuirii. Într-o zi, mi-am luat geanta plină de cărţi de la centrul de carte, dar era prea grea şi nu puteam să o ridic pentru a o pune pe umăr. Încercând să ajung în staţia de autobuz, l-am rugat pe un tânăr să mă ajute să îmi duc geanta. I-am dat Tragedia Veacurilor în semn de mulţumire şi a fost foarte încântat. Când am urcat în autobuz, Duhul Sfânt m-a îndemnat să îi dau şi şoferului o Tragedia Veacurilor, fiind şi el foarte bucuros de carte.

În dimineaţa următoare, am simţit îndemnul să o vizitez pe doamna căreia îi duc în mod regulat cărţi adventiste. S-a uitat la cărţi, le-a cumpărat pe toate şi a mai comandat câteva. A comandat 58 de cărţi, dintre care opt erau Tragedia Veacurilor. Mi-a spus că plănuia să le ofere cadou colegilor ei. Tot atunci m-a rugat să o contactez de fiecare dată când am cărţi noi.

Doar prin puterea Duhului Sfânt pot face această lucrare minunată. „Pot totul prin Hristos, care mă întăreşte.” (Filipeni 4:13).

Galina Vasilyeva, Kazakhstan

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Lumea are nevoie de acest mesaj - 2016. Niciodată nu am putut să trec nepăsătoare pe lângă o carte bună. Într-o zi, eram la piaţă şi am văzut nişte cărţi expuse pe capota unei maşini. Am oprit şi am cumpărat o carte cu titlul Guidance for the Bible Study. După ce am citit-o, voiam să îmi cumpăr o Biblie, aşa că m-am rugat: „Doamne,Te rog, ajută-mă să găsesc o Biblie.” pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.