Acum văd!

  Când este ziuă, trebuie să lucrez lucrările Celui ce M-a trimis; vine noaptea, când nimeni numai poate să lucreze. (Ioan 9:4)

  M-am născut în partea de nord-est a Tanzaniei, în anul 1970. Deşi m-am născut cu un defect la ochi, am putut să merg la şcoală. Am terminat şcoala în anul 1984, fiind parţial orb. Astăzi sunt orb de tot, dar, din fericire, am învăţat să folosesc limbajul Braille şi pot comunica foarte bine cu ajutorul lui. În ciuda provocărilor, Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că m-a ajutat să am succes în munca mea. Înainte de a fi colportor, am fost un fermier de succes şi puteam să îndeplinesc singur multe din îndatoriri. Şi în colportaj mă descurc singur, în mare parte. Doar atunci când trebuie să călătoresc departe de casă trebuie să lucrez cu un coleg.

  Am luat hotărârea de a deveni colportor în urma unor întâlniri care m-au reînviorat şi energizat. Am simţit o dorinţă arzătoare de a-l sluji Domnului, dar mă autocompătimeam şi îmi spuneam că eu nu voi putea sluji astfel. În acea perioadă Dumnezeu m-a condus să aud experienţa unui olog, care îi invita pe oameni la el acasă şi le citea din Cuvântul lui Dumnezeu. Astfel, el i-a condus pe mulţi la Hristos. Atunci mi-am spus în sinea mea: De ce nu şi eu? Dacă Dumnezeu Se poate folosi de un olog, atunci El cu siguranţă că se poate folosi şi de un orb.

  Am lăsat la o parte îngrijorările mele legate de faptul că eram orb şi am spus: „Doamne, eu vin la Tine. Te rog, foloseşte-mă aşa cum sunt.” Am fost acceptat în programul de colportaj şi nu am regretat nicio clipă că am ales să Îi slujesc Domnului. Acum pot să vând majoritatea cărţilor pe care le avem fără niciun ajutor. Prin harul lui Dumnezeu, am învăţat să fac tranzacţii, să primesc bani şi să dau restul înapoi fără nicio problemă.

  Dumnezeu a fost întotdeauna credincios, aşa că îmi place să îi încurajez pe evangheliştii cu literatură, amintindu-le că noi trebuie să facem lucrarea Sa „cât încă este ziuă”, pentru că „vine noaptea, când nimeni nu mai poate să lucreze”. Iubesc cântecul „Atâta har!” Eu am fost orb, dar pot vedea. Prin colportaj, Dumnezeu mi-a dat o altă vedere. Acum pot vedea clar starea nenorocită a familiei umane în această lume de păcat şi văd licăririle dimineţii de aur, când Isus Se va întoarce să ne ia. Să fim credincioşi!

  Martin Quamsinda, Tanzania

  Acum văd! - 2016. M-am născut în partea de nord-est a Tanzaniei, în anul 1970. Deşi m-am născut cu un defect la ochi, am putut să merg la şcoală. Am terminat şcoala în anul 1984, fiind parţial orb. Astăzi sunt orb de tot, dar, din fericire, am învăţat să folosesc limbajul Braille şi pot comunica foarte bine cu ajutorul lui.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...