Cercul care se tot măreşte

  Doamne, Tu eşti Dumnezeul meu; pe Tine Te voi înălţa! Laud Numele Tău, căci ai făcut lucruri minunate; planurile Tale făcute mai dinainte s-au împlinit cu credincioşie. (Isaia 25:1)

  În ianuarie 2012, împreună cu soţul meu, i-am rugat pe prezbiterii şi pe membrii Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea Little Creek, din Carolina de Nord, să se roage pentru noi şi pentru lucrarea noastră de evanghelizare prin literatură. Ei ştiau ce înseamnă să ai evanghelişti cu literatură în prima linie, care să ajungă la oameni. Pastorul nostru, Dan Jarrad, fusese pastor penticostal în trecut, dar doi colportori i-au prezentat cărţile şi i-au împărtăşit experienţele lor. Pastorul Jarrad avea deja câteva cărţi adventiste, dar acea întâlnire i-a mărit şi mai mult interesul faţă de Biserica Adventistă.

  BJ şi Willie Gatten locuiesc aproape de biserica Little Creek şi au putut observa îndeaproape construcţia bisericii, aşa că Willie i-a sugerat lui BJ să viziteze împreună biserica după ce va fi finalizată. La scurtă vreme după aceea, BJ a văzut în sala de aşteptare la medic un pliant în care se făcea reclamă la setul The Biblie Stories. A completat formularul şi l-a trimis. Datele lor de contact mi-au fost trimise mie şi aşa am ajuns să îi întâlnesc pe BJ şi Willie. A fost o vizită foarte frumoasă şi ei au cumpărat mai multe cărţi, inclusiv setul The Bible Stories. Când i-am invitat pe BJ şi pe Willie să viziteze biserica noastră, au venit bucuroşi. Şi cum au început să participe la biserică, nu au mai renunţat la acest obicei. Au început apoi un curs de studii biblice şi au fost încântaţi să afle cât mai multe lucruri.

  Pe 20 octombrie 2012, ei au păşit împreună în apa botezului. Membrii bisericii noastre s-au bucurat împreună cu familia Gatten. Dar mai important decât acest lucru, Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt şi toţi îngerii s-au bucurat, pentru că acesta este doar începutul binecuvântării lui Dumnezeu asupra lucrării de evanghelizare prin literatură în zona noastră din Carolina de Nord.

  BJ şi Willie Gatten sunt răspunsul direct la rugăciunile bisericii Little Creek şi sunt roadele lucrării prin literatură.

  Pattie şi Jabe Morris, Statele Unite ale Americii

  Cercul care se tot măreşte - 2016. În ianuarie 2012, împreună cu soţul meu, i-am rugat pe prezbiterii şi pe membrii Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea Little Creek, din Carolina de Nord, să se roage pentru noi şi pentru lucrarea noastră de evanghelizare prin literatură. Ei ştiau ce înseamnă să ai evanghelişti cu literatură în prima linie, care să ajungă la oameni.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...