Minunea de har a lui Noemi

  Aşa că putem zice plini de încredere: „Domnul este ajutorul meu, nu mă voi teme. Ce mi-ar putea face omul?” (Evrei 13:6)

  O experienţă care a avut un efect profund asupra lui Noemi Lardera a avut loc în Bocold, un oraş mare din insula Mindanao din Sudul Filipinelor. Lucrând cu un grup de evanghelişti cu literatură, Noemi era nerăbdătoare să propovăduiască mesajul Evangheliei.

  Într-o ocazie, membrii grupului s-au întâlnit cu o clientă obişnuită, care cumpărase în trecut multe cărţi de la evangheliştii cu literatură. Ei i-au oferit mai multe cărţi, dar părea că interesul ei scăzuse. Totuşi, când i-au prezentat Tragedia Veacurilor, s-a arătat din nou interesată şi a cumpărat cartea. Tinerii s-au oferit să o ajute să studieze Cuvântul lui Dumnezeu, aşa că au hotărât să o viziteze din nou.

  Înainte de a pleca în vizita programată, ei s-au rugat să primească protecţie şi ajutor pentru a-L propovădui pe Isus. În timp ce aşteptau să intre în maşină, prietena lui Noemi, care era deja în maşină, nu şi-a dat seama că degetele lui Noemi erau pe uşă şi a închis uşa. Degetele ei au fost zdrobite, iar durerea i-a străpuns imediat mâna şi braţul. Apoi, înainte ca altcineva să reuşească să reacţioneze, Noemi a simţit o mână puternică trăgându-i degetele din strânsoarea uşii. Toţi s-au strâns în jurul ei şi s-au uitat la degetele ei. Părea că nu au păţit nimic. Lui Noemi nu-i venea să creadă: la fel de repede a dispărut şi durerea. Mulţumindu-I lui Dumnezeu, Noemi a ştiut că El trimisese un înger să o ajute. Scăpase de o durere teribilă. Cei care au văzut-o şi au auzit despre acel incident au rămas şi ei uimiţi de ceea ce nu putea fi altceva decât o minune. Fetele au reuşit să ajungă la vizita misionară şi pentru a se întâlni cu acea doamnă, în loc să meargă la spital.

  Această experienţă a întărit credinţa lui Noemi şi credinţa celor care au văzut ce se întâmplase. Cu adevărat, ea are motive să creadă din toată inima versetul: „Aşa că putem zice plini de încredere: «Domnul este ajutorul meu, nu mă voi teme. Ce mi-ar putea face omul?»”

  Fie ca experienţa lui Noemi să ajute la încurajarea celorlalţi care duc Evanghelia în această lume.

  Kimearl Cupidos, Statele Unite ale Americii

  Minunea de har a lui Noemi - 2016. Înainte de a pleca în vizita programată, ei s-au rugat să primească protecţie şi ajutor pentru a-L propovădui pe Isus. În timp ce aşteptau să intre în maşină, prietena lui Noemi, care era deja în maşină, nu şi-a dat seama că degetele lui Noemi erau pe uşă şi a închis uşa.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...