Cărţi mult preţuite

  De aceea Te voi lăuda printre neamuri, Doamne, şi voi cânta spre slava Numelui Tău! (2 Samuel 22:50)

  Când i-am întâlnit pe Dean, Marion şi fiul lor de şase ani, Ricky, Dean a comandat setul de trei volume Family Medical Care şi o carte despre alimentaţie. Dean se afla într-un scaun cu rotile, pentru că un şofer beat i-a izbit din spate maşina. În mod ironic, şoferul a fugit de la locul accidentului, dar Dean nu va mai putea merge niciodată.

  După ce a plătit primul set, m-am întâlnit din nou cu Dean şi i-am arătat alte câteva cărţi. A doua comandă a fost pentru Foods and Their Healing Power. Când i-am vizitat în noua lor casă, le-am arătat setul My Bible Friends, seria despre Moise şi Biblia mare pentru familie. Ricky era în living şi juca un joc de război pe un ecran mare. Tot ce am putut să aud de unde eram au fost împuşcăturile şi oamenii care strigau când erau „omorâţi”. Le-am spus lui Dean şi lui Marion relatarea biblică despre Estera. Amândoi au ascultat foarte captivaţi. Rugându-mă rapid în taină, i-am întrebat ce ar vrea să comande. Marion i-a spus lui Dean: „Cred că aceste cărţi ar fi bune pentru fiul nostru.”

  Curând însă au venit inundaţiile din 2011, iar casa lor a fost acoperită de apă. Când am ajuns la ei, Marion punea în maşină ce reuşise să mai salveze de prin casă. Proprietarul casei a fost nevoit să dărâme casa. Neştiind unde vor găsi o casă potrivită pentru scaunul cu rotile, Marion mi-a luat cartea de vizită şi şi-au luat rămas-bun. Mă aşteptam să anuleze comanda. Trebuie să recunosc că nu mă aşteptam să îi mai văd vreodată.

  Dar, câteva săptămâni mai târziu, am aflat unde stăteau, aşa că m-am dus să le duc primele cinci cărţi din set. Au fost bucuroşi să mă vadă şi eu am fost încântat să pot lua legătura din nou cu ei. La următoarea livrare, Marion avea un zâmbet larg pe faţă şi mi-a spus că micul Ricky ducea cu el cărţile peste tot.

  La congresul evangheliştilor cu literatură, din anul 2011, un lider de publicaţii a donat o sumă de bani pentru a înlocui primul pachet de cărţi al lui Dean, care fusese distrus în inundaţii. Rugăciunea mea este ca acele cărţi să continue să îi binecuvânteze şi să aibă un impact pozitiv.

  Phil Vaessen, Australia

  Cărţi mult preţuite - 2016. Dar, câteva săptămâni mai târziu, am aflat unde stăteau, aşa că m-am dus să le duc primele cinci cărţi din set. Au fost bucuroşi să mă vadă şi eu am fost încântat să pot lua legătura din nou cu ei. La următoarea livrare, Marion avea un zâmbet larg pe faţă şi mi-a spus că micul Ricky ducea cu el cărţile peste tot.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Porunca a cincea

  Nici măcar părinții nu sunt veșnici, vor pleca la odihna lor mai devreme sau mai târziu. Dacă ar fi mult să considerăm că le datorăm viața, le datorăm măcar grija și preocuparea pe care ni le-au oferit, atât cât s-au priceput ei, în pruncia noastră. Acum, cât încă este posibil, avem șansa să le ascultăm sfaturile sau rugămințile; acum putem să le aducem simple mulțumiri și să-i convingem că suntem bine, că ne gândim la ei și că sunt valoroși în ochii noștri. Cel mai important lucru pentru un părinte este acela de a-și ști copilul fericit.

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  În luptă, dar nu disperaţi

  Gândeşte-te la cunoscuta zicală: „Când Dumnezeu închide uşa, tot El deschide o fereastră”, care exprimă într-un mod informal gândul principal de astăzi. Dumnezeu mi ne lasă niciodată să ajungem la limită. Doar aşteaptă-L în credinţă pe Iahve şi îţi vei redobândi speranţa.

  Slujind continuu

  PROVOCARE: Gândește-te cum i-ai putea implica în slujire pe copiii tăi sau pe copiii din biserica ta! Fă un plan ca, în locul în care ești, micuțul Samuel să poată sluji împreună cu tine!

  Sátán mesteri csalásai

  „A titkok az Úréi, a mi Istenünkéi; a kinyilatkoztatott dolgok pedig a mieink és a...