Calea Domnului

  Când sunt plăcute Domnului căile cuiva, îi face prieteni chiar şi pe vrăjmaşii lui. (Proverbele 16:7)

  Taisia lucra în nordul regiunii Caucaz împreună cu o femeie din biserica locală. Într-o zi, mergând din casă în casă fără să vândă nimic, au obosit, iar colega Taisiei a spus: „Poate ar trebui să mergem acasă.” Dar Taisia dorea să mai lucreze puţin, aşa că au mai bătut şi la uşa următoare şi acolo le-a răspuns o doamnă, care le-a invitat înăuntru.

  Cele două femei au fost surprinse să fie întâmpinate cu atâta bucurie. Taisia avea în mână Tragedia Veacurilor şi femeia le-a spus: „Sunteţi trimise de Dumnezeu! Am câteva cărţi de Ellen White şi trebuie să vă dau zecimea mea”, le spuse doamna Tatiana.

  Tatiana primise Tragedia Veacurilor în 1999. Ea relata: „După ce am citit cartea, am simţit că mi se luase un văl de pe ochi. Mi-am dat seama că eram o păcătoasă şi am început să mă rog la Dumnezeu să mă curăţească. El a început să îmi ia păcatele, unul câte unul. Fumam de 42 de ani, dar ştiam că Dumnezeu mă poate ajuta să scap de acest obicei.”

  Tatiana a început să citească Biblia şi aşa a aflat despre zecime. „Am înţeles că trebuia să Îi dau Domnului zecimea mea, aşa că am început să o pun deoparte, fără să ştiu unde trebuia să o dau.”

  Taisia a fost de acord să studieze Biblia împreună cu Tatiana şi curând după aceea şi o prietenă de-a ei li s-a alăturat. În martie 2010, amândouă au fost botezate în Biserica Adventistă. Tatiana este acum o colportoare activă şi mai multe persoane vin la ea acasă pentru a studia Biblia.

  Taisia spune adesea: „Lăudat să fie Domnul!” Aceste cuvinte au devenit cartea ei de vizită. Deşi nu a avut o viaţă uşoară, optimismul ei uimitor îi surprinde chiar şi pe creştini. Când a devenit adventistă, rudele ei s-au luptat să o scoată din această „sectă”. În cele din urmă, majoritatea au abandonat-o. Soţul ei a părăsit-o pentru altă femeie. Apoi doctorii au descoperit că avea cancer, dar Dumnezeu a vindecat-o.

  În luna octombrie, s-a organizat o campanie de evanghelizare în satul natal al Taisiei şi ea a decis să se întoarcă acolo pentru a-şi vizita rudele. Spre surprinderea ei, ea a fost primită cu căldură şi chiar a putut să ofere câteva cărţi spirituale. „Lăudat să fie Domnul!”

  Lyudmila Berdinkova, Rusia

  Calea Domnului - 2016. „După ce am citit Tragedia Veacurilor, am simţit că mi se luase un văl de pe ochi. Mi-am dat seama că eram o păcătoasă şi am început să mă rog la Dumnezeu să mă curăţească. El a început să îmi ia păcatele, unul câte unul. Fumam de 42 de ani, dar ştiam că Dumnezeu mă poate ajuta să scap de acest obicei.”
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...