Gânduri de pace

  „Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi,” zice Domnul, „gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde.” (Ieremia 29:11)

  Înveţi să depinzi de Dumnezeu pentru orice atunci când te alături lucrării de evanghelizare prin literatură. Experimentând personal binecuvântările lui Dumnezeu şi paza Sa continuă, poţi găsi pace şi bucurie urmând călăuzirea Sa. Împreună cu soţia mea, pot spune că suntem foarte binecuvântaţi în lucrarea noastră şi acest lucru mi s-a părut în mod special adevărat în anul 2011. În acel an, am distribuit mai mult de 1000 de pliante şi reviste şi am experimentat multe binecuvântări, printre care şi cea pe care vreau să v-o povestesc.

  Unul din clienţii noştri neadventişti, angajat într-un spital mare, a oferit pacienţilor lui mai mult de 100 de pliante despre profeţiile lui Daniel, în decembrie, am distribuit mai mult de 20 de seturi din studiile despre Daniel şi Apocalipsa clienţilor noştri, cinci exemplare din Connecting With Jesus („Unirea cu Isus”) câtorva familii şi mai mult de 20 de exemplare din Calea către Hristos şi National Sunday Law („Legea Naţională Duminicală”) altor persoane cu care avusesem deja contact. Am vândut cărţi în valoare de 6 329 de dolari în doar şase luni – un succes mai mare decât oricând.

  Într-una din experienţele soţiei mele, ea a întâlnit un domn sătul de viaţă şi fără speranţă. Se întreba ce să facă acum. A început să se deschidă faţă de ea şi să îi spună că plănuise să facă ceva rău, pentru a se îmbogăţi, dar, în urma discuţiei, a hotărât să renunţe la acele planuri. El a mărturisit că acum câştigase o speranţă nouă şi că întâlnirea cu ea i-a făcut mult bine. Înainte de a ieşi din magazin, ea i-a dăruit Calea către Hristos ca să îl îndrume spiritual, până când se vor mai întâlni. El este una din multele persoane pe care le întâlnim şi care tânjesc după un cuvânt de încurajare.

  Ne rugăm zilnic pentru cei cu care intrăm în contact, pentru ca, în mărturiile lor, noi să vedem dovezi clare că Dumnezeu ne răspunde rugăciunilor. Cu adevărat ne putem bucura de gânduri de pace şi de bucurie, atunci când învăţăm să depindem de Dumnezeu pentru a prospera şi pentru a ne da un viitor şi o nădejde.

  Gooduck Iroanya, Nigeria

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  10 Perfect, dar invizibil

  De multe ori suntem atrași sau impresionați de renumele cuiva. Faima este rezultatul colportării unor știri adevărate sau exagerate. O campanie isteață poate aduce faimă și unei nonvalori. Adevăratul succes este însă rezultatul lucrului constant, al perseverenței și al modestiei. Un om de succes va fi întotdeauna decent în a se lăuda cu performanțele lui și va considera permanent că mai are de crescut.

  Totul nou

  Mi-l pot imagina pe Isus oprindu-Se să admire frumusețea pe care o creează în viața ta și a mea. Să avem răbdare, pentru că Isus făgăduiește că „acela care a început în voi această bună lucrare o va isprăvi până în ziua lui Isus Hristos”.

  Acoperirea prejudiciului

  Cererea victimei pentru a putea ierta cuprinde recunoaşterea prejudiciului adus, pocăinţa, compasiunea pentru victimă şi o dovadă de empatie, precum şi o oarecare reparaţie. Aceasta este singura cale de eliminare a stresului emoţional.

  Casa Tatălui este casa Mea

  Doamne, învață-ne să prețuim întâlnirea cu Tine din fiecare Sabat și să venim cu bucurie la casa Ta! Provocare: Hotărăște-te ca în Sabatul viitor să participi la toate serviciile divine din biserica ta! Ajută-i și pe membrii familiei tale să meargă împreună cu tine!

  Az igazak feltámadása

  „Megelevenednek halottaid, és holttesteim fölkelnek: serkenjetek föl és énekeljetek, akik a porban lakoztok, mert harmatod...