Tragedia Veacurilor, pierdută şi găsită

  Adu-ţi aminte de ziua de odihnă, ca s-o sfinţeşti. (Exodul 20:8)

  Într-o după-amiază de Sabat, în 2010, am simţit îndemnul să ies şi să distribui literatură. Am vizitat căminul profesorilor din zona noastră şi le-am dat fiecăruia câte o carte Tragedia Veacurilor. Familiile păreau să le primească cu bucurie.

  Dar totuşi un cuplu tânăr mi s-a părut puţin sceptic. La început au râs, dar până la urmă au luat cartea şi mi-au mulţumit. Mai târziu, m-am rugat, implorând Duhul Sfânt să impresioneze inimile tuturor celor care au primit cartea şi să o citească. Am mers înapoi la biserică şi le-am cerut membrilor să se roage pentru cei care primiseră cărţile.

  În anul următor, m-am întors în aceeaşi şcoală şi am observat cuplul de care am amintit. Bărbatul mi-a povestit: „Anul trecut am început să citesc Tragedia Veacurilor, dar mi-am pierdut rapid interesul. Aşa că am aruncat-o într-o cutie care trebuia arsă. Dar, la începutul acestui an, nu m-am simţit confortabil amintindu-mi de unele lucruri pe care le citisem în acea carte. Aşa că am început să caut prin casă şi am găsit cartea în cutie. Am îmbrăţişat-o de bucurie, pentru că am crezut că o pierdusem. Am citit despre Martin Luther, un catolic devotat, care a părăsit Biserica Romano-Catolică atunci când a aflat adevărul. Am aflat şi despre Sabat. I-am trimis cartea soţiei mele, care era pe altă insulă, ca să-l nască pe băieţelul nostru. Citind-o, ea a fost convinsă de adevărul lui Dumnezeu şi de Sabat, la fel ca mine.”

  După ce mi-au povestit această experienţă, tânărul cuplu a afirmat: „Acum vedem cât de mare este dragostea lui Dumnezeu.” Au cumpărat şi alte cărţi, precum Calea către Hristos, Viaţa lui Iisus, Biblia Stampley şi setul Tiny Tots Library. Apoi le-am oferit în dar cartea Patriarhi şi profeţi.

  La scurtă vreme după aceea, s-au hotărât să înceapă să păzească Sabatul. Călătoreau câţiva kilometri în fiecare vineri după-amiază până la biserică şi rămâneau acolo tot Sabatul, întorcându-se la şcoală duminică dimineaţa. Pastorul a început să studieze Biblia împreună cu ei şi, în septembrie 2011, ei s-au alăturat Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea prin botez.

  Rafaele şi Ana se bucură acum în adevărul lui Dumnezeu.

  Peni Vuia, Fiji

  Tragedia Veacurilor, pierdută şi găsită - 2016. Anul trecut am început să citesc Tragedia Veacurilor, dar mi-am pierdut rapid interesul. Aşa că am aruncat-o într-o cutie care trebuia arsă. Dar, la începutul acestui an, nu m-am simţit confortabil amintindu-mi de unele lucruri pe care le citisem în acea carte. Aşa că am început să caut prin casă şi am găsit cartea în cutie. Am îmbrăţişat-o de bucurie, pentru că am crezut că o pierdusem.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...