Tragedia Veacurilor, pierdută şi găsită

  Adu-ţi aminte de ziua de odihnă, ca s-o sfinţeşti. (Exodul 20:8)

  Într-o după-amiază de Sabat, în 2010, am simţit îndemnul să ies şi să distribui literatură. Am vizitat căminul profesorilor din zona noastră şi le-am dat fiecăruia câte o carte Tragedia Veacurilor. Familiile păreau să le primească cu bucurie.

  Dar totuşi un cuplu tânăr mi s-a părut puţin sceptic. La început au râs, dar până la urmă au luat cartea şi mi-au mulţumit. Mai târziu, m-am rugat, implorând Duhul Sfânt să impresioneze inimile tuturor celor care au primit cartea şi să o citească. Am mers înapoi la biserică şi le-am cerut membrilor să se roage pentru cei care primiseră cărţile.

  În anul următor, m-am întors în aceeaşi şcoală şi am observat cuplul de care am amintit. Bărbatul mi-a povestit: „Anul trecut am început să citesc Tragedia Veacurilor, dar mi-am pierdut rapid interesul. Aşa că am aruncat-o într-o cutie care trebuia arsă. Dar, la începutul acestui an, nu m-am simţit confortabil amintindu-mi de unele lucruri pe care le citisem în acea carte. Aşa că am început să caut prin casă şi am găsit cartea în cutie. Am îmbrăţişat-o de bucurie, pentru că am crezut că o pierdusem. Am citit despre Martin Luther, un catolic devotat, care a părăsit Biserica Romano-Catolică atunci când a aflat adevărul. Am aflat şi despre Sabat. I-am trimis cartea soţiei mele, care era pe altă insulă, ca să-l nască pe băieţelul nostru. Citind-o, ea a fost convinsă de adevărul lui Dumnezeu şi de Sabat, la fel ca mine.”

  După ce mi-au povestit această experienţă, tânărul cuplu a afirmat: „Acum vedem cât de mare este dragostea lui Dumnezeu.” Au cumpărat şi alte cărţi, precum Calea către Hristos, Viaţa lui Iisus, Biblia Stampley şi setul Tiny Tots Library. Apoi le-am oferit în dar cartea Patriarhi şi profeţi.

  La scurtă vreme după aceea, s-au hotărât să înceapă să păzească Sabatul. Călătoreau câţiva kilometri în fiecare vineri după-amiază până la biserică şi rămâneau acolo tot Sabatul, întorcându-se la şcoală duminică dimineaţa. Pastorul a început să studieze Biblia împreună cu ei şi, în septembrie 2011, ei s-au alăturat Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea prin botez.

  Rafaele şi Ana se bucură acum în adevărul lui Dumnezeu.

  Peni Vuia, Fiji

  Tragedia Veacurilor, pierdută şi găsită - 2016. Anul trecut am început să citesc Tragedia Veacurilor, dar mi-am pierdut rapid interesul. Aşa că am aruncat-o într-o cutie care trebuia arsă. Dar, la începutul acestui an, nu m-am simţit confortabil amintindu-mi de unele lucruri pe care le citisem în acea carte. Aşa că am început să caut prin casă şi am găsit cartea în cutie. Am îmbrăţişat-o de bucurie, pentru că am crezut că o pierdusem.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci cercuri olimpice

  Ai și tu legende pe care le crezi, deși nu îți e foarte clar de unde vin? Crezi în prezicerile horoscopului sau în ceva semne inexplicabile? Sfatul este să mergi pe o variantă mai clară și mai sigură – Cuvântul lui Dumnezeu. Îl ai sigur în bibliotecă, dacă nu cumva chiar în telefonul tău.

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Luați-vă timp!

  Îi așezăm azi, Doamne, pe dragii noștri copii și nepoți în mâna Ta, spre binecuvântare! PROVOCARE: Fă-ți timp, chiar acum, pentru copii și nepoți! „Treaba poate aștepta până ce îi arăți copilului curcubeul, dar curcubeul nu așteaptă până ce termini treaba” (Patricia Clafford).

  „Amint Noé napjaiban volt…”

  „És miként Noé napjaiban lett, úgy lesz az ember Fiának napjaibanis.” (Luk 17,26)„Az Úr feltárta...