Averse de ploaie în locuri uscate

  Şi stăpânul a zis robului: „Ieşi la drumuri şi la garduri şi, pe cei ce-i vei găsi, sileşte-i să intre, ca să mi se umple casa.” (Luca 14:23)

  Aşa cum apostolul Pavel a auzit invitaţia de a merge în Macedonia, la fel am simţit şi eu îndemnul de a-i conduce pe cei pierduţi la Mântuitorul. Fiind nou în credinţă, nu ştiam ce să fac, dar Dumnezeu m-a inspirat să aleg evanghelizarea prin literatură.

  După câteva luni de colportaj, am început să organizăm o campanie publică de evanghelizare în Jonestown. În lunile dinaintea campaniei, am început să mă rog stăruitor, fiind un loc înţesat de droguri, trafic de droguri şi prostituţie. Oamenii de acolo erau foarte săraci, iar localitatea era foarte mare, dar slab populată. Jonestown era un teren uscat. Nu se făcuse niciun fel de lucrare evanghelistică acolo în ultimii zece ani. Totuşi acolo erau oameni care aveau nevoie să audă avertizarea lui Dumnezeu înainte de glorioasa Sa revenire.

  De obicei, când Dumnezeu vrea să facă ceva măreţ cu poporul Său, inamicul încearcă să le slăbească credinţa. În acest caz, lucrătorii erau puţini şi terenul era dur, dar am refuzat să ne lăsăm descurajaţi. Ne-am rugat fără încetare şi Dumnezeu ne-a dat curajul de a continua pregătirea terenului. Apoi a venit ploaia. Vrăjmaşul era la lucru, dar nici ploaia nu îi putea opri pe evangheliştii cu literatură care erau dedicaţi acestei lucrări. Pe parcursul acelor zile, am continuat să îi vizităm pe oameni la ei acasă şi cu mulţi dintre ei ne-am rugat. La sfârşit, 31 de suflete preţioase şi-au predat vieţile lui Isus. Mulţi dintre cei care se îndepărtaseră de Domnul au simţit o reînviorare şi au fost inspiraţi să se întoarcă la dragostea dintâi – la Isus. Duhul Sfânt a revărsat torente de binecuvântări pe sufletele uscate ale copiilor lui Dumnezeu din Jonestown.

  Ca evanghelist cu literatură, consider că e o bucurie şi un privilegiu să lucrezi cu şi pentru Domnul. Versetul de astăzi le aminteşte tuturor evangheliştilor că Dumnezeu a pus înaintea noastră o uşă deschisă. Să mergem înainte, cu rugăciune, la oameni şi, prin harul lui Dumnezeu, sufletele aflate pe moarte vor simţi binecuvântările în viaţa lor. Cu siguranţă, aşa cum alţii sunt binecuvântaţi, acea ploaie va cădea şi asupra noastră.

  Mark Glasgow, Guyana

  Averse de ploaie în locuri uscate - 2016. Ca evanghelist cu literatură, consider că e o bucurie şi un privilegiu să lucrezi cu şi pentru Domnul. Versetul de astăzi le aminteşte tuturor evangheliştilor că Dumnezeu a pus înaintea noastră o uşă deschisă. Să mergem înainte, cu rugăciune, la oameni şi, prin harul lui Dumnezeu, sufletele aflate pe moarte vor simţi binecuvântările în viaţa lor.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci cercuri olimpice

  Ai și tu legende pe care le crezi, deși nu îți e foarte clar de unde vin? Crezi în prezicerile horoscopului sau în ceva semne inexplicabile? Sfatul este să mergi pe o variantă mai clară și mai sigură – Cuvântul lui Dumnezeu. Îl ai sigur în bibliotecă, dacă nu cumva chiar în telefonul tău.

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Luați-vă timp!

  Îi așezăm azi, Doamne, pe dragii noștri copii și nepoți în mâna Ta, spre binecuvântare! PROVOCARE: Fă-ți timp, chiar acum, pentru copii și nepoți! „Treaba poate aștepta până ce îi arăți copilului curcubeul, dar curcubeul nu așteaptă până ce termini treaba” (Patricia Clafford).

  „Amint Noé napjaiban volt…”

  „És miként Noé napjaiban lett, úgy lesz az ember Fiának napjaibanis.” (Luk 17,26)„Az Úr feltárta...