Inspirat de alţii

  După cum fierul ascute fierul, tot aşa şi omul aţâţă mânia altui om. (Proverbele 27:17)

  M-am alăturat lucrării prin literatură când aveam 51 de ani şi am slujit 37 de ani. Deşi acum sunt pensionar, încă iubesc această lucrare. Îmi doresc să fi început mai devreme şi să fi slujit mai mult. Am fost atras de această lucrare datorită unor articole dintr-o revistă, care mi-au atins inima.

  Una dintre istorisirile pe care le-am citit era despre un colportor care a luat cărţi din Statele Unite pentru a le duce în Brazilia. Un vameş, care era catolic, i-a inspectat geanta şi a găsit Tragedia Veacurilor. Înfuriat, a rupt cartea în bucăţi şi a aruncat-o în râu, spunând: „Voi sunteţi oamenii care răspândiţi cărţi în care se vorbeşte împotriva papei.” În mod miraculos, Dumnezeu a păzit acele pagini rupte şi ele au plutit până au ajuns în celălalt capăt al râului, unde au fost găsite de nişte înotători, care le-au luat şi le-au lipit, reuşind să citească paginile. Le-a plăcut foarte mult mesajul şi, în cele din urmă, au devenit adventişti de ziua a şaptea.

  Am mai citit şi despre un evanghelist cu literatură din Tanzania. În timp ce vindea cărţi, a întâlnit un preot care instruia nişte tineri. În acea zi, preotul vorbea în termeni negativi despre Martin Luther. După ce preotul şi-a încheiat lecţia, i-a întrebat dacă au nelămuriri. Colportorul a ridicat mâna şi a spus că are o carte care l-ar putea ajuta să înţeleagă mai multe despre Martin Luther. Preotul a cerut să vadă cartea. S-a uitat puţin prin Tragedia Veacurilor, dar foarte repede s-a enervat şi a spus: „Aceasta este o carte infectă. Nu se spune în ea că papa este fiara?” Când preotul şi-a ridicat mâna pentru a-l pălmui pe evanghelist, mâna i-a îngheţat în aer. Nu mai putea să închidă sau să deschidă pumnul, aşa că evanghelistul cu literatură a profitat de ocazie pentru a le vorbi tinerilor. S-a rugat apoi, iar mâna preotului a fost vindecată, iar acesta a hotărât să cumpere cartea.

  Când am citit aceste relatări, am fost inspirat să preiau şi eu această responsabilitate uimitoare de a propovădui Cuvântul lui Dumnezeu. Nu am regretat niciodată că m-am alăturat acestei lucrări. Acum sunt în vârstă, dar vreau să îi încurajez pe tineri să preia lucrarea lui Dumnezeu!

  Denys Nturanyenimana, Republica Democrată Congo

  Inspirat de alţii - 2016. În mod miraculos, Dumnezeu a păzit acele pagini rupte şi ele au plutit până au ajuns în celălalt capăt al râului, unde au fost găsite de nişte înotători, care le-au luat şi le-au lipit, reuşind să citească paginile. Le-a plăcut foarte mult mesajul şi, în cele din urmă, au devenit adventişti de ziua a şaptea.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...