Eliberat (1)

  Am găsit cu cale să fac cunoscute semnele şi minunile pe care le-a făcut Dumnezeul cel Preaînalt faţă de mine. (Daniel 4:2)

  În mai multe ocazii, unul din fraţii mei m-a invitat să mă alătur lucrării prin literatură. În cele din urmă, mi-am dat seama că aceasta era voia lui Dumnezeu pentru viaţa mea. Acum s-au împlinit 16 ani de când Domnul a început să mă folosească în lucrarea Sa.

  Când aveam nevoie de cărţi noi, trebuia să mergem la Kiev şi uneori trebuia să merg singură, dar întotdeauna am simţit grija şi ajutorul Mântuitorului meu iubitor.

  Într-o zi, îi vorbeam unui om despre dragostea lui Dumnezeu şi el m-a ajutat să duc genţile grele pe care le aveam cu mine. Apoi a întrebat: „Spui că Dumnezeu te iubeşte? Atunci de ce te pune să cari aceste lucruri atât de grele?” Apoi s-a oprit şi a răspuns singur la întrebare: „Stai aşa! Cred că totuşi te iubeşte, pentru că eu nu ajut pe nimeni, niciodată. Nu ştiu din ce motiv, dar am hotărât să te ajut pe tine azi.”

  În altă ocazie am putut vedea cum Duhul Sfânt a lucrat la inima Natashei. Era evidentă în dreptul ei lupta care se dădea între cele două forţe supranaturale. Natasha fusese crescută de bunicul ei, preot în Biserica Ortodoxă, care păzea cu sfinţenie toate tradiţiile. În casa lor erau multe icoane, inclusiv „apă sfinţită”. După moartea bunicului, Natasha a simţit o mare nelinişte şi ziua, şi noaptea. Nu putea dormi. Le-a cerut preoţilor să ţină o slujbă pentru odihna celui mort. Natasha credea că bunicul ei veghea asupra ei şi că lui nu îi plăcea ce făcea ea. Totodată, avea impresia că icoanele din casă o priveau acuzator.

  Când i-am spus că morţii nu ştiu nimic, i-a venit greu să creadă. Avea multe îndoieli. A cumpărat Guidance Through the Bible („Călăuzire în studiul Bibliei”) şi a început să studieze. I-am arătat ce spune Biblia despre problemele care o interesau pe ea şi i-am oferit cărţi care credeam eu că îi erau potrivite. Ea le-a cumpărat, le-a citit şi a acceptat adevărul. Dar, odată cu trecerea timpului, îndoielile ei au revenit, precum şi gândul: E posibil ca tot ce am crezut înainte să fie o minciună?

  Svetlana Bsechetnova, Ucraina

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  10 Perfect, dar invizibil

  De multe ori suntem atrași sau impresionați de renumele cuiva. Faima este rezultatul colportării unor știri adevărate sau exagerate. O campanie isteață poate aduce faimă și unei nonvalori. Adevăratul succes este însă rezultatul lucrului constant, al perseverenței și al modestiei. Un om de succes va fi întotdeauna decent în a se lăuda cu performanțele lui și va considera permanent că mai are de crescut.

  Totul nou

  Mi-l pot imagina pe Isus oprindu-Se să admire frumusețea pe care o creează în viața ta și a mea. Să avem răbdare, pentru că Isus făgăduiește că „acela care a început în voi această bună lucrare o va isprăvi până în ziua lui Isus Hristos”.

  Acoperirea prejudiciului

  Cererea victimei pentru a putea ierta cuprinde recunoaşterea prejudiciului adus, pocăinţa, compasiunea pentru victimă şi o dovadă de empatie, precum şi o oarecare reparaţie. Aceasta este singura cale de eliminare a stresului emoţional.

  Casa Tatălui este casa Mea

  Doamne, învață-ne să prețuim întâlnirea cu Tine din fiecare Sabat și să venim cu bucurie la casa Ta! Provocare: Hotărăște-te ca în Sabatul viitor să participi la toate serviciile divine din biserica ta! Ajută-i și pe membrii familiei tale să meargă împreună cu tine!

  Az igazak feltámadása

  „Megelevenednek halottaid, és holttesteim fölkelnek: serkenjetek föl és énekeljetek, akik a porban lakoztok, mert harmatod...