Eliberat (1)

  Am găsit cu cale să fac cunoscute semnele şi minunile pe care le-a făcut Dumnezeul cel Preaînalt faţă de mine. (Daniel 4:2)

  În mai multe ocazii, unul din fraţii mei m-a invitat să mă alătur lucrării prin literatură. În cele din urmă, mi-am dat seama că aceasta era voia lui Dumnezeu pentru viaţa mea. Acum s-au împlinit 16 ani de când Domnul a început să mă folosească în lucrarea Sa.

  Când aveam nevoie de cărţi noi, trebuia să mergem la Kiev şi uneori trebuia să merg singură, dar întotdeauna am simţit grija şi ajutorul Mântuitorului meu iubitor.

  Într-o zi, îi vorbeam unui om despre dragostea lui Dumnezeu şi el m-a ajutat să duc genţile grele pe care le aveam cu mine. Apoi a întrebat: „Spui că Dumnezeu te iubeşte? Atunci de ce te pune să cari aceste lucruri atât de grele?” Apoi s-a oprit şi a răspuns singur la întrebare: „Stai aşa! Cred că totuşi te iubeşte, pentru că eu nu ajut pe nimeni, niciodată. Nu ştiu din ce motiv, dar am hotărât să te ajut pe tine azi.”

  În altă ocazie am putut vedea cum Duhul Sfânt a lucrat la inima Natashei. Era evidentă în dreptul ei lupta care se dădea între cele două forţe supranaturale. Natasha fusese crescută de bunicul ei, preot în Biserica Ortodoxă, care păzea cu sfinţenie toate tradiţiile. În casa lor erau multe icoane, inclusiv „apă sfinţită”. După moartea bunicului, Natasha a simţit o mare nelinişte şi ziua, şi noaptea. Nu putea dormi. Le-a cerut preoţilor să ţină o slujbă pentru odihna celui mort. Natasha credea că bunicul ei veghea asupra ei şi că lui nu îi plăcea ce făcea ea. Totodată, avea impresia că icoanele din casă o priveau acuzator.

  Când i-am spus că morţii nu ştiu nimic, i-a venit greu să creadă. Avea multe îndoieli. A cumpărat Guidance Through the Bible („Călăuzire în studiul Bibliei”) şi a început să studieze. I-am arătat ce spune Biblia despre problemele care o interesau pe ea şi i-am oferit cărţi care credeam eu că îi erau potrivite. Ea le-a cumpărat, le-a citit şi a acceptat adevărul. Dar, odată cu trecerea timpului, îndoielile ei au revenit, precum şi gândul: E posibil ca tot ce am crezut înainte să fie o minciună?

  Svetlana Bsechetnova, Ucraina

  Eliberat (1) - 2016. „Spui că Dumnezeu te iubeşte? Atunci de ce te pune să cari aceste lucruri atât de grele?” Apoi s-a oprit şi a răspuns singur la întrebare: „Stai aşa! Cred că totuşi te iubeşte, pentru că eu nu ajut pe nimeni, niciodată. Nu ştiu din ce motiv, dar am hotărât să te ajut pe tine azi.”
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...