Eliberat (2)

Am găsit cu cale să fac cunoscute semnele şi minunile pe care le-a făcut Dumnezeul cel Preaînalt faţă de mine. (Daniel 4:2)

După ce a studiat Biblia şi a citit mai multe cărţi, Natasha a participat la nişte întâlniri de evanghelizare. Ea a auzit multe lucruri noi, dar inima ei era încă legată de trecut. De fiecare dată când participa la slujbele Bisericii Ortodoxe, se simţea din ce în ce mai rău. Apoi venea la mine să mă rog pentru vindecare.

Mai târziu, mi-a spus că în minte îi veneau diverse gânduri: Uită de ea, scapă de ea, aruncă toate cărţile! Apoi se gândea: Acestea nu sunt gândurile mele, eu am o impresie bună despre această evanghelistă cu literatură.

Natasha a fost profesoară de liceu şi citise multe cărţi, însă nu şi Biblia. Era o creştină activă şi a venit la mine pentru ajutor. Am încercat să o conving că avea nevoie să se încreadă doar în Scriptură şi că se putea ruga doar Dumnezeului celui viu. l-a luat o vreme să înţeleagă acest lucru, dar apoi Natasha a observat că, ori de câte ori mă rugam cu ea, se simţea mai bine. l-am spus că Dumnezeu o ajuta, că şi ea se putea ruga direct lui Dumnezeu, fără icoane şi sfinţi care să îi intermedieze rugăciunile.

Într-o noapte, i s-a făcut rău şi voia să vină la mine ca să mă rog pentru ea, dar se simţea din ce în ce mai rău. În cele din urmă, ea şi soţul ei au îngenuncheat şi s-au rugat pentru ajutor, iar Domnul a răspuns rugăciunii lor. „Acum înţeleg cum pot să merg direct la Dumnezeul cel viu”, mi-a spus ea în dimineaţa următoare. În trecut, când mai trecuse prin astfel de stări, întotdeauna ajungea la spital.

În acea seară, am mers la ea acasă şi am aruncat împreună cu ea toate icoanele, „apa sfinţită” şi cărţile care nu erau bune. Apoi i-a fost mai uşor să respire şi inima ei a fost umplută de pacea lui Dumnezeu. În noaptea dinaintea botezului, Natasha încă mai simţea atacurile forţelor supranaturale, dar Dumnezeu a biruit. La ceva vreme după aceea, şi soţul Natashei a vrut să fie botezat. Astăzi, ea lucrează pentru a-i ajuta pe alţii să Îl descopere pe Dumnezeul cel viu.

Svetlana Bsechetnova, Ucraina

Kelch Kalie
Kelch Kalie
Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video