Eliberat (2)

  Am găsit cu cale să fac cunoscute semnele şi minunile pe care le-a făcut Dumnezeul cel Preaînalt faţă de mine. (Daniel 4:2)

  După ce a studiat Biblia şi a citit mai multe cărţi, Natasha a participat la nişte întâlniri de evanghelizare. Ea a auzit multe lucruri noi, dar inima ei era încă legată de trecut. De fiecare dată când participa la slujbele Bisericii Ortodoxe, se simţea din ce în ce mai rău. Apoi venea la mine să mă rog pentru vindecare.

  Mai târziu, mi-a spus că în minte îi veneau diverse gânduri: Uită de ea, scapă de ea, aruncă toate cărţile! Apoi se gândea: Acestea nu sunt gândurile mele, eu am o impresie bună despre această evanghelistă cu literatură.

  Natasha a fost profesoară de liceu şi citise multe cărţi, însă nu şi Biblia. Era o creştină activă şi a venit la mine pentru ajutor. Am încercat să o conving că avea nevoie să se încreadă doar în Scriptură şi că se putea ruga doar Dumnezeului celui viu. l-a luat o vreme să înţeleagă acest lucru, dar apoi Natasha a observat că, ori de câte ori mă rugam cu ea, se simţea mai bine. l-am spus că Dumnezeu o ajuta, că şi ea se putea ruga direct lui Dumnezeu, fără icoane şi sfinţi care să îi intermedieze rugăciunile.

  Într-o noapte, i s-a făcut rău şi voia să vină la mine ca să mă rog pentru ea, dar se simţea din ce în ce mai rău. În cele din urmă, ea şi soţul ei au îngenuncheat şi s-au rugat pentru ajutor, iar Domnul a răspuns rugăciunii lor. „Acum înţeleg cum pot să merg direct la Dumnezeul cel viu”, mi-a spus ea în dimineaţa următoare. În trecut, când mai trecuse prin astfel de stări, întotdeauna ajungea la spital.

  În acea seară, am mers la ea acasă şi am aruncat împreună cu ea toate icoanele, „apa sfinţită” şi cărţile care nu erau bune. Apoi i-a fost mai uşor să respire şi inima ei a fost umplută de pacea lui Dumnezeu. În noaptea dinaintea botezului, Natasha încă mai simţea atacurile forţelor supranaturale, dar Dumnezeu a biruit. La ceva vreme după aceea, şi soţul Natashei a vrut să fie botezat. Astăzi, ea lucrează pentru a-i ajuta pe alţii să Îl descopere pe Dumnezeul cel viu.

  Svetlana Bsechetnova, Ucraina

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Despre numai zece oameni

  La o relație de adevărată prietenie cu Dumnezeu nu se ajunge din întâmplare, sau ferindu-ne cu groază de mânia Lui, ori făcând din obligație lucruri. Prietenia este un exercițiu al cunoașterii; este nevoie să citim despre El, să-L căutăm în natură și să simțim în rugăciune apropierea Lui.

  Legătura

  Cred cu tărie că trebuie să rămânem legate de Dumnezeu și unele de altele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest devoțional care ne ajută să fim sincere unele cu altele și să creăm o legătură între noi!

  Rugăciunea pentru duşmani

  Dacă ai şi tu pe cineva care ţi-a greşit, îţi propunem astăzi să te rogi pentru acea persoană. Imaginează-ţi că este foarte serios mustrată de conştiinţă, dar îi lipseşte curajul să-ţi ceară iertare. Roagă-te, iubeşte şi binecuvântează! Nu pierde ocazia de a-i face bine!

  Să nu îi pierdem!

  Doamne, dă-ne disponibilitatea să îi înțelegem pe tineri și înțelepciunea și priceperea de a le oferi programe publice încântătoare la biserică! Provocare: Ia-ți timp să vorbești cu un tânăr despre lucrurile care îi plac sau nu în cadrul programelor oferite de biserica ta! Și, atât cât ține de tine, fă din ea un loc în care tinerii să vină cu drag!

  Az igazak elváltozása

  „Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak...