Eliberat (2)

  Am găsit cu cale să fac cunoscute semnele şi minunile pe care le-a făcut Dumnezeul cel Preaînalt faţă de mine. (Daniel 4:2)

  După ce a studiat Biblia şi a citit mai multe cărţi, Natasha a participat la nişte întâlniri de evanghelizare. Ea a auzit multe lucruri noi, dar inima ei era încă legată de trecut. De fiecare dată când participa la slujbele Bisericii Ortodoxe, se simţea din ce în ce mai rău. Apoi venea la mine să mă rog pentru vindecare.

  Mai târziu, mi-a spus că în minte îi veneau diverse gânduri: Uită de ea, scapă de ea, aruncă toate cărţile! Apoi se gândea: Acestea nu sunt gândurile mele, eu am o impresie bună despre această evanghelistă cu literatură.

  Natasha a fost profesoară de liceu şi citise multe cărţi, însă nu şi Biblia. Era o creştină activă şi a venit la mine pentru ajutor. Am încercat să o conving că avea nevoie să se încreadă doar în Scriptură şi că se putea ruga doar Dumnezeului celui viu. l-a luat o vreme să înţeleagă acest lucru, dar apoi Natasha a observat că, ori de câte ori mă rugam cu ea, se simţea mai bine. l-am spus că Dumnezeu o ajuta, că şi ea se putea ruga direct lui Dumnezeu, fără icoane şi sfinţi care să îi intermedieze rugăciunile.

  Într-o noapte, i s-a făcut rău şi voia să vină la mine ca să mă rog pentru ea, dar se simţea din ce în ce mai rău. În cele din urmă, ea şi soţul ei au îngenuncheat şi s-au rugat pentru ajutor, iar Domnul a răspuns rugăciunii lor. „Acum înţeleg cum pot să merg direct la Dumnezeul cel viu”, mi-a spus ea în dimineaţa următoare. În trecut, când mai trecuse prin astfel de stări, întotdeauna ajungea la spital.

  În acea seară, am mers la ea acasă şi am aruncat împreună cu ea toate icoanele, „apa sfinţită” şi cărţile care nu erau bune. Apoi i-a fost mai uşor să respire şi inima ei a fost umplută de pacea lui Dumnezeu. În noaptea dinaintea botezului, Natasha încă mai simţea atacurile forţelor supranaturale, dar Dumnezeu a biruit. La ceva vreme după aceea, şi soţul Natashei a vrut să fie botezat. Astăzi, ea lucrează pentru a-i ajuta pe alţii să Îl descopere pe Dumnezeul cel viu.

  Svetlana Bsechetnova, Ucraina

  Eliberat (2) - 2016. În noaptea dinaintea botezului, Natasha încă mai simţea atacurile forţelor supranaturale, dar Dumnezeu a biruit. La ceva vreme după aceea, şi soţul Natashei a vrut să fie botezat. Astăzi, ea lucrează pentru a-i ajuta pe alţii să Îl descopere pe Dumnezeul cel viu.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Nici măcar jumătate

  Deși la prima vedere anturajul pe care îl alegem și locul în care alegem să trăim pot părea inofensive, ele pot deveni totuși periculoase. Poate că ne considerăm suficient de maturi ca să fim ispitiți de ceva dăunător. Însă realitatea este că, pe neobservate, ceea ce se întâmplă lângă noi ne influențează, mai ales dacă e vorba de ceva negativ. Nimic din ceea ce vedem sau auzim nu ne lasă indiferenți, chiar dacă nu acordăm prea multă atenție. A ne considera intangibili nu este o dovadă de înțelepciune și nici de tărie, ci mai degrabă trădează imaturitate și superficialitate. A ne teme de influențe rele nu e o slăbiciune, ci o dovadă de precauție și discernământ spiritual.

  Deschide-mi inima!

  Doamne, fie ca dragostea Ta necondiționată să crească în inima mea și să mă determine la acțiune!

  Rugăciunea şi mulţumirea

  Dacă treci prin dificultăţi, în mod deosebit din cauza insultelor, a urii, a invidiei, a resentimentelor sau asprimii în relaţiile cu ceilalţi, citeşte, reciteşte, memorează şi roagă-te. Copiază acest text pe ceva şi poartă-l la tine pentru a-l folosi când eşti ispitit. Mai presus de toate, roagă-te tot timpul, aşa cum te învaţă apostolul Pavel.

  O apă limpede

  Doamne, ajută-mă să port lumina Ta pentru semenii mei astăzi și în fiecare zi! PROVOCARE: Ia-ți timp să meditezi la viața ta așa cum este ea reflectată în cei din jurul tău!

  A hamis tudomány veszélyei

  „Timótheus, őrizd meg, ami rád van bízva, elfordulván a szentségtelen, üres beszédektől és a hamis...