Nu mai suntem străini

  Sămânţa care a căzut pe pământ bun sunt aceia care, după ce au auzit Cuvântul, îl ţin într-o inimă bună şi curată şi fac rod în răbdare. (Luca 8:15)

  Evanghelistul cu literatură nu poate şti niciodată unde va găsi o altă persoană care să fie deschisă să afle mai multe despre Dumnezeu – o persoană care este ca „pământul bun” prezentat în versetul biblic. De aceea, noi căutăm ocazii de a întâlni oameni şi de a ne face relaţii noi.

  Am participat la o întâlnire organizată la un hotel şi am hotărât să abordez angajaţii de la recepţie. Am reuşit să iau legătura cu cinci dintre ei, printre care şi doamna Maynard, o persoană foarte drăguţă. Ea a cumpărat Encyclopedia of Foods şi ne-am înţeles să plătească în mai multe tranşe, lucru care îmi permite să mă întâlnesc cu clientul de mai multe ori şi mă ajută să îi cunosc. De asemenea, uneori aşa se pot face şi alte vânzări. Eu şi domnişoara Maynard suntem prietene acum şi ea este o clientă fidelă de-a mea.

  Din nefericire, doamna Maynard s-a îmbolnăvit şi a fost nevoie să fie operată. Cu o zi înainte de intervenţie, ea a venit la sediul Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea şi s-a întâlnit cu directorii Departamentului Publicaţii. Amândoi s-au rugat pentru ea şi pentru familia ei. Lăudat să fie Dumnezeu, operaţia a avut succes! Am continuat să mă rog pentru ea şi să o vizitez.

  La scurtă vreme, familia ei a participat la o întâlnire de evanghelizare pe care soţul meu, pastor, o organizase în district şi care era prezentată de un coleg pastor. Familia Maynard a fost atinsă de mesaje, dar încă nu erau pregătiţi pentru marea hotărâre.

  Mai târziu, au participat la o campanie de evanghelizare ţinută de soţul meu. După acele întâlniri, au manifestat un interes mai viu în a accepta adevărurile Bibliei, care ne sunt atât de dragi, dar încă mai aveau întrebări. Ne-am întâlnit în casa lor şi am discutat fiecare nelămurire pe care o aveau. Apoi, ei au hotărât să îşi predea viaţa lui Dumnezeu şi au fost botezaţi.

  Dumnezeu continuă să lucreze în mod măreţ. E un lucru deosebit să fii implicat în lucrarea prin literatură, să găseşti un „pământ bun” şi străini care să îţi devină fraţi şi surori în Hristos.

  Alhea Philbert, Trinidad şi Tobago

  Nu mai suntem străini - 2016. După acele întâlniri, au manifestat un interes mai viu în a accepta adevărurile Bibliei, care ne sunt atât de dragi, dar încă mai aveau întrebări. Ne-am întâlnit în casa lor şi am discutat fiecare nelămurire pe care o aveau. Apoi, ei au hotărât să îşi predea viaţa lui Dumnezeu şi au fost botezaţi.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...