Maturizare în lucrare

  Dar cei neprihăniţi se bucură, saltă de bucurie înaintea lui Dumnezeu şi nu mai pot de veselie. (Psalmii 68:3)

  Kamran Bhatti s-a născut într-un sat mic din statul Punjab, India. Părinţii lui erau săraci şi familia era numeroasă. Totuşi Kamran a fost norocos, pentru că el a putut frecventa şcoala din sat, unde a terminat şcoala generală şi liceul.

  Eu am fost trimis în satul lui pentru a sluji ca pastor. La scurtă vreme, întreaga familie a lui Kamran Bhatti a început să frecventeze Biserica Adventistă. Au studiat Biblia, L-au acceptat pe Hristos şi au fost botezaţi.

  Kamran era un tânăr foarte inteligent şi l-am încurajat să îşi continue studiile. Chiar am făcut aranjamentele necesare pentru ca el să poată studia la Spicer Memorial College. Acolo, el a aflat mai multe despre Cuvântul lui Dumnezeu şi s-a împrietenit cu Isus. Când a terminat şi colegiul, s-a întors foarte bucuros în satul lui, pregătit să-l slujească lui Dumnezeu. Toţi sătenii erau mândri de el. În anul 2000, a devenit profesor la liceul adventist, situat între dealurile din Himachal Pradesh. În anul următor, s-a căsătorit cu o asistentă medicală, angajată la spitalul din Chandigarh şi, după un an, au fost binecuvântaţi cu un băieţel.

  Nu după multă vreme, Kamran şi-a schimbat locul de muncă, a devenit colportor şi s-a implicat cu entuziasm în această lucrare. Programul flexibil le-a permis mult mai uşor să aibă grijă de copil.

  În 2004, am fost numit director asociat al Departamentului Publicaţii în Uniunea India de Nord. Acum Kamran lucrează cu mine şi am privilegiul să îl văd cum creşte şi se maturizează în lucrarea pe care o face. Progresul lui îmi aminteşte de acel citat plin de semnificaţie din Spiritul Profetic: „Nevoia cea mai mare pe care o are lumea este aceea de bărbaţi – bărbaţi care să nu se lase cumpăraţi sau vânduţi, bărbaţi care să fie cinstiţi şi credincioşi în adâncul sufletului lor, bărbaţi care să nu se teamă să spună păcatului pe nume, bărbaţi a căror conştiinţă este la fel de bine orientată către datorie, precum este acul busolei către pol, bărbaţi care vor lua poziţie neclintită pentru adevăr, chiar dacă s-ar prăbuşi cerurile.” (Educaţie, p. 57)

  Dumnezeu să ne trimită mai mulţi lucrători care să ducă cu credincioşie mesajul Evangheliei.

  Kishore GUI, India

  Maturizare în lucrare - 2016. Nevoia cea mai mare pe care o are lumea este aceea de bărbaţi - bărbaţi care să nu se lase cumpăraţi sau vânduţi, bărbaţi care să fie cinstiţi şi credincioşi în adâncul sufletului lor, bărbaţi care să nu se teamă să spună păcatului pe nume.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare neînțelepte

  Neînțelept nu este cel ce nu a avut posibilitatea să învețe sau să se pregătească, ci acela care a considerat că e suficient să știi și să ai valori, dar să nu te deranjezi să le folosești. Lipsa înțelepciunii poate să însemne uneori comoditate, alteori poate fi egală cu superficialitatea; se poate rezuma la pregătire pe jumătate sau la speranța că voi avea „noroc”. Un simplu simț al administrării chibzuite le-a salvat pe cele cinci fecioare de la o așteptare ratată, inutilă.

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Ţepuşul din carne

  Poate că Dumnezeu îngăduie durere în viața ta ca să corecteze anumite trăsături de caracter. Dacă acesta este cazul, mergi înainte ca Pavel sau ca David, nu în puterea ta, ci datorită influenței miraculoase a Creatorului care lucrează în tine.

  Eu, un salvator?

  Doamne, îți stau la dispoziție ca o umilă unealtă prin care să lucrezi la salvarea copiilor și a tinerilor! PROVOCARE: Alege unul sau mai mulți copii lipsiți de șansa unui cămin care să îi apropie de Domnul și oferă-te Lui ca să te folosească la salvarea acestora!

  A szemek kívánsága

  „Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kívánságnak okáért, immár paráználkodott azzal...