In memoriam…

Ferice de acum încolo de morţii care mor în Domnul! Da, zice Duhul, ei se vor odihni de ostenelile lor, căci faptele lor îi urmează! (Apocalipsa 14:13)

Pe domnul Jang, directorul executiv al Manto-Man Publications, din Seul, l-am întâlnit când eram la Institutul Adventist de Limbi Străine Gwang Ju. Domnul Jang era diaconul unei biserici metodiste şi, când i-am recomandat revista Semnele timpului, a cumpărat 10 exemplare pentru pastorii care mergeau prin închisori, apoi în anul următor a cumpărat 30 de exemplare, iar în al treilea an, 50. Când a expirat abonamentul, am mers să îl vizitez la compania unde lucra, pentru a-i duce o plachetă de mulţumire. Dar secretara mi-a spus că nu era acolo şi că urma să lipsească de la serviciu o perioadă. La ieşire, un paznic mi-a spus că domnul Jang fusese diagnosticat cu cancer şi era internat în spital.

De același autor

Am hotărât să merg să îl vizitez. Când am intrat în salonul lui, cu greu l-am recunoscut. Când m-a văzut, m-a întrebat: „Domnule evanghelist, cum ai aflat că sunt aici?” I-am povestit şi i-am arătat placheta, iar el mi-a cerut să mă rog. I-am invitat pe soţia şi pe fiul lui să se apropie şi, ţinând mâna domnului Jang, m-am rugat stăruitor ca el să poată îndura acea luptă dificilă împotriva cancerului şi să îşi recupereze sănătatea. Domnul Jang mi-a mulţumit şi a spus: „Domnule evanghelist, cei de la companie sunt ocupaţi dar, dacă merg acolo peste trei săptămâni, se va ocupa fratele meu, managerul executiv, să trimită revista Semnele timpului la închisoarea Gwang Ju.”

Trei săptămâni mai târziu, m-am întâlnit cu fratele domnului Jang, care mi-a spus că fratele lui murise. În testamentul lui a menţionat că, dacă va veni evanghelistul cu literatură de la Editura Coreeană, compania trebuia să continue să trimită revistele Semnele timpului la închisoarea din Gwang Ju. L-am încurajat pe fratele lui să trăiască prin credinţa că îl va întâlni pe fratele lui înviat atunci când Isus va reveni. Înainte de a pleca, m-am rugat pentru el. Aceasta a fost o experienţă preţioasă care mi-a demonstrat că Dumnezeu ne conduce chiar şi în situaţii dificile.

Sung Cheol Kang, Coreea de Sud

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

In memoriam... - 2016. Trei săptămâni mai târziu, m-am întâlnit cu fratele domnului Jang, care mi-a spus că fratele lui murise. În testamentul lui a menţionat că, dacă va veni evanghelistul cu literatură de la Editura Coreeană, compania trebuia să continue să trimită revistele Semnele timpului la închisoarea din Gwang Ju. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.