In memoriam…

  Ferice de acum încolo de morţii care mor în Domnul! Da, zice Duhul, ei se vor odihni de ostenelile lor, căci faptele lor îi urmează! (Apocalipsa 14:13)

  Pe domnul Jang, directorul executiv al Manto-Man Publications, din Seul, l-am întâlnit când eram la Institutul Adventist de Limbi Străine Gwang Ju. Domnul Jang era diaconul unei biserici metodiste şi, când i-am recomandat revista Semnele timpului, a cumpărat 10 exemplare pentru pastorii care mergeau prin închisori, apoi în anul următor a cumpărat 30 de exemplare, iar în al treilea an, 50. Când a expirat abonamentul, am mers să îl vizitez la compania unde lucra, pentru a-i duce o plachetă de mulţumire. Dar secretara mi-a spus că nu era acolo şi că urma să lipsească de la serviciu o perioadă. La ieşire, un paznic mi-a spus că domnul Jang fusese diagnosticat cu cancer şi era internat în spital.

  Am hotărât să merg să îl vizitez. Când am intrat în salonul lui, cu greu l-am recunoscut. Când m-a văzut, m-a întrebat: „Domnule evanghelist, cum ai aflat că sunt aici?” I-am povestit şi i-am arătat placheta, iar el mi-a cerut să mă rog. I-am invitat pe soţia şi pe fiul lui să se apropie şi, ţinând mâna domnului Jang, m-am rugat stăruitor ca el să poată îndura acea luptă dificilă împotriva cancerului şi să îşi recupereze sănătatea. Domnul Jang mi-a mulţumit şi a spus: „Domnule evanghelist, cei de la companie sunt ocupaţi dar, dacă merg acolo peste trei săptămâni, se va ocupa fratele meu, managerul executiv, să trimită revista Semnele timpului la închisoarea Gwang Ju.”

  Trei săptămâni mai târziu, m-am întâlnit cu fratele domnului Jang, care mi-a spus că fratele lui murise. În testamentul lui a menţionat că, dacă va veni evanghelistul cu literatură de la Editura Coreeană, compania trebuia să continue să trimită revistele Semnele timpului la închisoarea din Gwang Ju. L-am încurajat pe fratele lui să trăiască prin credinţa că îl va întâlni pe fratele lui înviat atunci când Isus va reveni. Înainte de a pleca, m-am rugat pentru el. Aceasta a fost o experienţă preţioasă care mi-a demonstrat că Dumnezeu ne conduce chiar şi în situaţii dificile.

  Sung Cheol Kang, Coreea de Sud

  In memoriam... - 2016. Trei săptămâni mai târziu, m-am întâlnit cu fratele domnului Jang, care mi-a spus că fratele lui murise. În testamentul lui a menţionat că, dacă va veni evanghelistul cu literatură de la Editura Coreeană, compania trebuia să continue să trimită revistele Semnele timpului la închisoarea din Gwang Ju.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...