In memoriam…

  Ferice de acum încolo de morţii care mor în Domnul! Da, zice Duhul, ei se vor odihni de ostenelile lor, căci faptele lor îi urmează! (Apocalipsa 14:13)

  Pe domnul Jang, directorul executiv al Manto-Man Publications, din Seul, l-am întâlnit când eram la Institutul Adventist de Limbi Străine Gwang Ju. Domnul Jang era diaconul unei biserici metodiste şi, când i-am recomandat revista Semnele timpului, a cumpărat 10 exemplare pentru pastorii care mergeau prin închisori, apoi în anul următor a cumpărat 30 de exemplare, iar în al treilea an, 50. Când a expirat abonamentul, am mers să îl vizitez la compania unde lucra, pentru a-i duce o plachetă de mulţumire. Dar secretara mi-a spus că nu era acolo şi că urma să lipsească de la serviciu o perioadă. La ieşire, un paznic mi-a spus că domnul Jang fusese diagnosticat cu cancer şi era internat în spital.

  Am hotărât să merg să îl vizitez. Când am intrat în salonul lui, cu greu l-am recunoscut. Când m-a văzut, m-a întrebat: „Domnule evanghelist, cum ai aflat că sunt aici?” I-am povestit şi i-am arătat placheta, iar el mi-a cerut să mă rog. I-am invitat pe soţia şi pe fiul lui să se apropie şi, ţinând mâna domnului Jang, m-am rugat stăruitor ca el să poată îndura acea luptă dificilă împotriva cancerului şi să îşi recupereze sănătatea. Domnul Jang mi-a mulţumit şi a spus: „Domnule evanghelist, cei de la companie sunt ocupaţi dar, dacă merg acolo peste trei săptămâni, se va ocupa fratele meu, managerul executiv, să trimită revista Semnele timpului la închisoarea Gwang Ju.”

  Trei săptămâni mai târziu, m-am întâlnit cu fratele domnului Jang, care mi-a spus că fratele lui murise. În testamentul lui a menţionat că, dacă va veni evanghelistul cu literatură de la Editura Coreeană, compania trebuia să continue să trimită revistele Semnele timpului la închisoarea din Gwang Ju. L-am încurajat pe fratele lui să trăiască prin credinţa că îl va întâlni pe fratele lui înviat atunci când Isus va reveni. Înainte de a pleca, m-am rugat pentru el. Aceasta a fost o experienţă preţioasă care mi-a demonstrat că Dumnezeu ne conduce chiar şi în situaţii dificile.

  Sung Cheol Kang, Coreea de Sud

  In memoriam... - 2016. Trei săptămâni mai târziu, m-am întâlnit cu fratele domnului Jang, care mi-a spus că fratele lui murise. În testamentul lui a menţionat că, dacă va veni evanghelistul cu literatură de la Editura Coreeană, compania trebuia să continue să trimită revistele Semnele timpului la închisoarea din Gwang Ju.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...