Ţinta

  Domnul Dumnezeul tău este în mijlocul tău, ca un viteaz care poate ajuta. (Ţefania 3:17)

  Într-o zi de luni, foarte devreme, m-am urcat pe motocicletă şi am plecat spre şcoala în care preda un client de-al meu, care trebuia să îmi facă o plată. Pe drum, m-am rugat pentru călăuzirea lui Dumnezeu, deoarece urma să călătoresc printr-o zonă despre care se ştia că e plină de rebeli. Ştirile despre omoruri şi bătăi erau la ordinea zilei. Traseul era presărat cu puncte de control, unde eram oprit şi interogat cu privire la identitatea mea. Fără să ştiu, rebelii mă monitorizau.

  Când am ajuns la şcoală, am primit banii de la client şi, câteva minute mai târziu, eram pornit înapoi. De data aceasta, am fost oprit la un punct de control de trei bărbaţi înarmaţi, care m-au dat jos de pe motocicletă.

  – Ai armă la tine? s-a răstit unul dintre ei.

  – Nu, nu, nu, nu, am bolborosit şi am negat ferm dând din cap.

  În mintea mea, strigam: „Doamne, ajută-mă!” Ştiam că foarte uşor puteam să fiu aruncat în râu, pentru a fi găsit plutind fără viaţă şi mutilat.

  Mi-au cerut să mă dezbrac, ca să se asigure că nu ascundeam nimic. Mi-au luat geanta, telefonul mobil şi portofelul cu banii pe care tocmai îi primisem.

  – Cunoşti pe cineva prin aceste locuri? m-a întrebat un altul.

  Le-am spus numele a doi comandanţi pe care îi cunoşteam şi au dat puţin înapoi. Atunci am îndrăznit să spun:

  – Mi s-a spus despre grupul vostru că sunteţi demni şi bărbaţi de onoare, care nu omoară fără motiv.

  Ei au dat din cap cu mândrie şi au hotărât să îmi dea drumul. Cu mai mult curaj, acum le-am spus:

  – Vă rog, domnilor, puteţi să îmi luaţi telefonul şi lucrurile, dar vă rog să îmi daţi portofelul cu bani înapoi, pentru că nu sunt banii mei şi…

  Atunci mi-au aruncat portofelul şi mi-au spus să nu mă mai întorc niciodată pe acolo. Mai târziu am aflat că am fost interogat de cel mai căutat grup din zonă – inamicul public numărul unu. Mulţi au fost de acord că a fost o minune că am plecat de acolo în viaţă.

  Rugaţi-vă pentru siguranţa evangheliştilor cu literatură! În ultimii optsprezece ani, am văzut credincioşia lui Dumnezeu în acţiune.

  Fred Valdez, Filipine

  Ţinta - 2016. Atunci mi-au aruncat portofelul şi mi-au spus să nu mă mai întorc niciodată pe acolo. Mai târziu am aflat că am fost interogat de cel mai căutat grup din zonă - inamicul public numărul unu. Mulţi au fost de acord că a fost o minune că am plecat de acolo în viaţă.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...