Ţinta

  Domnul Dumnezeul tău este în mijlocul tău, ca un viteaz care poate ajuta. (Ţefania 3:17)

  Într-o zi de luni, foarte devreme, m-am urcat pe motocicletă şi am plecat spre şcoala în care preda un client de-al meu, care trebuia să îmi facă o plată. Pe drum, m-am rugat pentru călăuzirea lui Dumnezeu, deoarece urma să călătoresc printr-o zonă despre care se ştia că e plină de rebeli. Ştirile despre omoruri şi bătăi erau la ordinea zilei. Traseul era presărat cu puncte de control, unde eram oprit şi interogat cu privire la identitatea mea. Fără să ştiu, rebelii mă monitorizau.

  Când am ajuns la şcoală, am primit banii de la client şi, câteva minute mai târziu, eram pornit înapoi. De data aceasta, am fost oprit la un punct de control de trei bărbaţi înarmaţi, care m-au dat jos de pe motocicletă.

  – Ai armă la tine? s-a răstit unul dintre ei.

  – Nu, nu, nu, nu, am bolborosit şi am negat ferm dând din cap.

  În mintea mea, strigam: „Doamne, ajută-mă!” Ştiam că foarte uşor puteam să fiu aruncat în râu, pentru a fi găsit plutind fără viaţă şi mutilat.

  Mi-au cerut să mă dezbrac, ca să se asigure că nu ascundeam nimic. Mi-au luat geanta, telefonul mobil şi portofelul cu banii pe care tocmai îi primisem.

  – Cunoşti pe cineva prin aceste locuri? m-a întrebat un altul.

  Le-am spus numele a doi comandanţi pe care îi cunoşteam şi au dat puţin înapoi. Atunci am îndrăznit să spun:

  – Mi s-a spus despre grupul vostru că sunteţi demni şi bărbaţi de onoare, care nu omoară fără motiv.

  Ei au dat din cap cu mândrie şi au hotărât să îmi dea drumul. Cu mai mult curaj, acum le-am spus:

  – Vă rog, domnilor, puteţi să îmi luaţi telefonul şi lucrurile, dar vă rog să îmi daţi portofelul cu bani înapoi, pentru că nu sunt banii mei şi…

  Atunci mi-au aruncat portofelul şi mi-au spus să nu mă mai întorc niciodată pe acolo. Mai târziu am aflat că am fost interogat de cel mai căutat grup din zonă – inamicul public numărul unu. Mulţi au fost de acord că a fost o minune că am plecat de acolo în viaţă.

  Rugaţi-vă pentru siguranţa evangheliştilor cu literatură! În ultimii optsprezece ani, am văzut credincioşia lui Dumnezeu în acţiune.

  Fred Valdez, Filipine

  Ţinta - 2016. Atunci mi-au aruncat portofelul şi mi-au spus să nu mă mai întorc niciodată pe acolo. Mai târziu am aflat că am fost interogat de cel mai căutat grup din zonă - inamicul public numărul unu. Mulţi au fost de acord că a fost o minune că am plecat de acolo în viaţă.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare neînțelepte

  Neînțelept nu este cel ce nu a avut posibilitatea să învețe sau să se pregătească, ci acela care a considerat că e suficient să știi și să ai valori, dar să nu te deranjezi să le folosești. Lipsa înțelepciunii poate să însemne uneori comoditate, alteori poate fi egală cu superficialitatea; se poate rezuma la pregătire pe jumătate sau la speranța că voi avea „noroc”. Un simplu simț al administrării chibzuite le-a salvat pe cele cinci fecioare de la o așteptare ratată, inutilă.

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Ţepuşul din carne

  Poate că Dumnezeu îngăduie durere în viața ta ca să corecteze anumite trăsături de caracter. Dacă acesta este cazul, mergi înainte ca Pavel sau ca David, nu în puterea ta, ci datorită influenței miraculoase a Creatorului care lucrează în tine.

  Eu, un salvator?

  Doamne, îți stau la dispoziție ca o umilă unealtă prin care să lucrezi la salvarea copiilor și a tinerilor! PROVOCARE: Alege unul sau mai mulți copii lipsiți de șansa unui cămin care să îi apropie de Domnul și oferă-te Lui ca să te folosească la salvarea acestora!

  A szemek kívánsága

  „Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kívánságnak okáért, immár paráználkodott azzal...