Așa cum sunt

  Dacă ai păstra, Doamne, aducerea-aminte a nelegiuirilor, cine ar putea sta în picioare, Doamne? Dar la Tine este iertare, ca să fii de temut. (Psalmii 130:3,4)

  „Seara trecută am citit în cartea pe care am cumpărat-o de la tine că pot veni la Dumnezeu aşa cum sunt. Acesta este motivul pentru care am venit astăzi,” i-a spus Moises Garcia lui Ricardo Camacho. Stătea acolo, pierdut, cu ochii pironiţi pe o imagine a lui Isus din holul Bisericii Adventiste din Salinas, California.

  Cu doar câteva zile înainte, Ricardo şi Karen Yanez, un evanghelist cu literatură student, bătuseră la uşa lui Moises. Era un bărbat tăcut, dar a cumpărat patru cărţi de la ei şi i-a întrebat cărei confesiuni aparţin. A cerut apoi adresa bisericii, pe care i-au lăsat-o înainte de a pleca, lăudându-L pe Dumnezeu că au putut lăsa acolo câteva cărţi.

  Câteva zile mai târziu, în Sabat, Moises a păşit în biserică. După serviciul divin, Ricardo l-a întâlnit pe Moises în hol, care i-a spus despre schimbarea ce avusese loc de când a început să citească acele cărţi. Apoi Ricardo l-a invitat pe Moises la prânzul de părtăşie şi au mâncat împreună, cunoscându-se mai bine. Moises a spus că, în urmă cu trei ani, cineva „aşa ca voi” bătuse la uşa lui din Yuma, Arizona, şi îi vânduse Bible Readings for the Home („Povestiri biblice pentru acasă”). Aşa a aflat despre Sabat, dar când le-a spus părinţilor lui, ei l-au crezut nebun. Pastorul lui i-a spus: „Poţi crede în acest lucru, dar nu mai spune şi altora.”

  Moises a ales să creadă, în ciuda criticilor familiei. Câţiva ani mai târziu, s-a mutat în California. Acum, din nou, colportorii i-au bătut la uşă. De data aceasta, a cumpărat Calea către Hristos. După ce a citit-o, şi-a dat seama de un lucru esenţial cu privire la caracterul lui Dumnezeu – putem veni la El aşa cum suntem. Tocmai de aceea se afla în biserică în acel Sabat.

  Moises a început studiile biblice şi curând după aceea a devenit membru al Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea. Astăzi el este un membru activ şi prieten bun cu Ricardo.

  Oamenii de pretutindeni au o înţelegere greşită a caracterului lui Dumnezeu din cauza înşelăciunilor lui Satana. Noi trebuie să ne rugăm ca să putem arăta adevăratul caracter al lui Dumnezeu unei lumi pierdute şi care suferă.

  Lisa Manzanares, Statele Unite ale Americii

  Așa cum sunt - 2016. Oamenii de pretutindeni au o înţelegere greşită a caracterului lui Dumnezeu din cauza înşelăciunilor lui Satana. Noi trebuie să ne rugăm ca să putem arăta adevăratul caracter al lui Dumnezeu unei lumi pierdute şi care suferă.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...