Binecuvântat de o roată spartă (2)

  De aceea vă spun: Nu vă îngrijoraţi de viaţa voastră, gândindu-vâ ce veţi mânca sau ce veţi bea; nici de trupul vostru, gândindu-vâ cu ce vă veţi îmbrăca. Oare nu este viaţa mai mult decât hrana şi trupul, mai mult decât îmbrăcămintea? (Matei 6:25)

  Căutând biserica, am întâlnit pe cineva care evident nu era argentinian – argentinienii sunt mai deschişi la culoare şi blonzi, dar el avea tenul închis, ca mine. Pe geantă avea insigna unei universităţi adventiste. Mi-a spus că era din Bolivia şi că el, împreună cu prietenii lui, mergeau în Brazilia pentru a face colportaj în Passo Fundo, la fel ca mine. Liderul lui de grup era şi liderul meu de grup.

  Ei ajunseseră târziu în Posadas pentru că maşina cu care veniseră făcuse o pană, ceea ce a făcut posibil ca eu să mă întâlnesc cu ei. Primul răspuns la rugăciune. Prietenul meu şi colegul lui căutau şi ei biserica adventistă, aşa că am petrecut Sabatul acolo. Diaconeasa ne-a oferit şi mâncare, aşa că problema mâncării fusese rezolvată. Al doilea răspuns la rugăciune. Acum aveam nevoie de un loc unde să dormim. Unul dintre băieţii de la biserică ne-a invitat să stăm la el acasă. Al treilea răspuns la rugăciune. În ziua următoare, eu şi cu noul meu prieten am mers să cumpărăm biletele la autobuz. Şi, pentru că eu nu mai aveam bani, l-am întrebat dacă aş putea împrumuta de la el nişte bani. Avea în plus suma exactă de care aveam nevoie pentru biletul meu. Al patrulea răspuns la rugăciune. Când am ajuns în Passo Fundo, nu mai aveam bani să îl sunăm pe liderul nostru, aşa că am rămas în staţia de autobuz. Dar la scurtă vreme după aceea, liderul grupului nostru a adus pe cineva în staţie. L-am recunoscut şi el ne-a dus la locul în care eram cazaţi. Al cincilea răspuns la rugăciune.

  Dumnezeu mi-a rezolvat toate problemele. Prin această experienţă, Dumnezeu m-a învăţat mai multe lecţii. El m-a învăţat să mă încred în El. M-a învăţat să mă bucur de familia noastră din biserică, gata să ne ajute în orice parte a lumii am fi. Dumnezeu m-a învăţat că El ne rezolvă problemele chiar înainte de a şti că este o problemă. Şi m-a învăţat că El poate folosi experienţele negative, de exemplu, o pană la o roată, pentru a ne binecuvânta. Dumnezeu este un Dumnezeu al minunilor.

  Miguel Angel Bascope Velasco, Bolivia

  Binecuvântat de o roată spartă (2) - 2016. Dumnezeu mi-a rezolvat toate problemele. Prin această experienţă, Dumnezeu m-a învăţat mai multe lecţii. El m-a învăţat să mă încred în El. M-a învăţat să mă bucur de familia noastră din biserică, gata să ne ajute în orice parte a lumii am fi. Dumnezeu m-a învăţat că El ne rezolvă problemele chiar înainte de a şti că este o problemă.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  La ora șase începe programul TV

  Nimic nu se mai poate face fără sacrificii și voință. Provocarea vieții tale de astăzi este să te smulgi măcar pentru câteva zeci de minute din fața ecranelor și să oferi acel timp unui semen al tău sau lui Dumnezeu. Să știi că nu-i poți auzi de-adevăratelea pe cei de lângă tine sau pe Mântuitorul tău în zgomotul divertismentului sau al ficțiunii. Fă puțină liniște și privește un pic în gol; vei vedea cu mult mai mult!

  Binecuvântări deghizate

  Am cerut de la Dumnezeu iertare pentru gândurile mele nechibzuite de mai înainte. Niciodată nu m-am gândit că o să-I mulțumesc pentru căldura excesivă. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru mila Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru dragostea Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru harul Său! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru căldură!

  Slujirea lui Dumnezeu (I)

  Dacă Hristos ar veni astăzi, din ce grup ai face parte? Ai ajutat pe cineva care are o nevoie foarte importantă? Le-ai întins o mână de ajutor celor uitaţi şi oropsiţi? Dumnezeu primeşte ajutorul tău şi dragostea ta pentru semeni ca şi când le-ai fi manifestat faţă de El.

  Eu sau el

  Doamne, învață-ne să Te iubim mai mult și să căutăm mai întâi Împărăția Ta! PROVOCARE: Roagă-te astăzi pentru copiii fraților tăi de credință care au fost cândva în biserică și acum nu mai sunt! Dacă ai ocazia, reamintește-le un moment frumos din biserică!

  A három angyal üzenete

  „Ímé, én elküldöm néktek Illyést, a prófétát, mielőtt eljön az Úrnak nagy és félelmetes napja.”...