Tragedia Veacurilor pentru mine

  Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă. (Matei 11:28)

  Ce vor spune prietenii mei, familia mea, colegii mei? Toţi mă vor numi de-acum sectară! De ce m-aş alătura unei biserici netradiţionale? Este mai mult decât pot eu duce! Acestea erau gândurile mele după ce un misionar, care îl vizita pe fratele meu, m-a implicat şi pe mine în studierea Bibliei. După ce am citit Biblia, nu am mai rămas la fel. Am fost convinsă că trebuia să ascult de Legea lui Dumnezeu, Cele Zece Porunci – inclusiv de porunca a patra. Nu îmi plăcea acest lucru, dar simţeam că asta trebuie să fac. Apoi mi-a venit o idee. Puteam să păzesc sâmbăta ca zi sfântă, dar să nu mă alătur Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea!

  A trecut o lună, dar ceva nu era în regulă. Din viaţa mea lipsea ceva. „Doamne, ajută-mă!” m-am rugat eu.

  Într-o zi, am luat o carte pe care mi-o lăsase acel misionar, Tragedia Veacurilor. Pagină după pagină, am aflat despre marea luptă dintre Hristos şi Satana. Citind, am simţit o lumină care strălucea direct din paginile ei, răscolind totul în sufletul meu. Oamenii despre care citeam acolo nu se temeau să moară pentru Isus Hristos. Dar eu? Mie îmi era teamă să nu fiu luată în râs şi înţeleasă greşit de prieteni şi colegi. Îmi era ruşine.

  Asta este! Nu pot să mai aştept, mi-am spus eu. Voi merge la o biserică adventistă, chiar dacă nu îmi va plăcea acolo. Chiar dacă nu voi fi primită politicos. Voi sta! Este biserica mea! Aşa că am mers şi, în mod surprinzător, m-am simţit ca acasă. A fost una din cele mai fericite zile din viaţa mea. Asta se întâmpla în urmă cu 15 ani şi de atunci nu am fost niciodată dezamăgită de alegerea pe care am făcut-o între Hristos şi Satana.

  Ellen White scria: „Sunt mai nerăbdătoare decât faţă de oricare altă carte pe care am scris-o să văd o mai mare răspândire a acestei cărţi căci, în Tragedia Veacurilor, ultima solie de avertizare pentru lume este dată mai clar decât în oricare alta dintre cărţile mele.” (Evanghelizarea prin literatură, P-127)

  Să răspundem şi noi chemării de a răspândi Tragedia Veacurilor şi toate cărţile scrise de Ellen White, astfel încât mulţi oameni să accepte chemarea: „Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă.” (Matei 11:28)

  Elena Martyshenko, Rusia

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Despre numai zece oameni

  La o relație de adevărată prietenie cu Dumnezeu nu se ajunge din întâmplare, sau ferindu-ne cu groază de mânia Lui, ori făcând din obligație lucruri. Prietenia este un exercițiu al cunoașterii; este nevoie să citim despre El, să-L căutăm în natură și să simțim în rugăciune apropierea Lui.

  Legătura

  Cred cu tărie că trebuie să rămânem legate de Dumnezeu și unele de altele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest devoțional care ne ajută să fim sincere unele cu altele și să creăm o legătură între noi!

  Rugăciunea pentru duşmani

  Dacă ai şi tu pe cineva care ţi-a greşit, îţi propunem astăzi să te rogi pentru acea persoană. Imaginează-ţi că este foarte serios mustrată de conştiinţă, dar îi lipseşte curajul să-ţi ceară iertare. Roagă-te, iubeşte şi binecuvântează! Nu pierde ocazia de a-i face bine!

  Să nu îi pierdem!

  Doamne, dă-ne disponibilitatea să îi înțelegem pe tineri și înțelepciunea și priceperea de a le oferi programe publice încântătoare la biserică! Provocare: Ia-ți timp să vorbești cu un tânăr despre lucrurile care îi plac sau nu în cadrul programelor oferite de biserica ta! Și, atât cât ține de tine, fă din ea un loc în care tinerii să vină cu drag!

  Az igazak elváltozása

  „Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak...