Tragedia Veacurilor pentru mine

  Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă. (Matei 11:28)

  Ce vor spune prietenii mei, familia mea, colegii mei? Toţi mă vor numi de-acum sectară! De ce m-aş alătura unei biserici netradiţionale? Este mai mult decât pot eu duce! Acestea erau gândurile mele după ce un misionar, care îl vizita pe fratele meu, m-a implicat şi pe mine în studierea Bibliei. După ce am citit Biblia, nu am mai rămas la fel. Am fost convinsă că trebuia să ascult de Legea lui Dumnezeu, Cele Zece Porunci – inclusiv de porunca a patra. Nu îmi plăcea acest lucru, dar simţeam că asta trebuie să fac. Apoi mi-a venit o idee. Puteam să păzesc sâmbăta ca zi sfântă, dar să nu mă alătur Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea!

  A trecut o lună, dar ceva nu era în regulă. Din viaţa mea lipsea ceva. „Doamne, ajută-mă!” m-am rugat eu.

  Într-o zi, am luat o carte pe care mi-o lăsase acel misionar, Tragedia Veacurilor. Pagină după pagină, am aflat despre marea luptă dintre Hristos şi Satana. Citind, am simţit o lumină care strălucea direct din paginile ei, răscolind totul în sufletul meu. Oamenii despre care citeam acolo nu se temeau să moară pentru Isus Hristos. Dar eu? Mie îmi era teamă să nu fiu luată în râs şi înţeleasă greşit de prieteni şi colegi. Îmi era ruşine.

  Asta este! Nu pot să mai aştept, mi-am spus eu. Voi merge la o biserică adventistă, chiar dacă nu îmi va plăcea acolo. Chiar dacă nu voi fi primită politicos. Voi sta! Este biserica mea! Aşa că am mers şi, în mod surprinzător, m-am simţit ca acasă. A fost una din cele mai fericite zile din viaţa mea. Asta se întâmpla în urmă cu 15 ani şi de atunci nu am fost niciodată dezamăgită de alegerea pe care am făcut-o între Hristos şi Satana.

  Ellen White scria: „Sunt mai nerăbdătoare decât faţă de oricare altă carte pe care am scris-o să văd o mai mare răspândire a acestei cărţi căci, în Tragedia Veacurilor, ultima solie de avertizare pentru lume este dată mai clar decât în oricare alta dintre cărţile mele.” (Evanghelizarea prin literatură, P-127)

  Să răspundem şi noi chemării de a răspândi Tragedia Veacurilor şi toate cărţile scrise de Ellen White, astfel încât mulţi oameni să accepte chemarea: „Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă.” (Matei 11:28)

  Elena Martyshenko, Rusia

  Tragedia Veacurilor pentru mine - 2016. Sunt mai nerăbdătoare decât faţă de oricare altă carte pe care am scris-o să văd o mai mare răspândire a acestei cărţi căci, în Tragedia Veacurilor, ultima solie de avertizare pentru lume este dată mai clar decât în oricare alta dintre cărţile mele.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Maximum șase centimetri

  Fă o scanare completă printre lucrurile și folderele tale. Vezi ce nu ar trebui să mai fie păstrat și ia decizia de a arunca, de a șterge tot ce nu te onorează. Renunță la acele lucruri care trebuie ascunse. Când simțim nevoia să ascundem ceva de ceilalți, trebuie să ne gândim serios dacă avem nevoie de acel lucru. Oare nu mă afectează dacă îl păstrez sau dacă va fi descoperit de altcineva mai iscoditor din fire?

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Marea trimitere

  Tu ce zici? Nu aştepta o situaţie mai bună ca să împlineşti Marea Trimitere! Ia-ţi ochii de la tine şi îndreaptă-i spre Hristos! Sunt în jurul tău oameni care au nevoie să audă un mesaj de îndurare din partea celor care au trăit aceeaşi durere.

  Gata oricând!

  Doamne, mă pun la dispoziția Ta astăzi și în fiecare zi! PROVOCARE: Identifică-ți limitele! Vezi care sunt reale și care țin doar de teama de a ieși din zona de confort!

  Élelem és földek az utolsó napokban

  „Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől....