Tragedia Veacurilor pentru mine

  Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă. (Matei 11:28)

  Ce vor spune prietenii mei, familia mea, colegii mei? Toţi mă vor numi de-acum sectară! De ce m-aş alătura unei biserici netradiţionale? Este mai mult decât pot eu duce! Acestea erau gândurile mele după ce un misionar, care îl vizita pe fratele meu, m-a implicat şi pe mine în studierea Bibliei. După ce am citit Biblia, nu am mai rămas la fel. Am fost convinsă că trebuia să ascult de Legea lui Dumnezeu, Cele Zece Porunci – inclusiv de porunca a patra. Nu îmi plăcea acest lucru, dar simţeam că asta trebuie să fac. Apoi mi-a venit o idee. Puteam să păzesc sâmbăta ca zi sfântă, dar să nu mă alătur Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea!

  A trecut o lună, dar ceva nu era în regulă. Din viaţa mea lipsea ceva. „Doamne, ajută-mă!” m-am rugat eu.

  Într-o zi, am luat o carte pe care mi-o lăsase acel misionar, Tragedia Veacurilor. Pagină după pagină, am aflat despre marea luptă dintre Hristos şi Satana. Citind, am simţit o lumină care strălucea direct din paginile ei, răscolind totul în sufletul meu. Oamenii despre care citeam acolo nu se temeau să moară pentru Isus Hristos. Dar eu? Mie îmi era teamă să nu fiu luată în râs şi înţeleasă greşit de prieteni şi colegi. Îmi era ruşine.

  Asta este! Nu pot să mai aştept, mi-am spus eu. Voi merge la o biserică adventistă, chiar dacă nu îmi va plăcea acolo. Chiar dacă nu voi fi primită politicos. Voi sta! Este biserica mea! Aşa că am mers şi, în mod surprinzător, m-am simţit ca acasă. A fost una din cele mai fericite zile din viaţa mea. Asta se întâmpla în urmă cu 15 ani şi de atunci nu am fost niciodată dezamăgită de alegerea pe care am făcut-o între Hristos şi Satana.

  Ellen White scria: „Sunt mai nerăbdătoare decât faţă de oricare altă carte pe care am scris-o să văd o mai mare răspândire a acestei cărţi căci, în Tragedia Veacurilor, ultima solie de avertizare pentru lume este dată mai clar decât în oricare alta dintre cărţile mele.” (Evanghelizarea prin literatură, P-127)

  Să răspundem şi noi chemării de a răspândi Tragedia Veacurilor şi toate cărţile scrise de Ellen White, astfel încât mulţi oameni să accepte chemarea: „Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă.” (Matei 11:28)

  Elena Martyshenko, Rusia

  Tragedia Veacurilor pentru mine - 2016. Sunt mai nerăbdătoare decât faţă de oricare altă carte pe care am scris-o să văd o mai mare răspândire a acestei cărţi căci, în Tragedia Veacurilor, ultima solie de avertizare pentru lume este dată mai clar decât în oricare alta dintre cărţile mele.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...