„Voi plăti pentru Biblie”

  Fă ca bunătatea Ta să-mi fie mângâiere, cum ai făgăduit robului Tău! (Psalmii 119:76)

  Lucram cu John Sheermeijer în Frankston, când o doamnă de vârstă mijlocie, foarte luminoasă la faţă şi isteaţă, Violet, ne-a invitat înăuntru. Violet ni l-a prezentat pe soţul ei, Paul. Ne-au povestit despre pasiunea lor pentru călătorii şi despre numeroasele ţări din lume pe care le vizitaseră, iar după o vreme ne-au spus şi despre problemele de sănătate care îi îngrijorau. Violet suferea de cancer şi cu doar trei săptămâni înainte le murise băiatul, tot bolnav de cancer. Şi, pentru ca durerea lor să fie şi mai mare, şi fiica lor suferea de cancer şi slăbise foarte mult, ajungând să cântărească mai puţin de 40 de kilograme. În ciuda problemelor de sănătate, Violet şi Paul aveau planificată o călătorie în Maroc, probabil ultima lor călătorie în afara ţării.

  După ce s-au uitat peste câteva cărţi, Violet a fost interesată în mod special de Family Medical Care, Medicinal plants şi Biblia pentru familie. Lui Paul i-au plăcut toate cărţile, mai puţin Biblia. Violet a insistat: „Voi plăti eu pentru Biblie. Chiar vreau să o am.” Am simţit că în sufletul lui se dădea o luptă spirituală. Diavolul şi îngerii lui nu voiau ca Biblia să rămână în acel cămin. Apoi am schimbat subiectul şi am vorbit despre alte cărţi, permiţându-l astfel lui Dumnezeu să lucreze în inima lui Paul, în timp ce noi ne rugam în tăcere.

  După o vreme, am condus uşor discuţia înapoi la cărţi. L-am lăudat pe Dumnezeu atunci când Paul a fost de acord să cumpere şi Biblia. Ne aşteptam să plătească doar cele două cărţi medicale şi să o lase pe Violet să plătească Biblia. Dar am fost foarte fericiţi să vedem că el a plătit şi Biblia. Desigur, şi Violet a fost foarte încântată.

  Înainte de a pleca, ne-am rugat împreună cu Violet şi Paul şi ştim că acele cărţi, împreună cu Biblia, vor vorbi pentru Dumnezeu şi vor fi o binecuvântare pentru ei.

  Joe Paola, Australia

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  10 Perfect, dar invizibil

  De multe ori suntem atrași sau impresionați de renumele cuiva. Faima este rezultatul colportării unor știri adevărate sau exagerate. O campanie isteață poate aduce faimă și unei nonvalori. Adevăratul succes este însă rezultatul lucrului constant, al perseverenței și al modestiei. Un om de succes va fi întotdeauna decent în a se lăuda cu performanțele lui și va considera permanent că mai are de crescut.

  Totul nou

  Mi-l pot imagina pe Isus oprindu-Se să admire frumusețea pe care o creează în viața ta și a mea. Să avem răbdare, pentru că Isus făgăduiește că „acela care a început în voi această bună lucrare o va isprăvi până în ziua lui Isus Hristos”.

  Acoperirea prejudiciului

  Cererea victimei pentru a putea ierta cuprinde recunoaşterea prejudiciului adus, pocăinţa, compasiunea pentru victimă şi o dovadă de empatie, precum şi o oarecare reparaţie. Aceasta este singura cale de eliminare a stresului emoţional.

  Casa Tatălui este casa Mea

  Doamne, învață-ne să prețuim întâlnirea cu Tine din fiecare Sabat și să venim cu bucurie la casa Ta! Provocare: Hotărăște-te ca în Sabatul viitor să participi la toate serviciile divine din biserica ta! Ajută-i și pe membrii familiei tale să meargă împreună cu tine!

  Az igazak feltámadása

  „Megelevenednek halottaid, és holttesteim fölkelnek: serkenjetek föl és énekeljetek, akik a porban lakoztok, mert harmatod...