„Voi plăti pentru Biblie”

  Fă ca bunătatea Ta să-mi fie mângâiere, cum ai făgăduit robului Tău! (Psalmii 119:76)

  Lucram cu John Sheermeijer în Frankston, când o doamnă de vârstă mijlocie, foarte luminoasă la faţă şi isteaţă, Violet, ne-a invitat înăuntru. Violet ni l-a prezentat pe soţul ei, Paul. Ne-au povestit despre pasiunea lor pentru călătorii şi despre numeroasele ţări din lume pe care le vizitaseră, iar după o vreme ne-au spus şi despre problemele de sănătate care îi îngrijorau. Violet suferea de cancer şi cu doar trei săptămâni înainte le murise băiatul, tot bolnav de cancer. Şi, pentru ca durerea lor să fie şi mai mare, şi fiica lor suferea de cancer şi slăbise foarte mult, ajungând să cântărească mai puţin de 40 de kilograme. În ciuda problemelor de sănătate, Violet şi Paul aveau planificată o călătorie în Maroc, probabil ultima lor călătorie în afara ţării.

  După ce s-au uitat peste câteva cărţi, Violet a fost interesată în mod special de Family Medical Care, Medicinal plants şi Biblia pentru familie. Lui Paul i-au plăcut toate cărţile, mai puţin Biblia. Violet a insistat: „Voi plăti eu pentru Biblie. Chiar vreau să o am.” Am simţit că în sufletul lui se dădea o luptă spirituală. Diavolul şi îngerii lui nu voiau ca Biblia să rămână în acel cămin. Apoi am schimbat subiectul şi am vorbit despre alte cărţi, permiţându-l astfel lui Dumnezeu să lucreze în inima lui Paul, în timp ce noi ne rugam în tăcere.

  După o vreme, am condus uşor discuţia înapoi la cărţi. L-am lăudat pe Dumnezeu atunci când Paul a fost de acord să cumpere şi Biblia. Ne aşteptam să plătească doar cele două cărţi medicale şi să o lase pe Violet să plătească Biblia. Dar am fost foarte fericiţi să vedem că el a plătit şi Biblia. Desigur, şi Violet a fost foarte încântată.

  Înainte de a pleca, ne-am rugat împreună cu Violet şi Paul şi ştim că acele cărţi, împreună cu Biblia, vor vorbi pentru Dumnezeu şi vor fi o binecuvântare pentru ei.

  Joe Paola, Australia

  „Voi plăti pentru Biblie” - 2016. „Voi plăti eu pentru Biblie. Chiar vreau să o am.” Am simţit că în sufletul lui se dădea o luptă spirituală. Diavolul şi îngerii lui nu voiau ca Biblia să rămână în acel cămin. Apoi am schimbat subiectul şi am vorbit despre alte cărţi, permiţându-l astfel lui Dumnezeu să lucreze în inima lui Paul, în timp ce noi ne rugam în tăcere.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...