„Voi plăti pentru Biblie”

  Fă ca bunătatea Ta să-mi fie mângâiere, cum ai făgăduit robului Tău! (Psalmii 119:76)

  Lucram cu John Sheermeijer în Frankston, când o doamnă de vârstă mijlocie, foarte luminoasă la faţă şi isteaţă, Violet, ne-a invitat înăuntru. Violet ni l-a prezentat pe soţul ei, Paul. Ne-au povestit despre pasiunea lor pentru călătorii şi despre numeroasele ţări din lume pe care le vizitaseră, iar după o vreme ne-au spus şi despre problemele de sănătate care îi îngrijorau. Violet suferea de cancer şi cu doar trei săptămâni înainte le murise băiatul, tot bolnav de cancer. Şi, pentru ca durerea lor să fie şi mai mare, şi fiica lor suferea de cancer şi slăbise foarte mult, ajungând să cântărească mai puţin de 40 de kilograme. În ciuda problemelor de sănătate, Violet şi Paul aveau planificată o călătorie în Maroc, probabil ultima lor călătorie în afara ţării.

  După ce s-au uitat peste câteva cărţi, Violet a fost interesată în mod special de Family Medical Care, Medicinal plants şi Biblia pentru familie. Lui Paul i-au plăcut toate cărţile, mai puţin Biblia. Violet a insistat: „Voi plăti eu pentru Biblie. Chiar vreau să o am.” Am simţit că în sufletul lui se dădea o luptă spirituală. Diavolul şi îngerii lui nu voiau ca Biblia să rămână în acel cămin. Apoi am schimbat subiectul şi am vorbit despre alte cărţi, permiţându-l astfel lui Dumnezeu să lucreze în inima lui Paul, în timp ce noi ne rugam în tăcere.

  După o vreme, am condus uşor discuţia înapoi la cărţi. L-am lăudat pe Dumnezeu atunci când Paul a fost de acord să cumpere şi Biblia. Ne aşteptam să plătească doar cele două cărţi medicale şi să o lase pe Violet să plătească Biblia. Dar am fost foarte fericiţi să vedem că el a plătit şi Biblia. Desigur, şi Violet a fost foarte încântată.

  Înainte de a pleca, ne-am rugat împreună cu Violet şi Paul şi ştim că acele cărţi, împreună cu Biblia, vor vorbi pentru Dumnezeu şi vor fi o binecuvântare pentru ei.

  Joe Paola, Australia

  „Voi plăti pentru Biblie” - 2016. „Voi plăti eu pentru Biblie. Chiar vreau să o am.” Am simţit că în sufletul lui se dădea o luptă spirituală. Diavolul şi îngerii lui nu voiau ca Biblia să rămână în acel cămin. Apoi am schimbat subiectul şi am vorbit despre alte cărţi, permiţându-l astfel lui Dumnezeu să lucreze în inima lui Paul, în timp ce noi ne rugam în tăcere.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...