Dumnezeu intervine!

Pot totul în Hristos, care mă întăreşte. (Filipeni 4:13)

Într-o dimineaţă, lucrând în oraşul Kingston, am vizitat un magazin mare de automobile. M-am apropiat de recepţie, am salutat-o pe recepţioneră şi m-am prezentat.

– Ce vindeţi? m-a întrebat ea.

I-am spus că făceam mai mult decât să vând cărţi: prezentam programe de sănătate şi educaţie în birourile de afaceri din zonă. l-am spus că voiam să vorbesc cu managerul de resurse umane, pentru a-i cere permisiunea să prezint un astfel de program.

– Nu, nu, a spus ea, noi nu permitem efectuarea de tranzacţii în această clădire datorită politicilor companiei. Trebuie să plecaţi.

Am făcut tot posibilul să o conving că nu eram un vânzător, ci un evanghelist. Dar ea insista cu încăpăţânare să ies. În timpul conversaţiei, am simţit că Domnul vrea ca eu să rămân. Aşa că am rămas pe coridor, ezitând să plec. Nu după multă vreme, un domn a ieşit dintr-un birou şi a păşit pe coridorul de la parter. Cineva l-a strigat pe nume şi mi-am dat seama că el era şeful. Acum era momentul să acţionez. Am păşit spre el şi i-am spus:

De același autor

– Sunt încântat să vă cunosc, domnule X. Ştiu că sunteţi o persoană foarte ocupată, aşa că nu vă reţin mult.

Am început să îi prezint programul de sănătate şi educaţie. I-am arătat câteva din publicaţiile noastre, inclusiv cărţile despre plantele medicinale.

– O voi cumpăra pe aceasta, a spus el şi mi-a plătit pe loc pentru carte, scenă la care recepţionera a privit cu dezgust.

Imediat după ce şeful s-a întors în birou, o doamnă a ieşit în grabă din alt birou şi a cerut un remediu pentru bebeluşul ei care avea o eczemă. I-am arătat ce plante să folosească din cartea pe care tocmai i-o vândusem şefului ei. Recunoscătoare, a cumpărat şi ea un exemplar. La scurt timp, o altă persoană a ieşit şi m-a întrebat dacă eram de la Centrul de Carte Adventist. Voia să cumpere cărţile Daniel şi Apocalipsa. Am mers la maşină şi m-am întors repede cu cele două volume, pe care le-a primit cu bucurie.

Ca lucrători credincioşi, dacă mergem în spiritul lui Dumnezeu, depinzând doar de El, cu siguranţă că El va interveni, ne va ajuta să trecem peste dificultăţi şi ne va da succes.

Albert Sterling, Jamaica

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Dumnezeu intervine! - 2016. Imediat după ce şeful s-a întors în birou, o doamnă a ieşit în grabă din alt birou şi a cerut un remediu pentru bebeluşul ei care avea o eczemă. I-am arătat ce plante să folosească din cartea pe care tocmai i-o vândusem şefului ei. Recunoscătoare, a cumpărat şi ea un exemplar. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.