Dumnezeu intervine!

  Pot totul în Hristos, care mă întăreşte. (Filipeni 4:13)

  Într-o dimineaţă, lucrând în oraşul Kingston, am vizitat un magazin mare de automobile. M-am apropiat de recepţie, am salutat-o pe recepţioneră şi m-am prezentat.

  – Ce vindeţi? m-a întrebat ea.

  I-am spus că făceam mai mult decât să vând cărţi: prezentam programe de sănătate şi educaţie în birourile de afaceri din zonă. l-am spus că voiam să vorbesc cu managerul de resurse umane, pentru a-i cere permisiunea să prezint un astfel de program.

  – Nu, nu, a spus ea, noi nu permitem efectuarea de tranzacţii în această clădire datorită politicilor companiei. Trebuie să plecaţi.

  Am făcut tot posibilul să o conving că nu eram un vânzător, ci un evanghelist. Dar ea insista cu încăpăţânare să ies. În timpul conversaţiei, am simţit că Domnul vrea ca eu să rămân. Aşa că am rămas pe coridor, ezitând să plec. Nu după multă vreme, un domn a ieşit dintr-un birou şi a păşit pe coridorul de la parter. Cineva l-a strigat pe nume şi mi-am dat seama că el era şeful. Acum era momentul să acţionez. Am păşit spre el şi i-am spus:

  – Sunt încântat să vă cunosc, domnule X. Ştiu că sunteţi o persoană foarte ocupată, aşa că nu vă reţin mult.

  Am început să îi prezint programul de sănătate şi educaţie. I-am arătat câteva din publicaţiile noastre, inclusiv cărţile despre plantele medicinale.

  – O voi cumpăra pe aceasta, a spus el şi mi-a plătit pe loc pentru carte, scenă la care recepţionera a privit cu dezgust.

  Imediat după ce şeful s-a întors în birou, o doamnă a ieşit în grabă din alt birou şi a cerut un remediu pentru bebeluşul ei care avea o eczemă. I-am arătat ce plante să folosească din cartea pe care tocmai i-o vândusem şefului ei. Recunoscătoare, a cumpărat şi ea un exemplar. La scurt timp, o altă persoană a ieşit şi m-a întrebat dacă eram de la Centrul de Carte Adventist. Voia să cumpere cărţile Daniel şi Apocalipsa. Am mers la maşină şi m-am întors repede cu cele două volume, pe care le-a primit cu bucurie.

  Ca lucrători credincioşi, dacă mergem în spiritul lui Dumnezeu, depinzând doar de El, cu siguranţă că El va interveni, ne va ajuta să trecem peste dificultăţi şi ne va da succes.

  Albert Sterling, Jamaica

  Dumnezeu intervine! - 2016. Imediat după ce şeful s-a întors în birou, o doamnă a ieşit în grabă din alt birou şi a cerut un remediu pentru bebeluşul ei care avea o eczemă. I-am arătat ce plante să folosească din cartea pe care tocmai i-o vândusem şefului ei. Recunoscătoare, a cumpărat şi ea un exemplar.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase zile, tot lucrul tău

  Cel care începe ziua cu Dumnezeu în gândurile lui, cu rugăciunea lui personală și cu dorința de a fi asistat pe drumul dintre dimineață și seară va găsi și împlinire în planurile lui, dar va găsi și odihnă, acea odihnă care îi permite să se simtă fericit.

  Recunoștință

  După ce m-am adunat puțin, am înălțat rugăciuni umile, dându-I slavă Domnului cu lacrimi de mulțumire și de reconsacrare ca niciodată înainte. Încrederea mea în Isus a crescut foarte mult de la acel eveniment.

  Slujirea lui Dumnezeu (II)

  Gândeşte-te la felul tău de slujire. Le impui altora idei şi comportamente, făcând uz de putere? Le restrângi libertatea de conştiinţă semenilor tăi prin pedeapsă? Adu-ţi aminte că asemenea metode nu au caracterizat niciodată slujirea lui Dumnezeu.

  Copiii și tinerii bisericii – comoara noastră prețioasă

  Doamne, ajută-mă să nu iubesc cu vorba, ci cu fapta și cu adevărul! PROVOCARE: Găsește o modalitate prin care să încurajezi un copil sau un tânăr din biserica ta chiar astăzi!

  Háborúk az utolsó napokban

  „Így szól a Seregek Ura: Ímé, veszedelem indul egyik nemzettől a másik nemzetre, és nagy...