Cum ajungem la predicatori

  Propovâduieşte Cuvântul, stăruie asupra lui la timp şi ne la timp, mustră, ceartă, îndeamnă cu toată blândeţea şi învăţătura. (2 Timotei 4:2)

  În lucrarea de colportaj, am întâlnit un domn foarte de treabă, pastorul unei biserici penticostale. După prezentarea cărţilor, el a făcut o comandă pentru cartea Modern Medical Guide („Ghid medical modern”). La vizitele ulterioare, mi-a pus mai multe întrebări despre credinţa mea. Cu ajutorul lui Dumnezeu, am putut răspunde clar întrebărilor lui din Biblie şi, în 2005, a luat hotărârea să se boteze în Biserica Adventistă. În prezent, îmi este coleg în colportaj. Cât de adevărate sunt cuvintele lui Ellen White: „Sunt mulţi care aşteaptă să fie abordaţi personal. (…) Dacă suntem creştini, lucrul acesta va fi plăcerea noastră.” (Viaţa luiIisus, p. 141)

  În anul 2006, l-am întâlnit pe Joseph, pastorul unei biserici unite pentru Hristos. I-am dat catalogul de cărţi şi, după ce l-a răsfoit, a comandat mai multe cărţi din seria Health and Home. S-a arătat interesat de studiile biblice, iar în scurt timp a fost botezat. Îl laud pe Dumnezeu pentru că am putut experimenta personal ce spune Ellen White: „Unul dintre mijloacele cele mai de succes în a transmite lumina este efortul particular şi personal. (…) La gura sobei vecinului (…) puteţi citi Scripturile şi rosti un cuvânt despre Isus şi adevăr. În felul acesta, puteţi semăna seminţe preţioase, care vor răsări şi vor aduce roadă.” (Sfaturi pentru o slujire creştină eficientă, p. 118)

  Nu demult am livrat cartea Remedii naturale unui abonat care era vizitat de un pastor penticostal. Aşa că i-am arătat şi pastorului catalogul nostru. După ce s-a uitat cu atenţie, a ales setul pentru dezvoltarea caracterului, My Bible Friends şi şi-a exprimat dorinţa de a studia Biblia cu el, dacă aveam timp. A fost uimit să afle că tot ceea ce credeam noi se baza pe Biblie. Când i-am dat bileţelul pentru decizie personală, l-a semnat şi, în mai 2011, a primit botezul. Acum şi el este colportor.

  Cu adevărat: „Pretutindeni în lume sunt bărbaţi şi femei care privesc cu nostalgie spre cer. (…) Mulţi se află chiar la hotarul împărăţiei, aşteptând să fie aduşi înăuntru.” (Evanghelizare, p. 462)

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Al doisprezecelea copil al lui Iacov

  Numele nostru este săpat adânc în palmele Mântuitorului, nu este un simplu tatuaj, ci El a plătit cu viața această răscumpărare. Poartă-te în așa fel încât să fie mândru când ți se rostește numele undeva.

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Experienţe pe vârful muntelui

  Trebuie să ne luăm rămas-bun de la momentele glorioase iar şi iar, pentru că trebuie să lucrăm jos, în vale. Însă acest rămas-bun nu va mai exista când Isus va reveni. El îi va primi pe răscumpăraţi în aer, tară să atingă pământul, pentru a începe gloriosul urcuş către reşedinţa cerească, unde vom locui în veşnicie cu Isus

  Mai arzi?

  Doamne, lasă-mă să ard pentru Tine! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți un psalm sau măcar câteva versete!

  A szent város feletti jelenet

  „Mert nékünk mindnyájunknak meg kell jelennünk a Krisztus ítélőszéke előtt, hogy ki-ki megjutalmaztassék a szerint,...