Întâlniri preţioase

  Cât pentru mine, fericirea mea este sâ mă apropii de Dumnezeu: pe Domnul Dumnezeu Îl fac locul meu de adăpost, ca să povestesc toate lucrările Tale. (Psalmii 73:28)

  Într-o zi frumoasă de toamnă, lucram într-un sat mai mic din Cantonul Obwalden. Lucrasem toată dimineaţa dar, pe la prânz, aveam impresia că era una din acele zile în care trecerea de la o casă la alta era principalul eveniment. După prânz, m-am întors la lucru şi am pornit spre o casă mai izolată, unde o doamnă foarte amabilă m-a invitat în camera ei de lucru.

  În casă, am observat diverse imagini de natură religioasă, aşa că nu a durat mult până am început să vorbim de probleme de credinţă. După ce i-am prezentat seria de cărţi My Favorite Stories From the Bible („Povestirile mele preferate din Biblie”), a comandat două seturi – pentru nepoţii ei, am presupus eu. Apoi m-a întrebat ce altceva mai aveam în geantă, aşa că i-am arătat şi My Story Box („Cutia mea cu povestiri”). A vrut-o şi pe aceasta. Şi, pentru că a cumpărat doar cărţi pentru copii, i-am arătat şi cartea ilustrată despre viaţa lui Iisus. Bineînţeles, a cumpărat-o şi pe aceea. Atunci am presupus că îşi comandase cam cât avea nevoie, dar nu, ea a insistat să vadă tot ce aveam în geantă. Apoi i-am arătat cartea Plants That Heal („Plante care vindecă”), pe care şi-a comandat-o. În doar 90 de minute, aveam deja o comandă destul de frumoasă de cărţi valoroase. I-am sugerat să ne rugăm împreună şi a fost de acord. Am descoperit că a te ruga cu clientul este una dintre cele mai frumoase experienţe pe care le poţi avea ca evanghelist cu literatură.

  Înainte de a pleca, am observat că i-ar prinde bine puţin ajutor la treburile gospodăreşti, aşa că am ajutat-o puţin în grădină. Într-o margine a terenului care împrejmuia casa, am observat un bostan mare, care era prea greu pentru ea să îl ducă singură în casă. Cu ajutorul căruciorului meu, pe care îl aveam pentru cărţi, am reuşit să duc bostanul unde avea nevoie de el. A fost foarte recunoscătoare şi, în schimb, mi-a dat o pungă de nuci şi roşii cherry.

  Ea a fost foarte amabilă, iar Dumnezeu este atât de bun! Pentru mine, este o binecuvântare să îmi amintesc de aceste întâlniri preţioase, care mă încurajează să mă apropii de Isus şi să continui să mă încred în El.

  Dietmar Sturm, Elveţia

  Întâlniri preţioase - 2016. În doar 90 de minute, aveam deja o comandă destul de frumoasă de cărţi valoroase. I-am sugerat să ne rugăm împreună şi a fost de acord. Am descoperit că a te ruga cu clientul este una dintre cele mai frumoase experienţe pe care le poţi avea ca evanghelist cu literatură.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...