Întâlniri preţioase

Cât pentru mine, fericirea mea este sâ mă apropii de Dumnezeu: pe Domnul Dumnezeu Îl fac locul meu de adăpost, ca să povestesc toate lucrările Tale. (Psalmii 73:28)

Într-o zi frumoasă de toamnă, lucram într-un sat mai mic din Cantonul Obwalden. Lucrasem toată dimineaţa dar, pe la prânz, aveam impresia că era una din acele zile în care trecerea de la o casă la alta era principalul eveniment. După prânz, m-am întors la lucru şi am pornit spre o casă mai izolată, unde o doamnă foarte amabilă m-a invitat în camera ei de lucru.

În casă, am observat diverse imagini de natură religioasă, aşa că nu a durat mult până am început să vorbim de probleme de credinţă. După ce i-am prezentat seria de cărţi My Favorite Stories From the Bible („Povestirile mele preferate din Biblie”), a comandat două seturi – pentru nepoţii ei, am presupus eu. Apoi m-a întrebat ce altceva mai aveam în geantă, aşa că i-am arătat şi My Story Box („Cutia mea cu povestiri”). A vrut-o şi pe aceasta. Şi, pentru că a cumpărat doar cărţi pentru copii, i-am arătat şi cartea ilustrată despre viaţa lui Iisus. Bineînţeles, a cumpărat-o şi pe aceea. Atunci am presupus că îşi comandase cam cât avea nevoie, dar nu, ea a insistat să vadă tot ce aveam în geantă. Apoi i-am arătat cartea Plants That Heal („Plante care vindecă”), pe care şi-a comandat-o. În doar 90 de minute, aveam deja o comandă destul de frumoasă de cărţi valoroase. I-am sugerat să ne rugăm împreună şi a fost de acord. Am descoperit că a te ruga cu clientul este una dintre cele mai frumoase experienţe pe care le poţi avea ca evanghelist cu literatură.

De același autor

Înainte de a pleca, am observat că i-ar prinde bine puţin ajutor la treburile gospodăreşti, aşa că am ajutat-o puţin în grădină. Într-o margine a terenului care împrejmuia casa, am observat un bostan mare, care era prea greu pentru ea să îl ducă singură în casă. Cu ajutorul căruciorului meu, pe care îl aveam pentru cărţi, am reuşit să duc bostanul unde avea nevoie de el. A fost foarte recunoscătoare şi, în schimb, mi-a dat o pungă de nuci şi roşii cherry.

Ea a fost foarte amabilă, iar Dumnezeu este atât de bun! Pentru mine, este o binecuvântare să îmi amintesc de aceste întâlniri preţioase, care mă încurajează să mă apropii de Isus şi să continui să mă încred în El.

Dietmar Sturm, Elveţia

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Întâlniri preţioase - 2016. În doar 90 de minute, aveam deja o comandă destul de frumoasă de cărţi valoroase. I-am sugerat să ne rugăm împreună şi a fost de acord. Am descoperit că a te ruga cu clientul este una dintre cele mai frumoase experienţe pe care le poţi avea ca evanghelist cu literatură. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.