Biblia şi Coranul

  Evanghelia aceasta a împărăţiei va fi propovăduită în toată lumea, ca să slujească de mărturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfârşitul. (Matei 24:14)

  Dimineaţă, când am plecat de acasă, mi se părea o zi obişnuită, dar pe măsură ce trecea timpul, deveneam tot mai frustrată. Deşi era un lucru neobişnuit pentru mine, îmi era foarte greu să închei o vânzare sau să intru în contact cu oamenii. Am vizitat şi case, şi birouri, dar mi s-a refuzat accesul din nou şi din nou. Acest lucru mi s-a întâmplat la patru case, apoi m-am oprit şi am înălţat o rugăciune specială, cerând ajutorul lui Dumnezeu ca să găsesc inimi deschise.

  La scurtă vreme după aceea, am simţit îndemnul să merg spre o altă clădire, în care am păşit cu multă rugăciune făcută în gând. Acolo am întâlnit un domn care m-a întâmpinat foarte prietenos. După hainele şi după înfăţişarea lui, mi-am dat seama că stăteam în prezenţa unui hajji – un musulman care a reuşit să îşi încheie cu succes hajj-ul (pelerinajul) la Mecca.

  Am mai înălţat o rugăciune în taină pentru a primi înţelepciune şi pentru a-i putea prezenta Biblia pentru familie, cu studiile adiacente. Spre surprinderea mea, a comandat Biblia. Apoi i-am sugerat cartea Connecting With Jesus, ca să-l ajute în studierea Bibliei. S-a uitat puţin peste cuprinsul cărţii şi a spus: „Da, o iau şi pe aceasta. Vreau să citesc capitolul despre marea luptă.” Din momentul în care l-am întâlnit pe acel domn, am continuat să vând cărţi tot restul zilei.

  L-am mai vizitat pe acel domn, iar în vizitele noastre am discutat despre Biblie şi despre Coran. El crede foarte mult în sfatul tatălui său, care i-a spus că „o înţelegere deplină a Coranului poate fi obţinută doar atunci când acesta este studiat în lumina a ceea ce spune Biblia.”

  Dumnezeu ne cere să distribuim mesajul Său în această lume şi promite că va netezi calea pentru evangheliştii cu literatură atunci când ei bat la uşi. Făgăduinţele Sale sunt o mângâiere pentru toţi cei care sunt în lucrarea Lui. Grija Sa pentru copiii Lui este reală.

  Îl laud pe Dumnezeu pentru că El a pregătit calea pentru ca eu să slujesc unui frate de-al meu musulman.

  B. Ayeni, Nigeria

  Biblia şi Coranul - 2016. L-am mai vizitat pe acel domn, iar în vizitele noastre am discutat despre Biblie şi despre Coran. El crede foarte mult în sfatul tatălui său, care i-a spus că „o înţelegere deplină a Coranului poate fi obţinută doar atunci când acesta este studiat în lumina a ceea ce spune Biblia.”
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare neînțelepte

  Neînțelept nu este cel ce nu a avut posibilitatea să învețe sau să se pregătească, ci acela care a considerat că e suficient să știi și să ai valori, dar să nu te deranjezi să le folosești. Lipsa înțelepciunii poate să însemne uneori comoditate, alteori poate fi egală cu superficialitatea; se poate rezuma la pregătire pe jumătate sau la speranța că voi avea „noroc”. Un simplu simț al administrării chibzuite le-a salvat pe cele cinci fecioare de la o așteptare ratată, inutilă.

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Ţepuşul din carne

  Poate că Dumnezeu îngăduie durere în viața ta ca să corecteze anumite trăsături de caracter. Dacă acesta este cazul, mergi înainte ca Pavel sau ca David, nu în puterea ta, ci datorită influenței miraculoase a Creatorului care lucrează în tine.

  Eu, un salvator?

  Doamne, îți stau la dispoziție ca o umilă unealtă prin care să lucrezi la salvarea copiilor și a tinerilor! PROVOCARE: Alege unul sau mai mulți copii lipsiți de șansa unui cămin care să îi apropie de Domnul și oferă-te Lui ca să te folosească la salvarea acestora!

  A szemek kívánsága

  „Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kívánságnak okáért, immár paráználkodott azzal...