Biblia şi Coranul

  Evanghelia aceasta a împărăţiei va fi propovăduită în toată lumea, ca să slujească de mărturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfârşitul. (Matei 24:14)

  Dimineaţă, când am plecat de acasă, mi se părea o zi obişnuită, dar pe măsură ce trecea timpul, deveneam tot mai frustrată. Deşi era un lucru neobişnuit pentru mine, îmi era foarte greu să închei o vânzare sau să intru în contact cu oamenii. Am vizitat şi case, şi birouri, dar mi s-a refuzat accesul din nou şi din nou. Acest lucru mi s-a întâmplat la patru case, apoi m-am oprit şi am înălţat o rugăciune specială, cerând ajutorul lui Dumnezeu ca să găsesc inimi deschise.

  La scurtă vreme după aceea, am simţit îndemnul să merg spre o altă clădire, în care am păşit cu multă rugăciune făcută în gând. Acolo am întâlnit un domn care m-a întâmpinat foarte prietenos. După hainele şi după înfăţişarea lui, mi-am dat seama că stăteam în prezenţa unui hajji – un musulman care a reuşit să îşi încheie cu succes hajj-ul (pelerinajul) la Mecca.

  Am mai înălţat o rugăciune în taină pentru a primi înţelepciune şi pentru a-i putea prezenta Biblia pentru familie, cu studiile adiacente. Spre surprinderea mea, a comandat Biblia. Apoi i-am sugerat cartea Connecting With Jesus, ca să-l ajute în studierea Bibliei. S-a uitat puţin peste cuprinsul cărţii şi a spus: „Da, o iau şi pe aceasta. Vreau să citesc capitolul despre marea luptă.” Din momentul în care l-am întâlnit pe acel domn, am continuat să vând cărţi tot restul zilei.

  L-am mai vizitat pe acel domn, iar în vizitele noastre am discutat despre Biblie şi despre Coran. El crede foarte mult în sfatul tatălui său, care i-a spus că „o înţelegere deplină a Coranului poate fi obţinută doar atunci când acesta este studiat în lumina a ceea ce spune Biblia.”

  Dumnezeu ne cere să distribuim mesajul Său în această lume şi promite că va netezi calea pentru evangheliştii cu literatură atunci când ei bat la uşi. Făgăduinţele Sale sunt o mângâiere pentru toţi cei care sunt în lucrarea Lui. Grija Sa pentru copiii Lui este reală.

  Îl laud pe Dumnezeu pentru că El a pregătit calea pentru ca eu să slujesc unui frate de-al meu musulman.

  B. Ayeni, Nigeria

  Biblia şi Coranul - 2016. L-am mai vizitat pe acel domn, iar în vizitele noastre am discutat despre Biblie şi despre Coran. El crede foarte mult în sfatul tatălui său, care i-a spus că „o înţelegere deplină a Coranului poate fi obţinută doar atunci când acesta este studiat în lumina a ceea ce spune Biblia.”
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...