Mai sunt şi alte „oi”

  Mai am şi alte oi, care nu sunt din staulul acesta; şi pe acelea trebuie să le aduc. Ele vor asculta de glasul Meu, şi va fio turmă şi un Păstor. (Ioan 10:16)

  În anul 1969, l-am vizitat pentru prima dată pe pastorul Demetrio Cornelio Perez din Biserica Prezbiteriană. În acea ocazie, el a cumpărat colecţia de cărţi Treasures of Life („Comori ale vieţii”), pe care le-a citit, împreună cu Tragedia Veacurilor. Din acel moment, el a cumpărat toate colecţiile noi care au apărut. De-a lungul anilor, am devenit prieteni buni şi de mai multe ori el m-a invitat să predic la biserica lui.

  La 38 de ani după ce ne-am întâlnit prima dată, el mi-a spus că, dacă nu i-aş fi vorbit în urmă cu aproape 40 de ani, el nu ar fi ajuns să iubească şi să accepte învăţăturile Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea. Am fost încântat să aud acele lucruri şi am hotărât atunci că sosise momentul să îl iau la biserică cu mine. Aşa că i-am spus:

  – Fratele meu, roadele copacului nu cad niciodată pe pământ, având şi gust, decât atunci când sunt coapte. Nu ai vrea să vin să te iau mâine dimineaţă la ora 7 şi să mergem împreună la biserică?

  – O, nu! a răspuns el rapid. Nu am mai fost niciodată la o biserică adventistă!

  Atunci i-am răspuns, cu un zâmbet pe faţă:

  – Ei bine, atunci vin să te iau la 7.

  Ne-am rugat şi am plecat, în speranţa că mi se va alătura în următoarea dimineaţă. Am ajuns la el acasă cu cinci minute înainte de ora 7. Era gata şi mă aştepta! Când am ajuns la biserică, l-am prezentat ca fiind pastorul Bisericii Prezbiteriene. Am fost conduşi chiar pe rândul din faţă, unde s-a plecat pe genunchi şi s-a rugat duios: „Tată, Îţi mulţumesc pentru că ai permis să fiu astăzi în biserica adevărată. Te rog să duci Tu cât mai multe cărţi sfinte din colecţia Treasures of Life în cât mai multe locuri. Amin.”

  În aprilie 2011, pastorul Perez a participat la o mare întrunire în biserică şi, când s-a făcut apel de la amvon, el a ales să Îl urmeze public pe Dumnezeu prin botez. Adesea, rezultatele apar mai târziu, dar mesagera Domnului spune că mulţi, chiar o mie într-o zi, se vor converti în urma lucrării cu cărţi. Să continuăm să ducem cu credincioşie aceste cărţi oilor din celelalte staule, care aşteaptă să Îl urmeze pe Păstor.

  Vicente Perez Baeza, Mexic

  Mai sunt şi alte „oi” - 2016. Când am ajuns la biserică, l-am prezentat ca fiind pastorul Bisericii Prezbiteriene. Am fost conduşi chiar pe rândul din faţă, unde s-a plecat pe genunchi şi s-a rugat duios: „Tată, Îţi mulţumesc pentru că ai permis să fiu astăzi în biserica adevărată. Te rog să duci Tu cât mai multe cărţi sfinte din colecţia Treasures of Life în cât mai multe locuri. Amin.”
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...