Însoţiţi de îngeri

  Atunci, diavolul L-a lăsat. Şi deodată au venit la Isus nişte îngeri şi au început să-l slujească. (Matei 4:11)

  Am condus cam 600 de kilometri din Bangkok şi am ajuns în Lampang, al treilea oraş ca mărime din nordul Thailandei, unde m-am întâlnit cu cei trei evanghelişti cu literatură de acolo. Unul dintre ei a spus că vânduse într-o săptămână doar trei cărţi, aşa că am plecat capetele şi ne-am rugat. l-am cerut lui Dumnezeu să ne dea curaj şi binecuvântări şi am început să distribuim gratuit literatură. În jurul orei 8 seara, am reuşit să obţinem şi câteva comenzi pentru cărţi.

  Dimineaţa următoare, la închinare, i-am întrebat care sunt lucrurile care îi îngrijorau. Au menţionat câteva probleme minore, dar am simţit că aveau nevoie ca cineva să le reamintească de lucrarea înălţătoare pe care o făceau îngerii. Le-am spus şi lor următorul citat: „Avem nevoie să înţelegem misiunea îngerilor mai bine decât o facem acum. Ar fi bine să ne amintim că fiecare copil credincios al lui Dumnezeu trebuie să conlucreze cu fiinţele cereşti.” (Faptele Apostolilor, p. 154) Le-am reamintit că ei nu sunt singuri când merg în colportaj.

  Dumnezeu ne-a exemplificat foarte frumos acest lucru în a treia zi, în drum spre Bangkok. Toţi patru am oprit la un restaurant pentru a lua prânzul. În apropierea clădirii restaurantului, erau câteva umbrare şi am ales să mâncăm afară.

  Ne-am aşezat şi imediat a venit chelnerul şi a pus cinci pahare de apă pe masă. Apoi s-a întors cu al cincilea scaun de lemn şi l-a pus chiar lângă mine. Noi eram patru şi acum la masă erau cinci scaune şi cinci pahare cu apă. Ne-am uitat unii la alţii. Oare mai este cineva cu noi şi noi nu îl vedem? ne-am gândit. Atunci, am hotărât că, dacă acelaşi chelner avea să aducă cinci porţii de orez, în loc de patru, cu siguranţă că un înger era alături de noi. Şi aşa s-a şi întâmplat, chelnerul a adus cinci porţii de orez.

  Am parcurs restul drumului cu bucurie în inimi. Toate îngrijorările dispăruseră. Am cântat multe cântece, lăudând bunătatea lui Dumnezeu. Am rostit apoi o rugăciune de mulţumire, deoarece acei evanghelişti cu literatură au putut experimenta bucuria şi mângâierea că sunt însoţiţi de îngeri.

  Demetrio Taotao, Thailanda

  Însoţiţi de îngeri - 2016. Am parcurs restul drumului cu bucurie în inimi. Toate îngrijorările dispăruseră. Am cântat multe cântece, lăudând bunătatea lui Dumnezeu. Am rostit apoi o rugăciune de mulţumire, deoarece acei evanghelişti cu literatură au putut experimenta bucuria şi mângâierea că sunt însoţiţi de îngeri.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  A cincea roată

  Nimeni nu ne poate face să ne simțim altfel decât noi acceptăm să o facem. Pentru a ne cunoaște cu adevărat valoarea, ar trebui să nu mai privim în oglinda ochilor celorlalți și nici în oglinda proprie, ci în felul în care ne vede Dumnezeu. Cum crezi că te vede El din moment ce a fost gata să moară pe cruce pentru tine? Cât crezi că valorezi pentru El dacă El spune că „te-a săpat pe palmele Lui”? Nicăieri nu valorezi mai mult decât în ochii Mântuitorului tău; nu-ți desprinde privirea de la El!

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Greutăţile financiare

  A trebuit să trecem prin multe încercări, dar acestea ne-au dat mari lecții pentru caracter. Am învățat să apreciem puținul pe care îl aveam, să fim foarte flexibili cu hobby-urile, să ne descurcăm cu puțin și să economisim mult, să exersăm permanent autocontrolul și să mulțumim lui Dumnezeu pentru toate lucrurile.

  Investește în copiii și nepoții tăi!

  Ne predăm astăzi în mâna Ta, Doamne, și Te rugăm ca mărgăritarele Tale de înțelepciune să devină realitate în viețile noastre, ale tuturor, așa încât nepoții să fie „cununa” bunicilor, iar părinții – „slava” copiilor lor. PROVOCARE: Gândește-te la modalități practice de a întinde punți între generații!

  Idők és alkalmak

  „Mondta pedig nékik: Nem a ti dolgotok tudni az időket vagy alkalmakat, melyeket az Atya...