Convertiri în cartier

  Apoi a zis tuturor: „Dacă voieşte cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea în fiecare zi şi să Mă urmeze.” (Luca 9:23)

  Venkaiah locuieşte aproape de biserica adventistă din satul Eethamu-kkala (cu o populaţie de 9 000 de locuitori), aproape de Golful Bengal. Provine dintr-o familie hindusă, care se închină la idoli. De-a lungul timpului, a observat că eu şi pastorul mergeam din casă în casă, vizitând şi rugându-ne cu oamenii din comunitate, dar nu a răspuns niciodată invitaţiei pastorului de a veni la biserică. La un moment dat, Venkaiah a început să se simtă foarte slăbit, având dureri mari la mâini şi picioare şi, în scurt timp, nu îşi mai putea mişca mâna stângă şi piciorul stâng. Membrii familiei l-au dus de urgenţă la spital şi acolo s-au rugat idolilor pentru el. Zilele treceau şi nu se observa nicio îmbunătăţire.

  Auzind ce s-a întâmplat, am mers împreună cu pastorul la el. I-am oferit mai multe reviste de sănătate şi ne-am rugat pentru el. Pastorul nostru i-a spus că Dumnezeul nostru este un mare vindecător, iar Venkaiah ne-a cerut să continuăm să ne rugăm pentru el. În timp, sănătatea lui a început să se îmbunătăţească, se putea mişca mult mai bine. Acum, el frecventează biserica noastră. Rugaţi-vă pentru Venkaiah!

  Penchalaiah locuieşte în satul Colonia Indira Nagar. Este alcoolic şi când este băut, se ceartă fără motiv şi îşi pierde controlul, până într-acolo că îi bate pe cei din familie şi tulbură comunitatea. Membrii familiei lui l-au implorat de multe ori să se lase de alcool, dar Penchalaiah era încătuşat de lanţurile dependenţei.

  Într-un Sabat, pastorul nostru predica despre temperanţă. Soţia lui Penchalaiah a auzit acel mesaj şi i-a cerut pastorului să vorbească cu soţul ei. Împreună cu pastorul, l-am vizitat pe Penchalaiah şi i-am vorbit despre principiile de sănătate din Biblie. I-am dat şi câteva reviste de sănătate pe care să le studieze. După mai multe vizite, Penchalaiah a acceptat cuvintele din Biblie şi a luat hotărârea să îşi schimbe obiceiurile. El încearcă din răsputeri să biruie dependenţa şi doreşte să se alăture bisericii. Rugaţi-vă şi pentru Penchalaiah.

  Israel, India

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Despre numai zece oameni

  La o relație de adevărată prietenie cu Dumnezeu nu se ajunge din întâmplare, sau ferindu-ne cu groază de mânia Lui, ori făcând din obligație lucruri. Prietenia este un exercițiu al cunoașterii; este nevoie să citim despre El, să-L căutăm în natură și să simțim în rugăciune apropierea Lui.

  Legătura

  Cred cu tărie că trebuie să rămânem legate de Dumnezeu și unele de altele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest devoțional care ne ajută să fim sincere unele cu altele și să creăm o legătură între noi!

  Rugăciunea pentru duşmani

  Dacă ai şi tu pe cineva care ţi-a greşit, îţi propunem astăzi să te rogi pentru acea persoană. Imaginează-ţi că este foarte serios mustrată de conştiinţă, dar îi lipseşte curajul să-ţi ceară iertare. Roagă-te, iubeşte şi binecuvântează! Nu pierde ocazia de a-i face bine!

  Să nu îi pierdem!

  Doamne, dă-ne disponibilitatea să îi înțelegem pe tineri și înțelepciunea și priceperea de a le oferi programe publice încântătoare la biserică! Provocare: Ia-ți timp să vorbești cu un tânăr despre lucrurile care îi plac sau nu în cadrul programelor oferite de biserica ta! Și, atât cât ține de tine, fă din ea un loc în care tinerii să vină cu drag!

  Az igazak elváltozása

  „Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak...