Convertiri în cartier

  Apoi a zis tuturor: „Dacă voieşte cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea în fiecare zi şi să Mă urmeze.” (Luca 9:23)

  Venkaiah locuieşte aproape de biserica adventistă din satul Eethamu-kkala (cu o populaţie de 9 000 de locuitori), aproape de Golful Bengal. Provine dintr-o familie hindusă, care se închină la idoli. De-a lungul timpului, a observat că eu şi pastorul mergeam din casă în casă, vizitând şi rugându-ne cu oamenii din comunitate, dar nu a răspuns niciodată invitaţiei pastorului de a veni la biserică. La un moment dat, Venkaiah a început să se simtă foarte slăbit, având dureri mari la mâini şi picioare şi, în scurt timp, nu îşi mai putea mişca mâna stângă şi piciorul stâng. Membrii familiei l-au dus de urgenţă la spital şi acolo s-au rugat idolilor pentru el. Zilele treceau şi nu se observa nicio îmbunătăţire.

  Auzind ce s-a întâmplat, am mers împreună cu pastorul la el. I-am oferit mai multe reviste de sănătate şi ne-am rugat pentru el. Pastorul nostru i-a spus că Dumnezeul nostru este un mare vindecător, iar Venkaiah ne-a cerut să continuăm să ne rugăm pentru el. În timp, sănătatea lui a început să se îmbunătăţească, se putea mişca mult mai bine. Acum, el frecventează biserica noastră. Rugaţi-vă pentru Venkaiah!

  Penchalaiah locuieşte în satul Colonia Indira Nagar. Este alcoolic şi când este băut, se ceartă fără motiv şi îşi pierde controlul, până într-acolo că îi bate pe cei din familie şi tulbură comunitatea. Membrii familiei lui l-au implorat de multe ori să se lase de alcool, dar Penchalaiah era încătuşat de lanţurile dependenţei.

  Într-un Sabat, pastorul nostru predica despre temperanţă. Soţia lui Penchalaiah a auzit acel mesaj şi i-a cerut pastorului să vorbească cu soţul ei. Împreună cu pastorul, l-am vizitat pe Penchalaiah şi i-am vorbit despre principiile de sănătate din Biblie. I-am dat şi câteva reviste de sănătate pe care să le studieze. După mai multe vizite, Penchalaiah a acceptat cuvintele din Biblie şi a luat hotărârea să îşi schimbe obiceiurile. El încearcă din răsputeri să biruie dependenţa şi doreşte să se alăture bisericii. Rugaţi-vă şi pentru Penchalaiah.

  Israel, India

  Convertiri în cartier - 2016. Pastorul nostru i-a spus că Dumnezeul nostru este un mare vindecător, iar Venkaiah ne-a cerut să continuăm să ne rugăm pentru el. În timp, sănătatea lui a început să se îmbunătăţească, se putea mişca mult mai bine. Acum, el frecventează biserica noastră. Rugaţi-vă pentru Venkaiah!
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...