Convertiri în cartier

Apoi a zis tuturor: „Dacă voieşte cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea în fiecare zi şi să Mă urmeze.” (Luca 9:23)

Venkaiah locuieşte aproape de biserica adventistă din satul Eethamu-kkala (cu o populaţie de 9 000 de locuitori), aproape de Golful Bengal. Provine dintr-o familie hindusă, care se închină la idoli. De-a lungul timpului, a observat că eu şi pastorul mergeam din casă în casă, vizitând şi rugându-ne cu oamenii din comunitate, dar nu a răspuns niciodată invitaţiei pastorului de a veni la biserică. La un moment dat, Venkaiah a început să se simtă foarte slăbit, având dureri mari la mâini şi picioare şi, în scurt timp, nu îşi mai putea mişca mâna stângă şi piciorul stâng. Membrii familiei l-au dus de urgenţă la spital şi acolo s-au rugat idolilor pentru el. Zilele treceau şi nu se observa nicio îmbunătăţire.

Auzind ce s-a întâmplat, am mers împreună cu pastorul la el. I-am oferit mai multe reviste de sănătate şi ne-am rugat pentru el. Pastorul nostru i-a spus că Dumnezeul nostru este un mare vindecător, iar Venkaiah ne-a cerut să continuăm să ne rugăm pentru el. În timp, sănătatea lui a început să se îmbunătăţească, se putea mişca mult mai bine. Acum, el frecventează biserica noastră. Rugaţi-vă pentru Venkaiah!

De același autor

Penchalaiah locuieşte în satul Colonia Indira Nagar. Este alcoolic şi când este băut, se ceartă fără motiv şi îşi pierde controlul, până într-acolo că îi bate pe cei din familie şi tulbură comunitatea. Membrii familiei lui l-au implorat de multe ori să se lase de alcool, dar Penchalaiah era încătuşat de lanţurile dependenţei.

Într-un Sabat, pastorul nostru predica despre temperanţă. Soţia lui Penchalaiah a auzit acel mesaj şi i-a cerut pastorului să vorbească cu soţul ei. Împreună cu pastorul, l-am vizitat pe Penchalaiah şi i-am vorbit despre principiile de sănătate din Biblie. I-am dat şi câteva reviste de sănătate pe care să le studieze. După mai multe vizite, Penchalaiah a acceptat cuvintele din Biblie şi a luat hotărârea să îşi schimbe obiceiurile. El încearcă din răsputeri să biruie dependenţa şi doreşte să se alăture bisericii. Rugaţi-vă şi pentru Penchalaiah.

Israel, India

Comentariile sunt închise

Convertiri în cartier 1 pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.