Condusă de un vis

  Dar nouă, Doamne, Tu ne dai pace, căci tot ce facem noi, Tu împlineşti pentru noi. (Isaia 26:12)

  Într-o zi de Sabat, după serviciul divin, a venit la mine o femeie din satul Pomlynov şi mi-a spus că avusese un vis înfricoşător. În visul ei văzuse un bărbat pe nume Michael, care lucra în pădure şi se tăiase grav la picior cu toporul. Şi mai interesant era că femeia o întâlnise pe soacra lui Michael, Mary, în timp ce călătorea cu autobuzul, cu o săptămână înainte de acel vis. Ştia că Mary şi familia ei locuiau în satul Prystan. Pentru că eu locuiam aproape de acel sat, ea m-a rugat să îl vizitez pe Michael şi să aflu dacă totul era în ordine.

  În ziua următoare, am plecat să vând cărţi în oraşul meu natal, Volytsa, şi plănuiam să merg după-amiază în Prystan. După ce am vizitat ultima casă pentru acea zi, m-am îndreptat spre staţia de autobuz, dar autobuzul spre Prystan plecase deja.

  În dimineaţa următoare, am întâlnit un bărbat care locuia în Prystan. L-am întrebat dacă îi cunoştea pe Michael şi pe Mary şi dacă putea să îmi arate drumul spre casa lor. El a spus că mă va ajuta. Ajunşi în Prystan, ne-am întâlnit cu câţiva vecini de-ai lui care, sfătuiţi de el, au cumpărat câteva cărţi de la mine.

  Apoi bărbatul m-a îndrumat spre casa lui Michael. Apropiindu-mă de casă, mi-am dat seama că Dumnezeu mă trimisese acolo. Intrând în curte, am văzut-o mai întâi pe soţia lui Michael, care părea să fie foarte îngrijorată. Apoi l-am văzut pe Michael întins pe un pat, cu un cofraj de ghips. Acum totul îmi era foarte clar. Visul sorei din biserică venise din partea lui Dumnezeu şi El m-a trimis acolo. Michael şi familia lui au fost uimiţi când le-am spus de vis şi cum am ajuns să le vizitez casa.

  Ei au cumpărat Tragedia Veacurilor, Viaţa lui Iisus şi alte câteva cărţi. După aceea, m-au invitat să rămân la cină şi ne-am rugat împreună. La plecare, am ştiut cu siguranţă că Dumnezeu îi va conduce.

  Această experienţă m-a ajutat să îmi dau seama că Dumnezeu doreşte ca eu să continui să lucrez pentru El în lucrarea de colportaj. Am pace în inimă şi încrederea că Dumnezeu mă conduce în lucrul meu ca evanghelist cu literatură.

  Vladimir Gniluk, Ucraina

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Despre numai zece oameni

  La o relație de adevărată prietenie cu Dumnezeu nu se ajunge din întâmplare, sau ferindu-ne cu groază de mânia Lui, ori făcând din obligație lucruri. Prietenia este un exercițiu al cunoașterii; este nevoie să citim despre El, să-L căutăm în natură și să simțim în rugăciune apropierea Lui.

  Legătura

  Cred cu tărie că trebuie să rămânem legate de Dumnezeu și unele de altele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest devoțional care ne ajută să fim sincere unele cu altele și să creăm o legătură între noi!

  Rugăciunea pentru duşmani

  Dacă ai şi tu pe cineva care ţi-a greşit, îţi propunem astăzi să te rogi pentru acea persoană. Imaginează-ţi că este foarte serios mustrată de conştiinţă, dar îi lipseşte curajul să-ţi ceară iertare. Roagă-te, iubeşte şi binecuvântează! Nu pierde ocazia de a-i face bine!

  Să nu îi pierdem!

  Doamne, dă-ne disponibilitatea să îi înțelegem pe tineri și înțelepciunea și priceperea de a le oferi programe publice încântătoare la biserică! Provocare: Ia-ți timp să vorbești cu un tânăr despre lucrurile care îi plac sau nu în cadrul programelor oferite de biserica ta! Și, atât cât ține de tine, fă din ea un loc în care tinerii să vină cu drag!

  Az igazak elváltozása

  „Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak...