Condusă de un vis

  Dar nouă, Doamne, Tu ne dai pace, căci tot ce facem noi, Tu împlineşti pentru noi. (Isaia 26:12)

  Într-o zi de Sabat, după serviciul divin, a venit la mine o femeie din satul Pomlynov şi mi-a spus că avusese un vis înfricoşător. În visul ei văzuse un bărbat pe nume Michael, care lucra în pădure şi se tăiase grav la picior cu toporul. Şi mai interesant era că femeia o întâlnise pe soacra lui Michael, Mary, în timp ce călătorea cu autobuzul, cu o săptămână înainte de acel vis. Ştia că Mary şi familia ei locuiau în satul Prystan. Pentru că eu locuiam aproape de acel sat, ea m-a rugat să îl vizitez pe Michael şi să aflu dacă totul era în ordine.

  În ziua următoare, am plecat să vând cărţi în oraşul meu natal, Volytsa, şi plănuiam să merg după-amiază în Prystan. După ce am vizitat ultima casă pentru acea zi, m-am îndreptat spre staţia de autobuz, dar autobuzul spre Prystan plecase deja.

  În dimineaţa următoare, am întâlnit un bărbat care locuia în Prystan. L-am întrebat dacă îi cunoştea pe Michael şi pe Mary şi dacă putea să îmi arate drumul spre casa lor. El a spus că mă va ajuta. Ajunşi în Prystan, ne-am întâlnit cu câţiva vecini de-ai lui care, sfătuiţi de el, au cumpărat câteva cărţi de la mine.

  Apoi bărbatul m-a îndrumat spre casa lui Michael. Apropiindu-mă de casă, mi-am dat seama că Dumnezeu mă trimisese acolo. Intrând în curte, am văzut-o mai întâi pe soţia lui Michael, care părea să fie foarte îngrijorată. Apoi l-am văzut pe Michael întins pe un pat, cu un cofraj de ghips. Acum totul îmi era foarte clar. Visul sorei din biserică venise din partea lui Dumnezeu şi El m-a trimis acolo. Michael şi familia lui au fost uimiţi când le-am spus de vis şi cum am ajuns să le vizitez casa.

  Ei au cumpărat Tragedia Veacurilor, Viaţa lui Iisus şi alte câteva cărţi. După aceea, m-au invitat să rămân la cină şi ne-am rugat împreună. La plecare, am ştiut cu siguranţă că Dumnezeu îi va conduce.

  Această experienţă m-a ajutat să îmi dau seama că Dumnezeu doreşte ca eu să continui să lucrez pentru El în lucrarea de colportaj. Am pace în inimă şi încrederea că Dumnezeu mă conduce în lucrul meu ca evanghelist cu literatură.

  Vladimir Gniluk, Ucraina

  Condusă de un vis - 2016. Această experienţă m-a ajutat să îmi dau seama că Dumnezeu doreşte ca eu să continui să lucrez pentru El în lucrarea de colportaj. Am pace în inimă şi încrederea că Dumnezeu mă conduce în lucrul meu ca evanghelist cu literatură.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Maximum șase centimetri

  Fă o scanare completă printre lucrurile și folderele tale. Vezi ce nu ar trebui să mai fie păstrat și ia decizia de a arunca, de a șterge tot ce nu te onorează. Renunță la acele lucruri care trebuie ascunse. Când simțim nevoia să ascundem ceva de ceilalți, trebuie să ne gândim serios dacă avem nevoie de acel lucru. Oare nu mă afectează dacă îl păstrez sau dacă va fi descoperit de altcineva mai iscoditor din fire?

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Marea trimitere

  Tu ce zici? Nu aştepta o situaţie mai bună ca să împlineşti Marea Trimitere! Ia-ţi ochii de la tine şi îndreaptă-i spre Hristos! Sunt în jurul tău oameni care au nevoie să audă un mesaj de îndurare din partea celor care au trăit aceeaşi durere.

  Gata oricând!

  Doamne, mă pun la dispoziția Ta astăzi și în fiecare zi! PROVOCARE: Identifică-ți limitele! Vezi care sunt reale și care țin doar de teama de a ieși din zona de confort!

  Élelem és földek az utolsó napokban

  „Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől....