Condusă de un vis

  Dar nouă, Doamne, Tu ne dai pace, căci tot ce facem noi, Tu împlineşti pentru noi. (Isaia 26:12)

  Într-o zi de Sabat, după serviciul divin, a venit la mine o femeie din satul Pomlynov şi mi-a spus că avusese un vis înfricoşător. În visul ei văzuse un bărbat pe nume Michael, care lucra în pădure şi se tăiase grav la picior cu toporul. Şi mai interesant era că femeia o întâlnise pe soacra lui Michael, Mary, în timp ce călătorea cu autobuzul, cu o săptămână înainte de acel vis. Ştia că Mary şi familia ei locuiau în satul Prystan. Pentru că eu locuiam aproape de acel sat, ea m-a rugat să îl vizitez pe Michael şi să aflu dacă totul era în ordine.

  În ziua următoare, am plecat să vând cărţi în oraşul meu natal, Volytsa, şi plănuiam să merg după-amiază în Prystan. După ce am vizitat ultima casă pentru acea zi, m-am îndreptat spre staţia de autobuz, dar autobuzul spre Prystan plecase deja.

  În dimineaţa următoare, am întâlnit un bărbat care locuia în Prystan. L-am întrebat dacă îi cunoştea pe Michael şi pe Mary şi dacă putea să îmi arate drumul spre casa lor. El a spus că mă va ajuta. Ajunşi în Prystan, ne-am întâlnit cu câţiva vecini de-ai lui care, sfătuiţi de el, au cumpărat câteva cărţi de la mine.

  Apoi bărbatul m-a îndrumat spre casa lui Michael. Apropiindu-mă de casă, mi-am dat seama că Dumnezeu mă trimisese acolo. Intrând în curte, am văzut-o mai întâi pe soţia lui Michael, care părea să fie foarte îngrijorată. Apoi l-am văzut pe Michael întins pe un pat, cu un cofraj de ghips. Acum totul îmi era foarte clar. Visul sorei din biserică venise din partea lui Dumnezeu şi El m-a trimis acolo. Michael şi familia lui au fost uimiţi când le-am spus de vis şi cum am ajuns să le vizitez casa.

  Ei au cumpărat Tragedia Veacurilor, Viaţa lui Iisus şi alte câteva cărţi. După aceea, m-au invitat să rămân la cină şi ne-am rugat împreună. La plecare, am ştiut cu siguranţă că Dumnezeu îi va conduce.

  Această experienţă m-a ajutat să îmi dau seama că Dumnezeu doreşte ca eu să continui să lucrez pentru El în lucrarea de colportaj. Am pace în inimă şi încrederea că Dumnezeu mă conduce în lucrul meu ca evanghelist cu literatură.

  Vladimir Gniluk, Ucraina

  Condusă de un vis - 2016. Această experienţă m-a ajutat să îmi dau seama că Dumnezeu doreşte ca eu să continui să lucrez pentru El în lucrarea de colportaj. Am pace în inimă şi încrederea că Dumnezeu mă conduce în lucrul meu ca evanghelist cu literatură.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...