Dublaţi porţiile!

  Domnul… va trimite pe îngerul Său cu tine şi-ţi va da izbândă în călătorie. (Geneza 24:40)

  În fiecare zi în care lucrezi pentru Domnul experimentezi ceva special, în timpul campaniei de iarnă, ne-am rugat foarte mult. Ne rugam cu toată echipa dimineaţa devreme. În fiecare dimineaţă la ora 3, cineva ne trezea pentru a ne ruga împreună, cerându-l lui Dumnezeu puterea Duhului Sfânt şi tovărăşia îngerilor. Am urmat acest program timp de mai multe zile. Ştiam că aveam nevoie de ajutor special, deoarece în acea campanie aveam cu noi cărţile Tragedia Veacurilor, Viaţa lui Iisus şi alte cărţi de Ellen White.

  Zilele de vineri erau speciale, deoarece lucram doar până la amiază. Într-o vineri, după ce am terminat lucrul în acea zi, m-am întors la locul unde eram cazaţi pentru a mă pregăti de Sabat. Liderul de grup era şi el acasă şi, pentru că niciunul dintre noi nu mâncase, am hotărât să mergem să luăm prânzul împreună. Am străbătut străzile timp de câteva minute, căutând un loc potrivit şi, în cele din urmă, ne-am oprit la un restaurant mai mic, aflat în apropierea bisericii. După ce am răsfoit meniul, am comandat două porţii, câte una pentru fiecare. Dar chelneriţa a spus:

  – Băieţi, ar fi mai bine să comandaţi patru porţii, nu doar două.

  – De ce patru? am întrebat noi. Suntem doar noi doi.

  Răspunsul ei ne-a surprins.

  – Eu sunt aici în fiecare zi şi vă văd mereu când treceţi pe aici. Am văzut că sunteţi patru în grup, nu doi! Atunci de ce să comandaţi doar două porţii? Ar trebui să comandaţi patru!

  Experienţa aceea ne-a confirmat că, atunci când ne rugăm după voia lui Dumnezeu, noi trebuie doar să fim credincioşi, să ne încredem în Domnul şi să aşteptăm răspunsul Lui la rugăciuni. Chiar dacă nu i-am putut vedea pe îngerii noştri, ei erau cu noi şi altcineva îi văzuse.

  Când ieşim să facem ceva pentru Domnul, El este cu noi. Noi nu suntem singuri atunci când lucrăm pentru El. Pune-te în mâna Domnului şi El va trimite îngerii Săi să fie şi cu tine!

  Luis Biazotto, Statele Unite ale Americii

  Dublaţi porţiile! - 2016. Experienţa aceea ne-a confirmat că, atunci când ne rugăm după voia lui Dumnezeu, noi trebuie doar să fim credincioşi, să ne încredem în Domnul şi să aşteptăm răspunsul Lui la rugăciuni. Chiar dacă nu i-am putut vedea pe îngerii noştri, ei erau cu noi şi altcineva îi văzuse.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci cercuri olimpice

  Ai și tu legende pe care le crezi, deși nu îți e foarte clar de unde vin? Crezi în prezicerile horoscopului sau în ceva semne inexplicabile? Sfatul este să mergi pe o variantă mai clară și mai sigură – Cuvântul lui Dumnezeu. Îl ai sigur în bibliotecă, dacă nu cumva chiar în telefonul tău.

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Luați-vă timp!

  Îi așezăm azi, Doamne, pe dragii noștri copii și nepoți în mâna Ta, spre binecuvântare! PROVOCARE: Fă-ți timp, chiar acum, pentru copii și nepoți! „Treaba poate aștepta până ce îi arăți copilului curcubeul, dar curcubeul nu așteaptă până ce termini treaba” (Patricia Clafford).

  „Amint Noé napjaiban volt…”

  „És miként Noé napjaiban lett, úgy lesz az ember Fiának napjaibanis.” (Luk 17,26)„Az Úr feltárta...