Dublaţi porţiile!

  Domnul… va trimite pe îngerul Său cu tine şi-ţi va da izbândă în călătorie. (Geneza 24:40)

  În fiecare zi în care lucrezi pentru Domnul experimentezi ceva special, în timpul campaniei de iarnă, ne-am rugat foarte mult. Ne rugam cu toată echipa dimineaţa devreme. În fiecare dimineaţă la ora 3, cineva ne trezea pentru a ne ruga împreună, cerându-l lui Dumnezeu puterea Duhului Sfânt şi tovărăşia îngerilor. Am urmat acest program timp de mai multe zile. Ştiam că aveam nevoie de ajutor special, deoarece în acea campanie aveam cu noi cărţile Tragedia Veacurilor, Viaţa lui Iisus şi alte cărţi de Ellen White.

  Zilele de vineri erau speciale, deoarece lucram doar până la amiază. Într-o vineri, după ce am terminat lucrul în acea zi, m-am întors la locul unde eram cazaţi pentru a mă pregăti de Sabat. Liderul de grup era şi el acasă şi, pentru că niciunul dintre noi nu mâncase, am hotărât să mergem să luăm prânzul împreună. Am străbătut străzile timp de câteva minute, căutând un loc potrivit şi, în cele din urmă, ne-am oprit la un restaurant mai mic, aflat în apropierea bisericii. După ce am răsfoit meniul, am comandat două porţii, câte una pentru fiecare. Dar chelneriţa a spus:

  – Băieţi, ar fi mai bine să comandaţi patru porţii, nu doar două.

  – De ce patru? am întrebat noi. Suntem doar noi doi.

  Răspunsul ei ne-a surprins.

  – Eu sunt aici în fiecare zi şi vă văd mereu când treceţi pe aici. Am văzut că sunteţi patru în grup, nu doi! Atunci de ce să comandaţi doar două porţii? Ar trebui să comandaţi patru!

  Experienţa aceea ne-a confirmat că, atunci când ne rugăm după voia lui Dumnezeu, noi trebuie doar să fim credincioşi, să ne încredem în Domnul şi să aşteptăm răspunsul Lui la rugăciuni. Chiar dacă nu i-am putut vedea pe îngerii noştri, ei erau cu noi şi altcineva îi văzuse.

  Când ieşim să facem ceva pentru Domnul, El este cu noi. Noi nu suntem singuri atunci când lucrăm pentru El. Pune-te în mâna Domnului şi El va trimite îngerii Săi să fie şi cu tine!

  Luis Biazotto, Statele Unite ale Americii

  Dublaţi porţiile! - 2016. Experienţa aceea ne-a confirmat că, atunci când ne rugăm după voia lui Dumnezeu, noi trebuie doar să fim credincioşi, să ne încredem în Domnul şi să aşteptăm răspunsul Lui la rugăciuni. Chiar dacă nu i-am putut vedea pe îngerii noştri, ei erau cu noi şi altcineva îi văzuse.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...