Dumnezeu mi-a schimbat înfăţişarea

  Nu sunt oare toţi duhuri slujitoare trimise să îndeplinească o slujbă pentru cei ce vor moşteni mântuirea? (Evrei 1:14)

  În anii 70, grupul nostru de colportori a fost încurajat de liderul nostru prin intermediul unor mesaje devoţionale prezentate dimineaţa şi seara. Într-o dimineaţă, el ne-a relatat experienţa unui evanghelist cu literatură care preluase o comandă de cărţi de la o doamnă foarte bogată din provincia Negros Occidental. O săptămână mai târziu, când evanghelistul s-a dus să îi ducă cărţile, clienta a refuzat să plătească pentru ele, spunând:

  – Nu eşti domnul înalt şi chipeş de la care am comandat cărţile!

  Din fericire, unul dintre angajaţii ei l-a recunoscut pe evanghelist:

  – Doamnă, acesta este domnul cu cărţile. La el aţi făcut comanda şi aţi dat un avans pentru cărţi. El s-a rugat cu dumneavoastră.

  – Chiar aşa? a întrebat ea foarte surprinsă.

  După ce angajatul ei a convins-o, a plătit cărţile.

  Ascultând această experienţă la devoţionalul din acea dimineaţă, mi-am spus în sinea mea: Uau! Dumnezeu sigur i-a schimbat înfăţişarea. Tare aş vrea să am şi eu o experienţă ca a lui!

  O lună mai târziu, am fost trimis în alt teritoriu, de data aceasta ca lider de grup. În fiecare seară ne rugam pentru oamenii cu care urma să lucrăm în ziua următoare. Într-o dimineaţă devreme, am pornit în colportaj. În acea zi, am obţinut mai multe comenzi şi bani în avans pentru cărţi.

  Mai târziu, mergând să livrăm cărţile, vă puteţi imagina surpriza mea când una dintre cliente mi-a spus:

  – Nu eşti domnul de la care am comandat cărţile!

  Am rugat-o să aducă chitanţa pentru a putea compara cele două chitanţe. După ce a fost pe deplin convinsă că eu eram persoana de mai devreme, a plătit şi a primit cărţile. I-am zâmbit şi am asigurat-o:

  – Doamnă, nu vă faceţi griji. Când Isus va veni a doua oară, amândoi ne vom întâlni cu îngerul de la care aţi comandat cărţile.

  Ne-am rugat şi, după o strângere călduroasă de mână, am plecat.

  Cu siguranţă, Dumnezeu mi-a schimbat sau mi-a îmbunătăţit înfăţişarea în ochii ei, pentru ca ea să comande cărţi. Dumnezeu ştie să facă lucruri speciale pentru cei care Îi slujesc în lucrarea cu literatură.

  Willy R. Tacapan, Filipine

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Despre numai zece oameni

  La o relație de adevărată prietenie cu Dumnezeu nu se ajunge din întâmplare, sau ferindu-ne cu groază de mânia Lui, ori făcând din obligație lucruri. Prietenia este un exercițiu al cunoașterii; este nevoie să citim despre El, să-L căutăm în natură și să simțim în rugăciune apropierea Lui.

  Legătura

  Cred cu tărie că trebuie să rămânem legate de Dumnezeu și unele de altele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest devoțional care ne ajută să fim sincere unele cu altele și să creăm o legătură între noi!

  Rugăciunea pentru duşmani

  Dacă ai şi tu pe cineva care ţi-a greşit, îţi propunem astăzi să te rogi pentru acea persoană. Imaginează-ţi că este foarte serios mustrată de conştiinţă, dar îi lipseşte curajul să-ţi ceară iertare. Roagă-te, iubeşte şi binecuvântează! Nu pierde ocazia de a-i face bine!

  Să nu îi pierdem!

  Doamne, dă-ne disponibilitatea să îi înțelegem pe tineri și înțelepciunea și priceperea de a le oferi programe publice încântătoare la biserică! Provocare: Ia-ți timp să vorbești cu un tânăr despre lucrurile care îi plac sau nu în cadrul programelor oferite de biserica ta! Și, atât cât ține de tine, fă din ea un loc în care tinerii să vină cu drag!

  Az igazak elváltozása

  „Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak...