Dumnezeu mi-a schimbat înfăţişarea

Nu sunt oare toţi duhuri slujitoare trimise să îndeplinească o slujbă pentru cei ce vor moşteni mântuirea? (Evrei 1:14)

În anii 70, grupul nostru de colportori a fost încurajat de liderul nostru prin intermediul unor mesaje devoţionale prezentate dimineaţa şi seara. Într-o dimineaţă, el ne-a relatat experienţa unui evanghelist cu literatură care preluase o comandă de cărţi de la o doamnă foarte bogată din provincia Negros Occidental. O săptămână mai târziu, când evanghelistul s-a dus să îi ducă cărţile, clienta a refuzat să plătească pentru ele, spunând:

– Nu eşti domnul înalt şi chipeş de la care am comandat cărţile!

Din fericire, unul dintre angajaţii ei l-a recunoscut pe evanghelist:

– Doamnă, acesta este domnul cu cărţile. La el aţi făcut comanda şi aţi dat un avans pentru cărţi. El s-a rugat cu dumneavoastră.

– Chiar aşa? a întrebat ea foarte surprinsă.

După ce angajatul ei a convins-o, a plătit cărţile.

Ascultând această experienţă la devoţionalul din acea dimineaţă, mi-am spus în sinea mea: Uau! Dumnezeu sigur i-a schimbat înfăţişarea. Tare aş vrea să am şi eu o experienţă ca a lui!

De același autor

O lună mai târziu, am fost trimis în alt teritoriu, de data aceasta ca lider de grup. În fiecare seară ne rugam pentru oamenii cu care urma să lucrăm în ziua următoare. Într-o dimineaţă devreme, am pornit în colportaj. În acea zi, am obţinut mai multe comenzi şi bani în avans pentru cărţi.

Mai târziu, mergând să livrăm cărţile, vă puteţi imagina surpriza mea când una dintre cliente mi-a spus:

– Nu eşti domnul de la care am comandat cărţile!

Am rugat-o să aducă chitanţa pentru a putea compara cele două chitanţe. După ce a fost pe deplin convinsă că eu eram persoana de mai devreme, a plătit şi a primit cărţile. I-am zâmbit şi am asigurat-o:

– Doamnă, nu vă faceţi griji. Când Isus va veni a doua oară, amândoi ne vom întâlni cu îngerul de la care aţi comandat cărţile.

Ne-am rugat şi, după o strângere călduroasă de mână, am plecat.

Cu siguranţă, Dumnezeu mi-a schimbat sau mi-a îmbunătăţit înfăţişarea în ochii ei, pentru ca ea să comande cărţi. Dumnezeu ştie să facă lucruri speciale pentru cei care Îi slujesc în lucrarea cu literatură.

Willy R. Tacapan, Filipine

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Dumnezeu mi-a schimbat înfăţişarea - 2016. Cu siguranţă, Dumnezeu mi-a schimbat sau mi-a îmbunătăţit înfăţişarea în ochii ei, pentru ca ea să comande cărţi. Dumnezeu ştie să facă lucruri speciale pentru cei care Îi slujesc în lucrarea cu literatură. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.