Dumnezeu mi-a schimbat înfăţişarea

  Nu sunt oare toţi duhuri slujitoare trimise să îndeplinească o slujbă pentru cei ce vor moşteni mântuirea? (Evrei 1:14)

  În anii 70, grupul nostru de colportori a fost încurajat de liderul nostru prin intermediul unor mesaje devoţionale prezentate dimineaţa şi seara. Într-o dimineaţă, el ne-a relatat experienţa unui evanghelist cu literatură care preluase o comandă de cărţi de la o doamnă foarte bogată din provincia Negros Occidental. O săptămână mai târziu, când evanghelistul s-a dus să îi ducă cărţile, clienta a refuzat să plătească pentru ele, spunând:

  – Nu eşti domnul înalt şi chipeş de la care am comandat cărţile!

  Din fericire, unul dintre angajaţii ei l-a recunoscut pe evanghelist:

  – Doamnă, acesta este domnul cu cărţile. La el aţi făcut comanda şi aţi dat un avans pentru cărţi. El s-a rugat cu dumneavoastră.

  – Chiar aşa? a întrebat ea foarte surprinsă.

  După ce angajatul ei a convins-o, a plătit cărţile.

  Ascultând această experienţă la devoţionalul din acea dimineaţă, mi-am spus în sinea mea: Uau! Dumnezeu sigur i-a schimbat înfăţişarea. Tare aş vrea să am şi eu o experienţă ca a lui!

  O lună mai târziu, am fost trimis în alt teritoriu, de data aceasta ca lider de grup. În fiecare seară ne rugam pentru oamenii cu care urma să lucrăm în ziua următoare. Într-o dimineaţă devreme, am pornit în colportaj. În acea zi, am obţinut mai multe comenzi şi bani în avans pentru cărţi.

  Mai târziu, mergând să livrăm cărţile, vă puteţi imagina surpriza mea când una dintre cliente mi-a spus:

  – Nu eşti domnul de la care am comandat cărţile!

  Am rugat-o să aducă chitanţa pentru a putea compara cele două chitanţe. După ce a fost pe deplin convinsă că eu eram persoana de mai devreme, a plătit şi a primit cărţile. I-am zâmbit şi am asigurat-o:

  – Doamnă, nu vă faceţi griji. Când Isus va veni a doua oară, amândoi ne vom întâlni cu îngerul de la care aţi comandat cărţile.

  Ne-am rugat şi, după o strângere călduroasă de mână, am plecat.

  Cu siguranţă, Dumnezeu mi-a schimbat sau mi-a îmbunătăţit înfăţişarea în ochii ei, pentru ca ea să comande cărţi. Dumnezeu ştie să facă lucruri speciale pentru cei care Îi slujesc în lucrarea cu literatură.

  Willy R. Tacapan, Filipine

  Dumnezeu mi-a schimbat înfăţişarea - 2016. Cu siguranţă, Dumnezeu mi-a schimbat sau mi-a îmbunătăţit înfăţişarea în ochii ei, pentru ca ea să comande cărţi. Dumnezeu ştie să facă lucruri speciale pentru cei care Îi slujesc în lucrarea cu literatură.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...