Se simte miros de alcool?

  Aşadar, cât avem prilej, să facem bine la toţi, şi mai ales fraţilor în credinţă. (Galateni 6:10)

  Am mers în oraş împreună cu Lydia să distribuim literatură. Plănuiam să mergem pe o stradă cu multe magazine. Într-unul din magazine, am întâlnit o femeie pe care o chema la fel ca pe mine, Natalia. Lucra ca vânzătoare în acel magazin, unde se vindeau paltoane. Am invitat-o să se uite peste cărţile noastre şi a cumpărat Înţelege-ţi copilul. Apoi ne-a rugat să mai trecem pe la ea. Acesta a fost începutul prieteniei noastre cu Natalia.

  Ajungând să o cunoaştem mai bine, am aflat că viaţa familiei Nataliei era departe de a fi satisfăcătoare. Ea ne-a cerut sfatul despre cum să îşi rezolve problemele din căsnicie şi i-am sugerat să pregătească o cină specială pentru soţul ei. S-a gândit puţin şi apoi a spus că va încerca. La următoarea vizită, am întrebat-o cum a decurs cina. Mi-a spus că pregătise o mâncare specială pentru soţul ei, aranjase masa şi a pus chiar şi lumânări. Apoi, pentru prima dată, i-a spus soţului ei, Vladimir, că îi pare rău pentru partea ei de vină în problemele din căsnicia lor. Reacţia lui Vladimir a fost să îi verifice respiraţia să vadă dacă nu cumva era beată! Cu multe rugăciuni, din acel moment, situaţia a început să se îmbunătăţească.

  În cele din urmă, Natalia a cumpărat şi a citit toate cărţile pe care le aveam. Dumnezeu i-a atins inima şi a început să participe la serviciile de închinaredin Sabat şi să studieze Biblia. Curând, a primit botezul. A adus-o cu ea şi pe fiica ei de 7 ani. Fiul ei de 22 de ani venea şi el câteodată la închinare şi la întâlnirile cu tinerii. Vladimir vine la programul „Ceaşca de ceai” organizat de biserică. El cântă foarte bine la chitară şi când vine, cântăm împreună. Vladimir şi Natalia se roagă uneori împreună. Ne rugăm ca Vladimir să îşi deschidă inima pe deplin faţă de Isus.

  Uneori, răspunsul la invitaţia lui Isus desparte familii. Dar idealul lui Dumnezeu este ca Evanghelia, cu accentul pe care ea îl pune pe dragoste, iertare, har şi compasiune, să îi unească pe oameni. Îi mulţumim lui Dumnezeu că putem fi agenţii dragostei şi putem ajuta familiile să se întărească.

  Natalia Gnatyuk, Kazakhstan

  Se simte miros de alcool? - 2016. Uneori, răspunsul la invitaţia lui Isus desparte familii. Dar idealul lui Dumnezeu este ca Evanghelia, cu accentul pe care ea îl pune pe dragoste, iertare, har şi compasiune, să îi unească pe oameni. Îi mulţumim lui Dumnezeu că putem fi agenţii dragostei şi putem ajuta familiile să se întărească.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare neînțelepte

  Neînțelept nu este cel ce nu a avut posibilitatea să învețe sau să se pregătească, ci acela care a considerat că e suficient să știi și să ai valori, dar să nu te deranjezi să le folosești. Lipsa înțelepciunii poate să însemne uneori comoditate, alteori poate fi egală cu superficialitatea; se poate rezuma la pregătire pe jumătate sau la speranța că voi avea „noroc”. Un simplu simț al administrării chibzuite le-a salvat pe cele cinci fecioare de la o așteptare ratată, inutilă.

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Ţepuşul din carne

  Poate că Dumnezeu îngăduie durere în viața ta ca să corecteze anumite trăsături de caracter. Dacă acesta este cazul, mergi înainte ca Pavel sau ca David, nu în puterea ta, ci datorită influenței miraculoase a Creatorului care lucrează în tine.

  Eu, un salvator?

  Doamne, îți stau la dispoziție ca o umilă unealtă prin care să lucrezi la salvarea copiilor și a tinerilor! PROVOCARE: Alege unul sau mai mulți copii lipsiți de șansa unui cămin care să îi apropie de Domnul și oferă-te Lui ca să te folosească la salvarea acestora!

  A szemek kívánsága

  „Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kívánságnak okáért, immár paráználkodott azzal...