Pot şi eu să fiu evanghelist cu literatură?

  Domnul Dumnezeu Mi-a deschis urechea… nu M-am tras înapoi. (Isaia 50:5)

  Biserica noastră închiriase o sală de întâlniri de la Colegiul Creştin din Auckland, Noua Zeelandă, pentru o serie de întâlniri evanghelistice. Întâmplarea a făcut ca pe unul din membrii personalului să-l cheme Solomon şi să fie membru al unei biserici protestante locale.

  În pregătirea întâlnirilor, echipa noastră a organizat o campanie în care să ducă Tragedia Veacurilor în fiecare casă din oraş. Aveam nevoie de ajutor, aşa că i-am invitat şi pe membrii bisericii să participe în Sabat după-amiază.

  În prima săptămână a campaniei, evangheliştii noştri, împreună cu membrii bisericii, s-au răspândit în tot oraşul, oferind fiecărui om Tragedia Veacurilor. În această acţiune, câţiva membri ai Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea din Brentwood (Mike, Yogi, Philip şi Mac) l-au întâlnit pe Solomon la el acasă. Au purtat o discuţie cordială şi Solomon a primit cu bucurie cartea care îi fusese oferită.

  Când a sosit Sabatul, am ţinut întâlnirea în sala închiriată de la colegiu, unde era angajat Solomon. Am predicat despre slujirea creştină şi despre importanţa evanghelizării cu literatură. Am vorbit despre ocaziile pe care această lucrare ni le oferă de a-l sluji lui Isus. Nu ştiam eu atunci că Solomon stătea în sală şi asculta fiecare cuvânt.

  După ce s-a terminat serviciul divin, Solomon m-a întrebat: „Cum pot să fiu şi eu evanghelist cu literatură?” Ştia foarte puţin despre biserica noastră şi nu ştia absolut nimic despre lucrarea cu literatură sau că aceasta era făcută de membrii bisericii. Dar el voia să Îi slujească Domnului şi îi plăceau cărţile, aşa că a fost atras de lucrarea cu literatură.

  Am simţit că Duhul Sfânt îi vorbea lui Solomon. Am început să mă întâlnesc cu el pentru a-i răspunde la întrebări. Va fi interesant să văd cum îi va mişca Duhul Sfânt inima. Mi-ar face o mare plăcere să îl am în echipa mea şi, dacă inima lui este pregătită, acest lucru se poate întâmpla.

  Sunt sigur că sunt o mulţime de Solomoni cărora le-ar face plăcere să lucreze ca evanghelişti cu literatură. Tu eşti un „Solomon”?

  Adam Weal, Noua Zeelandă

  Pot şi eu să fiu evanghelist cu literatură? - 2016. După ce s-a terminat serviciul divin, Solomon m-a întrebat: „Cum pot să fiu şi eu evanghelist cu literatură?” Ştia foarte puţin despre biserica noastră şi nu ştia absolut nimic despre lucrarea cu literatură sau că aceasta era făcută de membrii bisericii. Dar el voia să Îi slujească Domnului şi îi plăceau cărţile, aşa că a fost atras de lucrarea cu literatură.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare neînțelepte

  Neînțelept nu este cel ce nu a avut posibilitatea să învețe sau să se pregătească, ci acela care a considerat că e suficient să știi și să ai valori, dar să nu te deranjezi să le folosești. Lipsa înțelepciunii poate să însemne uneori comoditate, alteori poate fi egală cu superficialitatea; se poate rezuma la pregătire pe jumătate sau la speranța că voi avea „noroc”. Un simplu simț al administrării chibzuite le-a salvat pe cele cinci fecioare de la o așteptare ratată, inutilă.

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Ţepuşul din carne

  Poate că Dumnezeu îngăduie durere în viața ta ca să corecteze anumite trăsături de caracter. Dacă acesta este cazul, mergi înainte ca Pavel sau ca David, nu în puterea ta, ci datorită influenței miraculoase a Creatorului care lucrează în tine.

  Eu, un salvator?

  Doamne, îți stau la dispoziție ca o umilă unealtă prin care să lucrezi la salvarea copiilor și a tinerilor! PROVOCARE: Alege unul sau mai mulți copii lipsiți de șansa unui cămin care să îi apropie de Domnul și oferă-te Lui ca să te folosească la salvarea acestora!

  A szemek kívánsága

  „Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kívánságnak okáért, immár paráználkodott azzal...