Articolul precedentOperaţia (I)
  Articolul următorCunoaște mai de aproape

  Dăruind din inimă

  Ci, cât sunt de sus cerurile faţă de pământ, atât sunt de sus căile Mele faţă de căile voastre şi gândurile Mele faţă de gândurile voastre. (Isaia 55:9)

  În acea dimineaţă ieşisem devreme din casă, ca de obicei, cu Evanghelia în mână. În timp ce făceam vizite, am fost sunată de la Centrul de Sănătate Publică Padori, din Tae Ahn, şi am fost rugată să merg acolo pentru o întâlnire la ora 2 după-amiaza. Atunci am pornit în direcţia oraşului Tae Ahn, pentru a ajunge la timp dar, împreună cu colegul meu, am mai făcut şi alte vizite pe drum. Când am ajuns în Tae Ahn, puţin înainte de ora 2, telefonul a sunat din nou. Acum era directorul centrului, care a spus: „Ne cerem scuze, dar trebuie să mutăm întâlnirea de la 2 la 5, în centrul oraşului. Este în regulă?”

  Desigur, am fost de acord, dar gândindu-ne ce să facem în acel timp, Duhul Sfânt ne-a amintit de diaconeasa Na. Aşa că am mers la ea şi ne-a primit cu căldură. Curând, conversaţia noastră s-a îndreptat spre lucruri spirituale şi apoi spre profeţia biblică. Cu toţii am fost de acord că evenimentele dezastruoase din ultima vreme sunt alarme menite să îi trezească pe credincioşi şi să propovăduiască Evanghelia unei lumi pline de păcat.

  Dintr-odată, diaconeasa ne-a dat un plic cu salariul din acea lună, care nici măcar nu fusese deschis. Era plata pentru munca asiduă pe care o depusese, în condiţii dure, timp de o lună. A spus că nu ştia care ar fi cel mai bun mod de a cheltui acei bani. Ne-a rugat să cumpărăm cărţi de acei bani şi să propovăduim Evanghelia oriunde era nevoie.

  Am rămas uimiţi de cadoul ei şi de marea ei dragoste pentru Dumnezeu, care a îndemnat-o să facă acea donaţie generoasă. Darul ei a ajutat la cumpărarea mai multor cărţi pentru Şcoala generală Geun Hung, din apropierea casei ei – cărţi prin care am împărtăşit dragostea lui Dumnezeu cu directorul, cu personalul de acolo şi cu elevii. Eu cred că, atunci când Isus va reveni, vor fi oameni de la Şcoala generală Geun Hung care Îl vor aştepta. Vreau să număr câte stele vor străluci în coroana diaconesei Na, în urma darului făcut de ea.

  Dumnezeu are o mie de căi prin care să ne folosească pentru înaintarea lucrării Sale. În fiecare zi, lucrarea unui evanghelist cu literatură este o aventură! Tu ce rol vei juca?

  Eun Soon Jung, Coreea de Sud

  Dăruind din inimă - 2016. Dintr-odată, diaconeasa ne-a dat un plic cu salariul din acea lună, care nici măcar nu fusese deschis. Era plata pentru munca asiduă pe care o depusese, în condiţii dure, timp de o lună. A spus că nu ştia care ar fi cel mai bun mod de a cheltui acei bani. Ne-a rugat să cumpărăm cărţi de acei bani şi să propovăduim Evanghelia oriunde era nevoie.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...