Usi deschise

  De aceea şi Eu vă spun: „Cereţi, şi vi se va da; căutaţi, şi veţi găsi; bateţi, şi vi se va deschide.” (Luca 11:9)

  Eu şi Delphine lucram într-o zonă industrială din suburbia oraşului Papeete, Tahiti. Am mers şi la o tipografie guvernamentală, care printa toate materialele educaţionale pentru şcolile de stat. Delphine vânduse câteva cărţi în acea tipografie, în urmă cu câţiva ani.

  Am fost conduşi în biroul managerului şi acolo a avut loc o reuniune plăcută, deoarece Theodor Itchner şi-a amintit de Delphine. Theodor a fost foarte încântat de cartea Foods and Their Healing Power, spunând că îi va plăcea soţiei lui. El ne-a cerut să ne rugăm pentru ea, pentru că se lupta cu fumatul. Delphine i-a propus atunci planul pentru cinci zile de renunţare la fumat, despre care credea că este o idee excelentă. Prin urmare, am stabilit o vizită la ei acasă.

  Apoi am mers la o companie mare de transport maritim, unde am fost conduse tot în biroul managerului. Explicându-i cu ce ne ocupăm, faţa lui s-a luminat şi ne-a vorbit despre cei două sute de angajaţi care se îmbolnăveau adesea din cauza obiceiurilor alimentare proaste, a consumului de alcool, a fumatului etc. Ne-a întrebat dacă îi puteam ajuta.

  I-am prezentat frumoasele noastre cărţi şi Delphine a propus ca întreaga companie să participe la programul NEW START, lucru pe care l-a încuviinţat cu bucurie. A cumpărat două seturi Medicinal Plants, dar şi două seturi Foods and Their Healing Power. Un set era pentru birouri şi celălalt, pentru cantină. Am programat o vizită în care să venim şi să le prezentăm angajaţilor programul NEW START în timpul orelor de lucru, pentru grupe de câte zece persoane, şi apoi să le prezentăm cărţile noastre în cadrul programului de sănătate. Managerul ne-a mulţumit pentru vizită, spunând că am ajuns acolo chiar la momentul potrivit.

  Atunci m-am gândit cât de mare era acel proiect şi că ne va lua foarte mult timp. Dar Delphine a spus: „Putem să îl facem şi îl vom face cu ajutorul lui Dumnezeu. El ne-a deschis uşi şi El Se va asigura că se face totul.”

  Wilfred Porni, Tahiti

  Usi deschise - 2016. Am programat o vizită în care să venim şi să le prezentăm angajaţilor programul NEW START în timpul orelor de lucru, pentru grupe de câte zece persoane, şi apoi să le prezentăm cărţile noastre în cadrul programului de sănătate. Managerul ne-a mulţumit pentru vizită, spunând că am ajuns acolo chiar la momentul potrivit.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Răsplata

  Se poate spune că răsplata imediată şi valabilă a slujirii constă într-o îmbunătăţire a stării de bine şi în bucuria oferirii ajutorului celor care sunt în nevoie. Astăzi, te încurajăm să împlineşti nevoile unei persoane apropiate. Adu-ţi aminte că „oricine dă un pahar de apă unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic nu-şi va pierde răsplata”.

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Jel a nagyvárosok elhagyására

  „Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll...