Usi deschise

De aceea şi Eu vă spun: „Cereţi, şi vi se va da; căutaţi, şi veţi găsi; bateţi, şi vi se va deschide.” (Luca 11:9)

Eu şi Delphine lucram într-o zonă industrială din suburbia oraşului Papeete, Tahiti. Am mers şi la o tipografie guvernamentală, care printa toate materialele educaţionale pentru şcolile de stat. Delphine vânduse câteva cărţi în acea tipografie, în urmă cu câţiva ani.

Am fost conduşi în biroul managerului şi acolo a avut loc o reuniune plăcută, deoarece Theodor Itchner şi-a amintit de Delphine. Theodor a fost foarte încântat de cartea Foods and Their Healing Power, spunând că îi va plăcea soţiei lui. El ne-a cerut să ne rugăm pentru ea, pentru că se lupta cu fumatul. Delphine i-a propus atunci planul pentru cinci zile de renunţare la fumat, despre care credea că este o idee excelentă. Prin urmare, am stabilit o vizită la ei acasă.

De același autor

Apoi am mers la o companie mare de transport maritim, unde am fost conduse tot în biroul managerului. Explicându-i cu ce ne ocupăm, faţa lui s-a luminat şi ne-a vorbit despre cei două sute de angajaţi care se îmbolnăveau adesea din cauza obiceiurilor alimentare proaste, a consumului de alcool, a fumatului etc. Ne-a întrebat dacă îi puteam ajuta.

I-am prezentat frumoasele noastre cărţi şi Delphine a propus ca întreaga companie să participe la programul NEW START, lucru pe care l-a încuviinţat cu bucurie. A cumpărat două seturi Medicinal Plants, dar şi două seturi Foods and Their Healing Power. Un set era pentru birouri şi celălalt, pentru cantină. Am programat o vizită în care să venim şi să le prezentăm angajaţilor programul NEW START în timpul orelor de lucru, pentru grupe de câte zece persoane, şi apoi să le prezentăm cărţile noastre în cadrul programului de sănătate. Managerul ne-a mulţumit pentru vizită, spunând că am ajuns acolo chiar la momentul potrivit.

Atunci m-am gândit cât de mare era acel proiect şi că ne va lua foarte mult timp. Dar Delphine a spus: „Putem să îl facem şi îl vom face cu ajutorul lui Dumnezeu. El ne-a deschis uşi şi El Se va asigura că se face totul.”

Wilfred Porni, Tahiti

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Usi deschise - 2016. Am programat o vizită în care să venim şi să le prezentăm angajaţilor programul NEW START în timpul orelor de lucru, pentru grupe de câte zece persoane, şi apoi să le prezentăm cărţile noastre în cadrul programului de sănătate. Managerul ne-a mulţumit pentru vizită, spunând că am ajuns acolo chiar la momentul potrivit. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.