Slujitori credincioşi

  Care este deci robul credincios şi înţelept…? (Matei 24:25)

  Îmi amintesc foarte bine acea zi specială. Începusem ziua cu rugăciune, apoi am ieşit să fac colportaj. Mergând prin oraş, am ajuns la o clădire cu pereţii foarte laţi. Nu ştiam ce era în acea clădire, aşa că am bătut la uşă.

  A ieşit un paznic şi mi-a spus că e o fabrică şi că patronul e domnul Sixduifo. Mi-a dat adresa unde avea biroul proprietarul fabricii şi am mers să îl vizitez. M-am prezentat ca reprezentant al Asociaţiei pentru Sănătate, Educaţie şi Familie şi i-am explicat că noi ţinem prezentări despre sănătate şi programe de familie la întâlniri de grup, din diverse locuri, de exemplu, firme, companii financiare, servicii publice, şcoli şi alte instituţii.

  Apoi i-am vorbit despre scopul vizitei mele – să stabilim o întâlnire în care să le prezint angajaţilor programul nostru. El a răspuns:

  – Dar oamenii noştri lucrează în două locuri diferite: unii la piaţă şi alţii la fabrică.

  – M-aş bucura să ţin prezentarea în ambele locuri, i-am spus. Dar, dacă ar fi posibil, aş prefera o singură întâlnire.

  – Vino marţi la ora 13, a fost el de acord după ce s-a gândit puţin.

  I-am spus liderului meu despre întâlnire şi ne-am rugat pentru ea. A sosit şi ziua în care aveam programată întâlnirea şi, împreună cu liderul meu, am mers la biroul proprietarului la ora stabilită. Paznicul mi-a spus că patronul era plecat. M-am simţit descurajat, dar m-am rugat în taină ca Dumnezeu să conducă lucrurile şi imediat m-am simţit încurajat.

  Câteva minute mai târziu, a ajuns şi proprietarul. Eu eram puţin agitat, aşa că liderul meu a vorbit cu el. Soţia managerului nu părea foarte interesată. Domnul Sixduifo i-a propus să ne dea o şansă, iar soţia lui a încuviinţat. Apoi a chemat toţi angajaţii şi am început prezentarea cărţilor noastre. La sfârşit, toţi cumpăraseră cărţi de la noi, chiar şi soţia patronului. Ea a cumpărat The Medical Power of Food şi Healthy Body.

  Plecând de acolo, am înţeles că Dumnezeu cu adevărat lucrează împreună cu noi pentru a răspândi mesajul Lui la toţi cei la care putem ajunge. Trebuie să avem credinţă, deoarece credinţa poate muta munţii.

  Ovidio Marca Chuquimia, America de Sud

  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  10 Perfect, dar invizibil

  De multe ori suntem atrași sau impresionați de renumele cuiva. Faima este rezultatul colportării unor știri adevărate sau exagerate. O campanie isteață poate aduce faimă și unei nonvalori. Adevăratul succes este însă rezultatul lucrului constant, al perseverenței și al modestiei. Un om de succes va fi întotdeauna decent în a se lăuda cu performanțele lui și va considera permanent că mai are de crescut.

  Totul nou

  Mi-l pot imagina pe Isus oprindu-Se să admire frumusețea pe care o creează în viața ta și a mea. Să avem răbdare, pentru că Isus făgăduiește că „acela care a început în voi această bună lucrare o va isprăvi până în ziua lui Isus Hristos”.

  Acoperirea prejudiciului

  Cererea victimei pentru a putea ierta cuprinde recunoaşterea prejudiciului adus, pocăinţa, compasiunea pentru victimă şi o dovadă de empatie, precum şi o oarecare reparaţie. Aceasta este singura cale de eliminare a stresului emoţional.

  Casa Tatălui este casa Mea

  Doamne, învață-ne să prețuim întâlnirea cu Tine din fiecare Sabat și să venim cu bucurie la casa Ta! Provocare: Hotărăște-te ca în Sabatul viitor să participi la toate serviciile divine din biserica ta! Ajută-i și pe membrii familiei tale să meargă împreună cu tine!

  Az igazak feltámadása

  „Megelevenednek halottaid, és holttesteim fölkelnek: serkenjetek föl és énekeljetek, akik a porban lakoztok, mert harmatod...