„Mă rog pentru tine, fiul meu!” (1)

  Mai înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale te cunoşteam şi mai înainte ca să fi ieşit tu din pântecele ei, Eu te pusesem deoparte şi te făcusem proroc ai neamurilor. (Ieremia 1:5)

  Portul Belawan era foarte aglomerat. Mulţi pasageri s-au apropiat de vapor şi au urcat pe punte. Majoritatea călătorilor duceau cu ei diverse bunuri, valize şi coşuri cu mâncare. Alţii duceau şi apă, deoarece arşiţa soarelui înţepa trupul. În mijlocul acelei mulţimi era o mamă care îşi ţinea băieţelul de mână.

  Ce eliberare a simţit tânăra mamă când a zărit un loc liber pe punte, unde să stea amândoi. În timp ce îşi despacheta lucrurile, fiul ei se lăsase absorbit de oceanul care se întindea înaintea lor. Atmosfera din jurul lui era una de veselie. Apoi s-a auzit fluierul care îi anunţa că vaporul avea să pornească în curând. Cu toţii erau entuziasmaţi şi fericiţi. „Rămas-bun, Belawan, sper să ne mai vedem din nou”, au strigat cu toţii. „Copilul meu,” a spus ea, „priveşte la marea largă ce îţi stă înainte. Cine ştie, poate într-o zi vei putea să o explorezi!” Acele cuvinte au fost doar nişte gânduri vagi. Fiul ei ştia că ţinta lor era oraşul Bandung, un loc frumos şi răcoros. Mama lui spera ca această mutare să fie doar începutul unui vis care să devină realitate şi că vor avea asupra lor binecuvântarea lui Dumnezeu.

  Curând, noaptea a adus tăcerea în jur. Din când în când, mama şi fiul ei, care dormeau pe o saltea pe proră, simţeau valurile care se izbeau de vapor. Călătoriseră toată ziua în soarele puternic – acum era vremea să se odihnească. Înainte de a închide ochii, ea a privit stelele de pe cer. Cerul era foarte frumos. Atunci s-a gândit cât de măreaţă era lucrarea lui Dumnezeu şi i-a venit în minte textul din Psalmii 19:1: „Cerurile spun slava lui Dumnezeu şi întinderea lor vesteşte lucrarea mâinilor Lui.”

  Fiul meu, se gândea ea, Dumnezeu să te binecuvânteze. Orice s-ar ivi în calea mea, eu voi continua să lupt în locul tău. Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunea şi, sper eu, visurile noastre vor fi la fel de frumoase ca zorii speranţei. Vom trăi fiecare zi pe rând, până când în vieţile noastre se va vedea dimineaţa! Rugăciunea mea s-a urcat la tronul Lui. Eu am implorat binecuvântarea Sa pentru a ne vedea visurile împlinite!

  H. Tambunan, Indonezia

  „Mă rog pentru tine, fiul meu!” (1) - 2016. Fiul meu, se gândea ea, Dumnezeu să te binecuvânteze. Orice s-ar ivi în calea mea, eu voi continua să lupt în locul tău. Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunea şi, sper eu, visurile noastre vor fi la fel de frumoase ca zorii speranţei. Vom trăi fiecare zi pe rând, până când în vieţile noastre se va vedea dimineaţa!
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Piramida lui Maslow

  Când te străduiești să-i înveți pe alții, vei deveni tu însuți mai bun. Efortul de a fi sprijinul cuiva în nevoie ne face pe noi să ne simțim și să fim mai puternici. Vor crește cu adevărat doar cei care îi încurajează pe alții să crească și să se dezvolte.

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  A fiatalokra leselkedő veszélyek

  „Örvendezz a te ifjúságodban, és vidámítson meg téged a szíved ifjúságod idejében, járj a te...