„Mă rog pentru tine, fiul meu!”(3)

  Mai înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale te cunoşteam şi mai înainte ca să fi ieşit tu din pântecele ei, Eu te pusesem deoparte şi te făcusem proroc al neamurilor. (Ieremia 1:5)

  Bertha Lubis călătorise departe pentru a-şi urma visul, acela de a-l întreţine şi de a-i asigura o educaţie lui Johnny. Urmărindu-şi visul, ea a ajuns să lucreze la editura adventistă din Bandung, Java, şi în cele din urmă, în lucrarea de evanghelizare cu literatură. Îi plăcea foarte mult ce făcea şi l-a încurajat pe Johnny să încerce şi el colportajul. Şi lui Johnny i-a plăcut foarte mult lucrarea de evanghelizare prin literatură. Mai târziu, la facultate, a participat la programul pentru evangheliştii studenţi şi astfel a câştigat o bursă pentru a-şi finanţa studiile şi pentru a obţine o diplomă în teologie.

  Visul unei mame se împlinise. Johnny a devenit pastor. Dar dragostea ei pentru lucrarea cu literatură curgea şi prin venele lui şi, în cele din urmă, el a slujit la nivel naţional, în lucrarea prin publicaţii din Diviziunea Asia de Sud-Pacific. La sfârşitul celor cinci ani de mandat, Johnny s-a întors în uniunea de unde a plecat, pentru a sluji ca preşedinte şi director al consiliului editurii. Micul băiat, care obişnuia adesea să se joace în curtea editurii, aşteptând-o pe mama lui să îşi termine treaba, era acum lider în biserică şi la editură.

  Bertha I-a mulţumit lui Dumnezeu pentru că rugăciunile pentru fiul ei au primit răspuns. Aspiraţiile cu privire la băiatul ei şi exemplul ei creştin au fost onorate de Dumnezeu. Viaţa ei altruistă este o moştenire nobilă pentru toţi evangheliştii cu literatură, dar şi o moştenire preţioasă pentru fiul ei, pentru noră şi pentru cei trei nepoţi. La fel ca Ana din Biblie, Bertha şi-a dedicat fiul Domnului şi el a devenit un lider evlavios în lucrarea Sa. Amintirile sunt frumoase, la fel şi experienţa în sine, dar mai presus de orice. Dumnezeu să fie înălţat.

  [Notă: Fiul Berthei, Johhny, este cunoscut în toată Indonezia şi în alte părţi ale Asiei pentru dedicarea lui în lucrarea lui Dumnezeu şi pentru abilităţile sale de conducător, slujind la toate nivelurile lucrării cu publicaţii din biserică.]

  H. Tambunan, Indonezia

  „Mă rog pentru tine, fiul meu!”(3) - 2016. Bertha I-a mulţumit lui Dumnezeu pentru că rugăciunile pentru fiul ei au primit răspuns. Aspiraţiile cu privire la băiatul ei şi exemplul ei creştin au fost onorate de Dumnezeu. Viaţa ei altruistă este o moştenire nobilă pentru toţi evangheliştii cu literatură, dar şi o moştenire preţioasă pentru fiul ei, pentru noră şi pentru cei trei nepoţi.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Maximum șase centimetri

  Fă o scanare completă printre lucrurile și folderele tale. Vezi ce nu ar trebui să mai fie păstrat și ia decizia de a arunca, de a șterge tot ce nu te onorează. Renunță la acele lucruri care trebuie ascunse. Când simțim nevoia să ascundem ceva de ceilalți, trebuie să ne gândim serios dacă avem nevoie de acel lucru. Oare nu mă afectează dacă îl păstrez sau dacă va fi descoperit de altcineva mai iscoditor din fire?

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Marea trimitere

  Tu ce zici? Nu aştepta o situaţie mai bună ca să împlineşti Marea Trimitere! Ia-ţi ochii de la tine şi îndreaptă-i spre Hristos! Sunt în jurul tău oameni care au nevoie să audă un mesaj de îndurare din partea celor care au trăit aceeaşi durere.

  Gata oricând!

  Doamne, mă pun la dispoziția Ta astăzi și în fiecare zi! PROVOCARE: Identifică-ți limitele! Vezi care sunt reale și care țin doar de teama de a ieși din zona de confort!

  Élelem és földek az utolsó napokban

  „Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől....