Luând poziţie de partea Sabatului

  Dacă Sabatul va fi desfătarea ta, ca să sfinţeşti pe Domnul, slăvindu-L, şi dacă-l vei cinsti, neurmând căile tale, neîndeletnicindu-te cu treburile tale şi nededându-te la flecării, atunci te vei putea desfăta în Domnul. (Isaia 58:13,14)

  În 2010, un grup de evanghelişti cu literatură au mers în satul Makariha, nu departe de oraşul Znamenka, pentru a distribui şi a vinde cărţi. Acolo, au întâlnit persoane şi din alte confesiuni şi le-au oferit ziare misionare şi cărţi. O dată pe lună, se întorceau pentru a duce ultimul număr şi pentru a-şi vizita noii prieteni.

  Un bărbat din acel grup, Vladimir, a cerut o carte Tragedia Veacurilor. Auzise de acea carte de mai multe ori, dar nu avusese ocazia să o citească. După ce a citit cartea, el le-a spus şi altora lucrurile descoperite în ea. Apoi, Domnul i-a dăruit o experienţă minunată.

  Era primăvară şi câmpurile trebuiau arate. Fâşiile de pământ care aparţineau sătenilor nu erau îngrădite, aşa că tractorul putea ara tot terenul deodată. Consiliul din sat a stabilit ca acest lucru să se facă într-o sâmbătă. Dar Vladimir descoperise că Sabatul era sfânt, aşa că nu a vrut ca pământul lui să fie arat în Sabat. Asta însemna că tractoristul trebuia să lucreze în jurul terenului lui Vladimir, ceea ce ar fi fost un inconvenient, dar Vladimir a insistat.

  În acea duminică, Vladimir s-a întâlnit cu un grup din biserica din care făcea parte şi le-a spus că el a înţeles că Sabatul zilei a şaptea este ziua Domnului şi că va începe să îl păzească. Când s-a întors acasă, a văzut un tractor pe bucata lui de pământ. Preşedintele consiliului i-a onorat cererea şi a arat bucata de pământ a lui Vladimir duminica.

  Când Vladimir a încetat să mai frecventeze biserica lui, alte şapte persoane i-au urmat exemplul şi au început să se închine în Sabat. Câţiva s-au întors după aceea la bisericile lor, dar cinci dintre ei au fost botezaţi şi au continuat să se închine în Sabat. Ca rezultat al eforturilor misionare din acel sat, 13 persoane se închină acum şi studiază împreună în casa unuia dintre membri.

  Datorită evangheliştilor cu literatură, cărţii Tragediei veacurilor şi lucrării Duhului Sfânt, Vladimir şi ceilalţi membri „au luat poziţie de partea Sabatului”.

  Vladimir Ganzha, Ucraina

  Luând poziţie de partea Sabatului - 2016. Când Vladimir a încetat să mai frecventeze biserica lui, alte şapte persoane i-au urmat exemplul şi au început să se închine în Sabat. Câţiva s-au întors după aceea la bisericile lor, dar cinci dintre ei au fost botezaţi şi au continuat să se închine în Sabat. Ca rezultat al eforturilor misionare din acel sat, 13 persoane se închină acum şi studiază împreună în casa unuia dintre membri.
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...