„Am încercat să îmi otrăvesc tatăl”

  Mulţumiţi lui Dumnezeu pentru toate lucrurile, căci aceasta este voia lui Dumnezeu, în Hristos Isus, cu privire la voi. (1 Tesaloniceni 5:18)

  Treceam cu maşina pe lângă un şir de apartamente de-a lungul plajei şi am simţit îndemnul să vin să le vizitez înainte să se încheie săptămâna. Aceasta a trecut şi foarte curând s-a făcut vineri după-amiază. Aproape că uitasem, aşa că am condus repede într-acolo.

  După ce am parcat, m-am îndreptat spre intrarea principală şi acolo am întâlnit o doamnă de vârstă mijlocie, care se chinuia ducând mai multe plase de cumpărături. Era epuizată, aşa că m-am oferit să îi uşurez povara, lucru pe care l-a acceptat cu bucurie, deoarece trebuia să urce câteva etaje. A fost ocazia în care am intrat cel mai uşor în casa unui om! După ce am lăsat plasele jos, am început direct prezentarea, iar ea mi-a povestit experienţa ei de viaţă. Fusese crescută de un tată abuziv, despre care spunea că era rudă cu Adolf Hitler, dar în ochii ei era mai rău decât Hitler.

  Apoi a spus că îmi va destăinui un lucru pe care nu l-a mai spus nimănui, niciodată. M-am simţit privilegiat, dar totuşi inconfortabil să îi ascult secretul. Mi-a spus că ea şi sora ei încercaseră să îşi otrăvească tatăl. Totuşi nu le-a reuşit planul şi, urmărindu-l şi aşteptând, s-au simţit tot mai furioase pentru că el nu murea.

  I-am povestit şi eu cum am simţit îndemnul de a vizita acele apartamente şi că sincronizarea a fost perfectă să ne întâlnim chiar la scări. Ea a primit cu bucurie cartea Today, Tomorrow and You şi Calea către Hristos, din care i-am citit câteva pasaje încurajatoare înainte de a ne ruga.

  Ce făcusem eu pentru ea părea atât de nesemnificativ, în comparaţie cu suferinţa pe care o îndurase ea, dar a fost încurajată şi mulţumită. Pe când mă pregăteam să plec, ea s-a uitat la ecusonul meu şi m-a întrebat dacă sunt rudă cu familia Hollingsworth din Rocky-Gully. I-am răspuns afirmativ şi i-am spus numele părinţilor mei. Apoi mi-a spus că fiul ei, care încerca să se elibereze de dependenţa de droguri, a primit o ofertă de muncă din partea tatălui meu. Cât de mică este lumea!

  Ne-am despărţit cu laude în inimile noastre, mulţumindu-l Domnului pentru întâlnirea providenţială.

  Clint Hollingsworth, Australia

  „Am încercat să îmi otrăvesc tatăl” - 2016. După ce am parcat, m-am îndreptat spre intrarea principală şi acolo am întâlnit o doamnă de vârstă mijlocie, care se chinuia ducând mai multe plase de cumpărături. Era epuizată, aşa că m-am oferit să îi uşurez povara, lucru pe care l-a acceptat cu bucurie, deoarece trebuia să urce câteva etaje. A fost ocazia în care am intrat cel mai uşor în casa unui om!
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Șase grade de separare

  Fă un mic test. Alcătuiește în minte o listă cu persoanele pe care nu le suporți prea ușor. Gândește-te ce ar trebui să schimbi în mintea sau inima ta pentru ca ele să capete un alt statut, mai apropiat și amical. Începe cu lucrurile simple pe care crezi că le-ai putea face și vei observa imediat schimbările în bine.

  Pentru binele nostru

  Dar mereu există un motiv, un scop chiar, pentru că deciziile Sale au în vedere întotdeauna „binele nostru” și/sau binele altora. Noi putem fi siguri că această realitate se confirmă mereu. Dumnezeu ne iubește. Nu poate fi altfel.

  Împlinirea misiunii

  Chiar şi astăzi, lumina adevărului trebuie dusă de instrumente omeneşti. Ea trebuie dusă de mine şi de tine! Dacă acceptăm misiunea primită, cu siguranţă se vor interpune dificultăţi şi obstacole. Va fi nevoie să facem sacrificii şi să înfrângem greutăţile.

  Lecții valoroase

  Îți mulțumim, Doamne, pentru toate lecțiile pe care ni le oferi, chiar și pentru cele mai puțin plăcute uneori, pentru că știm că tot ce primim din mâna Ta ne oferi cu dragoste! PROVOCARE: Mulțumește-I astăzi lui Dumnezeu pentru cei mai mici membri din familia bisericii tale! Roagă-L ca prezența lor la serviciul de închinare să te umple de bucurie și de recunoștință!

  Az eladás és a vásárlás tilalma

  „…senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van,...