„Am încercat să îmi otrăvesc tatăl”

  Mulţumiţi lui Dumnezeu pentru toate lucrurile, căci aceasta este voia lui Dumnezeu, în Hristos Isus, cu privire la voi. (1 Tesaloniceni 5:18)

  Treceam cu maşina pe lângă un şir de apartamente de-a lungul plajei şi am simţit îndemnul să vin să le vizitez înainte să se încheie săptămâna. Aceasta a trecut şi foarte curând s-a făcut vineri după-amiază. Aproape că uitasem, aşa că am condus repede într-acolo.

  După ce am parcat, m-am îndreptat spre intrarea principală şi acolo am întâlnit o doamnă de vârstă mijlocie, care se chinuia ducând mai multe plase de cumpărături. Era epuizată, aşa că m-am oferit să îi uşurez povara, lucru pe care l-a acceptat cu bucurie, deoarece trebuia să urce câteva etaje. A fost ocazia în care am intrat cel mai uşor în casa unui om! După ce am lăsat plasele jos, am început direct prezentarea, iar ea mi-a povestit experienţa ei de viaţă. Fusese crescută de un tată abuziv, despre care spunea că era rudă cu Adolf Hitler, dar în ochii ei era mai rău decât Hitler.

  Apoi a spus că îmi va destăinui un lucru pe care nu l-a mai spus nimănui, niciodată. M-am simţit privilegiat, dar totuşi inconfortabil să îi ascult secretul. Mi-a spus că ea şi sora ei încercaseră să îşi otrăvească tatăl. Totuşi nu le-a reuşit planul şi, urmărindu-l şi aşteptând, s-au simţit tot mai furioase pentru că el nu murea.

  I-am povestit şi eu cum am simţit îndemnul de a vizita acele apartamente şi că sincronizarea a fost perfectă să ne întâlnim chiar la scări. Ea a primit cu bucurie cartea Today, Tomorrow and You şi Calea către Hristos, din care i-am citit câteva pasaje încurajatoare înainte de a ne ruga.

  Ce făcusem eu pentru ea părea atât de nesemnificativ, în comparaţie cu suferinţa pe care o îndurase ea, dar a fost încurajată şi mulţumită. Pe când mă pregăteam să plec, ea s-a uitat la ecusonul meu şi m-a întrebat dacă sunt rudă cu familia Hollingsworth din Rocky-Gully. I-am răspuns afirmativ şi i-am spus numele părinţilor mei. Apoi mi-a spus că fiul ei, care încerca să se elibereze de dependenţa de droguri, a primit o ofertă de muncă din partea tatălui meu. Cât de mică este lumea!

  Ne-am despărţit cu laude în inimile noastre, mulţumindu-l Domnului pentru întâlnirea providenţială.

  Clint Hollingsworth, Australia

  „Am încercat să îmi otrăvesc tatăl” - 2016. După ce am parcat, m-am îndreptat spre intrarea principală şi acolo am întâlnit o doamnă de vârstă mijlocie, care se chinuia ducând mai multe plase de cumpărături. Era epuizată, aşa că m-am oferit să îi uşurez povara, lucru pe care l-a acceptat cu bucurie, deoarece trebuia să urce câteva etaje. A fost ocazia în care am intrat cel mai uşor în casa unui om!
  Kelch Kalie
  Doar in cer vom afla cate vieti au fost schimbate de atingerea Duhului Sfant cu ajutorul literaturii. Experientele din aceasta carte ne prezinta o licarire a harului lui Dumnezeu manifestat in vietile a aproape 50000 de evanghelisti cu literatura si a altor persoane care duc vestea buna a mantuirii. Citind aceste istorisiri, tu poti intalni harul Lui Dumnezeu in viata ta. Speram ca ele te vor inspira sa fii si tu mesagerul lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ioan – chemarea vieții veșnice

  Se caută asociaţi care să promoveze viaţa cea veşnică. Poţi fi un fericit beneficiar şi agent de publicitate al ei!

  Ioan – râul vieții și pomul vieții

  Hrana şi apa veşnică nu vor fi un scop în sine, ci o sursă de bucurie personală şi recunoştinţă veşnică. Fiorul acesta poate şi trebuie deprins de pe acum.

  Ioan – cortul lui Dumnezeu cu oamenii

  Numai prin mântuire succesul personal este deplin. Cortul lui Dumnezeu mai are încă locuri disponibile. Unul poate fi al tău.

  Ioan – pământ transfigurat

  Pământul cel nou este rezervat biruitorilor alături de Dumnezeu în marea luptă dintre bine şi rău. Eşti şi tu candidat şi ai libertatea de a alege.

  Publicate astăzi

  Cei trei iezi

  Întreabă-te astăzi din ce categorie faci parte. Abuzezi de poziția ta? Ești un laș care doar se ascunde? Sau ai curajul să te exprimi, dar și să înțelegi când insistența este inutilă?

  SM (Sindromul Martei)

  Dumnezeu a spus că, înainte să Îl chemăm, El va răspunde. Domnul ar fi răspuns mai devreme rugăciunilor mele fierbinți, dacă m-aș fi oprit și aș fi stat mai întâi să petrec timp cu El. În schimb, am lăsat ca sindromul Martei să mă cuprindă.

  Cine este mai tare?

  Dacă ai tendinţa să te enervezi uşor, supune-te Domnului, pentru ca El să-ţi controleze firea. Fii deschis la posibilitatea de a primi ajutor profesionist, deoarece Dumnezeu lucrează adesea prin consilieri şi psihologi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să iubească

  Mijlocește în rugăciune ca tinerii să cunoască iubirea divină! PROVOCARE: Exprimă-ți dragostea față de cei dragi din viața ta!

  Isten teljesebb megismerése

  „Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és akit elküldtél,...